The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:40 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: munca ,munca si iar munca
MesajScris: Lun Ian 10, 2011 11:17 pm 
Neconectat
User

Sunt persoane si persoane .Dar nu ai dreptate remus cu paraiala in boxe ,am avut totusi sonorizare intr-un local mai select si a fost revelion, nu cred k ti-ar placea k de revelion sa vina unu sa puna niste chestii de melodii si nici sa nu se auda bine.

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2011 12:03 am 
Neconectat
User

poate posteaza si shambala un filtru pentru configuratia selenium d220Ti si e15-350n.Am gasit numai pt bmd cu wn si filtrul ala l-am facut.

Sus

MesajScris: Mar Ian 11, 2011 9:19 am 
Neconectat
User

Carpen Andrei scrie:
Sunt persoane si persoane .Dar nu ai dreptate remus cu paraiala in boxe ,am avut totusi sonorizare intr-un local mai select si a fost revelion, nu cred k ti-ar placea k de revelion sa vina unu sa puna niste chestii de melodii si nici sa nu se auda bine.

La paraiala in boxe ma refer la melodii nu la calitatea sunetului...(srry pentru exprimare)...nu se mai gusta melodiile ca mai demult.Mie personal nui mi-ar place sa imi faca cineva asa deoarece am si eu pretentiile mele fiind dj si cunoscand destula muzica vreau sa aud ceva misto.Numai Bine

http://www.djzuzu.blogspot.com

Not only Dj's

Sus

MesajScris: Mie Ian 12, 2011 4:52 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

La petreceriile studentesti,nu am dat niciodata gres ,nici o manea,muzica buna si lume la fel de buna.
In schimb am prins si eu petreceri esuate cu lume la fel de esuata dpdv al distractiei si am observat ca sunt cele unde se cer manele,petreceri la care refuz sa mai merg cu sonorizarea.Tot din aceasta cauza nu o sa merg la nunti si botezuri,eventual platesc ceva DJ pentru asta,deoarece nu stiu sa pun manele si populare si sincer nici nu vreau sa stiu sa le pun.

Sus

MesajScris: Mie Ian 12, 2011 5:54 pm 
Foca_Dacian scrie:
La petreceriile studentesti,nu am dat niciodata gres ,nici o manea,muzica buna si lume la fel de buna.
In schimb am prins si eu petreceri esuate cu lume la fel de esuata dpdv al distractiei si am observat ca sunt cele unde se cer manele,petreceri la care refuz sa mai merg cu sonorizarea.Tot din aceasta cauza nu o sa merg la nunti si botezuri,eventual platesc ceva DJ pentru asta,deoarece nu stiu sa pun manele si populare si sincer nici nu vreau sa stiu sa le pun.

Daca pica banul, nu inteleg care ar fi problema. Sa iti iei la o nunta 1000-1200 ron minim pentru 1 noapte in populare si altele (90% din nunti sunt fara manele, eu nu am bagat niciodata manele la nunti, decat eventual 1-2 la final).
Altii dau la tarnacop 2 luni pentru banii aia si tu vrei sa zici ca le refuzi pentru simplu fapt ca pui manele sau populara? Inseamna ca ai bani de te enerveaza :P
Problema grava e la majorate unde am patit sa bag toata seara DOAR manele. Si combinat cu modica suma de 200 ron pentru care m-am dus, a doua zi ziceam ca ma las de sonorizari. Dar e un ban care iti intra in buzunar, si cand nu ai e bine sa fie acolo.
Parerea mea.

Sus

MesajScris: Mie Ian 12, 2011 9:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu sunt mai interesant etc,daca vrea manele si populara pune DJ-u pe care il platesc eu,ce nu s-a inteles mai sus,platesc pe cineva (din banii pe care ii iau de la nunta,botez etc )care sa pune manele si populare,dar cu aparatura mea.Nu pun eu personal.

Sus

MesajScris: Joi Ian 13, 2011 2:22 pm 
Pai si tu asa iti faci reclama? Lumea pe viitor cand o sa aibe nevoie de DJ o sa-l ia pe el si nu pe tine. Si in cazul ala tu iti iei 200 ron inchiriat echipamentul si el restul ca e evenimentul lui. Nici asa nu prea e bine :P

Sus

MesajScris: Joi Ian 13, 2011 3:20 pm 
Neconectat
User

Jordy si eu merg pt altii la nunti. Ei isi iau cota parte din eveniment si eu primesc restul. In functie de fiecare, ca sunt mai multi, dar la nici un eveniment daca m-a intrebat cineva de un nr de tel, am cazut la intelegere sa nu il dau al meu ci al celui care imi da evenimentul.
Sunt om de cuvant si stiu ca atunci cand dau nr meu de mai multe ori, tot va afla, ia r atunci garantat pot sa imi iau adio de la colaborarea cu acea persoana.
Asa si la Dacian. Eu cunosc o gramada de dj care nu au nici macar un cablu si inchiriaza scule sau le imprumuta. Crezi ca atunci cand Dacian ia pe cineva si vede ca isi imparte cartile lui de vizita, il mai ia si a doua oara? Apropo, stiu un dj care pune doar de pe calculator, dar nu are nici macar calculator.... :lol: il imprumuta si ala cand are vreun eveniment.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 1:43 pm 
Neconectat
User

Sal !
Sunt mai nou pe aici si vreau sa aduc si eu o completare la ceea ce deja ati zic pt a confirma acest lucru " lumea nu mai se distreaza ca inainte".
Sonorizari nunti botezuri fac de prin 2003 si inainte de 2003 de prin 99 2000 ma duceam numai la majorate "bairame" cu un magnetofon facut statie si cu un cd player audio si boxe nova 1 cine le stie si sambata de sambata veneau lumea in fata blocului ... sambata vi la mine sambata vi la mine etc si ieseau petreceri care nu poti sa le compari cu cele actuale poate doar unele raritati de petreceri cu lume tot din generatia asta, e trist mai ales daca faci in primul rand asta pentru muzica , fiind o pasiune . Eu unu nu pot sa ma btin cand aud muzica frumoasa dansez si toata noaptea si dansez chiar cu clienti la nunta sau petrecerea lur ma implic 100% in crearea unui eveniment frumos, dar.... tragi de iei pur si simplu. L
La un botez cu lume aleasa avocati directori de banci si senatori varste 25-50 ani am reusit imposibilul i-am ridicat la dans prin multa multa implicare personala discuti cu ei etc, ca la sf sa ii aud cand plecau ca nu au mai dansat asa de 20 de ani , deci se mai poate dar prin implicare mai multa din partea noastra.
Numai bine si la cat mai multe evenimente!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2