The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:37 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Banchet la clasa a 8-a
MesajScris: Lun Iun 07, 2010 7:15 pm 
Neconectat
User

A fost o sonorizare destul de reusita, dar care a inceput cam devreme, pe la 6 si s-a terminat la ora 3 dimineata.Ar fi tinut mai mult dar patroana localului s-a enervat ca avea deja prea multe reclamatii de la vecini si m-a pus sa dau volumul FOARTE incet.
Dr hai sa trecem la partea interesanta, si anume echipamentele folosite.S-au folosit urmatoarele:
-2 boxe BT model DYS215 (mai mult ca sateliti ca le-am taiat din mixer cu hi-pass la 100Hz)
-un subwoofer BT model XPRO118C
-2 boxe active THE BOX PA502 A (ale localului)
-un amplificator BT SA600 pentru DYS-uri
-un amplificator BT MA300 in punte pe bass
-un mixer BT model MX6010 folosit si pe post de crossover
-o consola BEHRINGER BCD3000
-un microfon SHURE model C606
-un efect de lumini triple derby
-si calculatorul
Si acum sa va arat si cateva poze nu extraordinare dar sunt facute in graba

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
si acuma sa va arat cam cum arata camera mea imediat dupa eveniment :lol:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 07, 2010 8:04 pm 
Neconectat
User

eu daca as inchiria un local pentru a sustine acolo un eveniment si mi-ar cere patronii sa dau mai incet , as renegocia pretul convenit.
pentru ce inchiriezi localul ? sa il admiri ? mancare poti savura si acasa . Doar omu merge acolo sa se distreze nu la parastas. Eu ma astept ca intr-un local inchiriat sa poti sa dai volum cat te tin timpanele fara sa ai probleme , doar d'aia platesti chiria ... nu i-a pus nimeni sa isi faca localuri la parter de blocuri sau in mijlocul cartierelor cu pensionari sensibili, si daca au facut-o sa si le izoleze fonic, eu asa cred ca este corect .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 07, 2010 8:34 pm 
Neconectat
User

Sunt de acord cu tine Marius
Dar nu se apropie de ce AR TREBUI.in sensul in care sala e din lemn, e lipita de un hotel care e tot a lor iar de izolatie fonica nici nu poate fi vorba.
Daca va zic ca pe la 12 mergea subwooferul atata de incet incat nici nu clipeau ledurile de semnal, iar pe boxele mari din 4 leduri si clip se aprindeau maxim 2 asta ca sa va faceti idee de volum.Ce sa facem asta a fost situatia.
Cand ridicam volumul si ma apropiam de clip nu trecea un minut pana venea careva sa zica sa dau mai incet ca nu se intelege lumea nici la mesele de afara.
Oricum nu imi fortam eu sculele ca doar de aceea am dus scule mai puternice ca sa le tin la un nivel rezonabil, dar lasati-o naibii de treaba ca nici chiar asa de rezonabil nu vroiam :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 07, 2010 11:29 pm 
Neconectat
User

eu unul nu dau mai incet daca mi se spune cand ma duc prin localuri ,la majorate, petreceri...... poate sa imi opreasca si curentul,cand revine tot tare dau.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 7:36 am 
Neconectat
User

mariusspuneceva scrie:
eu daca as inchiria un local pentru a sustine acolo un eveniment si mi-ar cere patronii sa dau mai incet , as renegocia pretul convenit.
pentru ce inchiriezi localul ? sa il admiri ? mancare poti savura si acasa . Doar omu merge acolo sa se distreze nu la parastas. Eu ma astept ca intr-un local inchiriat sa poti sa dai volum cat te tin timpanele fara sa ai probleme , doar d'aia platesti chiria ... nu i-a pus nimeni sa isi faca localuri la parter de blocuri sau in mijlocul cartierelor cu pensionari sensibili, si daca au facut-o sa si le izoleze fonic, eu asa cred ca este corect .

eeeeeee nu e chiar asa.
de exemplu am fost vineri la un banchet intr-o sala din incinta unui hotel si la ora 1 a venit si mi-a spus sa dau mai incet ca totusi e hotel si lumea cica doarme. dar dupa ce s-a achitat suma de 50 lei parca nu mai eram in hotel (contractul era pana la ora 0.00) :o

Sus

Subiectul mesajului: ..
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 2:00 pm 
Neconectat
User

cum se aude XPRO118C merita bani ce parere ai despre el?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 4:12 pm 
Neconectat
User

Xpro nu suna rau ca sa fiu sincer, dar vezi ca am vazut 2 variante de xpro si anume cum am eu si mai unul tot asa ii zice si tot acelasi difuzor are dar e incinta mai mica.
Avand in vedere ca filtrarea am facut-o la subwoofer cu mixerul nu pot sa zic exact daca suna bine sau nu, dar pot sa spun ca nu am putut sa il dau prea tare ca le picau paharele din bar :lol: .
Are un subbas foarte frumos, iar daca il si treci printr-un crossover pot sa spun ca isi merita banii.
Si daca tot a venit vorba de subwoofer, la o saptamana dupa acest banchet am participat la alt banchet, de data asta doar ca petrecaret.Baiatul care sonoriza avea 2 sateliti de 15 si 2 basi de 15 dar nu avea subbas deloc. Chiar daca erau bass-reflex cand trebuia sa coboare in frecventa se chinuiau tare de tot.
Asta a fost asa ca o mica paranteza de unde mi-am dat seama care e diferenta dintre basii de 15 si cei de 18

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 8:00 pm 
Neconectat
User

Salutare !
Felicitari pentru eveniment , se vede ca s-a distrat lumea :)
Cu privire la faza cu volumul muzicii dat mai incet este ceva suuuper naaspa . Am patit faza asta de 2 ori si a fost foarte nasol . Am strans sculele si am plecat acasa . Dar pana nu te dai cu capul si nu discuti cu patronul ce insemana muzica data "tare " o iei in bot , pentru ca el zice ca tare e cum stie el ca e tare .
Ttrebuie subliniat de la inceput ca muzica va fi data foarte tare si nu se accepta solicitari de modificari a volumului sau de inchidere a microfoanelor care cica se aud mai tare (am patit si asta )

Bafta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 9:01 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

in general este bine sa directionati toate cererile de genul acesta catre persoana care se ocupa cu organizarea evenimentului.

Aceea este persoana care iti plateste prestatia, si mi se pare normal ca el sa-ti comande orice modificare din programul muzical.

Risti ca la sfarsitul serii sa ti se bata obrazul ca nu a fost multumit de eveniment .

Am patit-o :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 08, 2010 10:57 pm 
Neconectat
User

Pai cand a venit patroana localului si a spus sa reduc mult volumul m-am uitat la dirigintele care practic s-a ocupat de organizare, iar el mi-a facut semn sa dau mai incet.
Pana la urma eu am fost platit sa sonorizez, iar o sonorizare nu inseamna neaparat sa spargi geamurile.
Problema insa s-a pus altfel, trebuia sa spuna sa reduc usor volumul nu sa ma puna sa il dau atata de incet incat auzeam muzica din casti chiar si cand castile erau pe umar.Asta a fost un fel de a ne scoate afara, deja nu mai era vorba ca deranjaza.
Ce sa facem, in final a fost ok, totusi a tinut 9 ore (de la 6 dupa masa pana la 3 dimineata), insa mi-a parut rau de copii ca ei au vrut sa mai stea ca se distrau.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet la clasa a 8-a
MesajScris: Vin Mai 18, 2012 7:53 pm 
ce parere ai despre THE BOX PA502A , au intradevar 35 Hz cum scrie in spec ?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet la clasa a 8-a
MesajScris: Vin Mai 18, 2012 11:22 pm 
Neconectat
User

Despre ele nu ma pot pronunta ca nu am trecut cu volumul de 50%. Una a fos folosita pentru mine ca monitor iar cealalta ... cam degeaba. Nu erau ale mele, nu stiam cat au fost de forjate, asa ca nu am avut curaj sa le dau tare, dar la volumul la care au fost date sunau detul de bine. Au un bass destul de bun, dar de 35hz nu cred ca se poate pune problema la niste boxe din abs, mai ales pe stativ.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2