The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:11 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cu ce mi-am ocupat timpul de revelion
MesajScris: Vin Ian 04, 2013 3:11 pm 
Neconectat
User

Daca tot se cer lumini ambientale la nunti ,prostii am zis sa achizitionez si eu un astfel de sistemas de luminite.Am investit in 16 par 64 led 10mm ,2 par-uri de 54 si 2 moving head pe led + 2 ,3 luminite si o ,,schela''.
Cam asta a iesit de revelionul organizat intr-un hotel din Botosani.(scuzati editarea ,nu prea ma pricep deloc).
http://www.youtube.com/watch?v=hRHW29uP ... e=youtu.be
Luminitele aliniate dimineata la 9 pe 01.01.2013
Imagine
Imagine

Ca distractia de revelion sa fie garantata mi-am mai bagat nasul intr-un club unde s-au inchiriat un amplificator si un cross pt ca a lor a cazut jbsystem.La un local s-au inchiriat un dynacord 1000-1 cu 2 boxe unde ii cunosteam cat de cat pe oameni + bonus o sonorizare la un hotel unde trebuia sa se cante rock ,s-a cantat nu stiu exact.Cel mai fain a fost ca nu a sunat nimeni sa zica ca are probleme pt ca eu eram cam alcoolizat. La multi ani !!:D

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cu ce mi-am ocupat timpul de revelion
MesajScris: Vin Ian 04, 2013 5:31 pm 
Neconectat
User

andrei pe partea de sunet cu ce teai prezentat sau u teai ocupat strict numai cu luminile?

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 6:21 pm 
Neconectat
User

Arata super dar cum te-ai descurcat cu zecile de cabluri care trebuiau pentru lumini? ca trebuie si alimentare si semnal la fiecare par.

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 6:39 pm 
Neconectat
User

Denis Vintan scrie:
Arata super dar cum te-ai descurcat cu zecile de cabluri care trebuiau pentru lumini? ca trebuie si alimentare si semnal la fiecare par.

@Denis, buna intrebarea. Astept un raspuns mai amplu legat de alimentarea par-ilor, din partea lui Andrei. Pentru semnal din DMX banuiesc ca s-a mers cascadat, nu?
@Andrei, felicitari pentru achizitie. Cat au costat par'ii? Noi sau SH? Arata frumos o sala iluminata asa. Pacat ca arhitectura salii nu te-a ajutat prea mult.

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 7:34 pm 
Neconectat
User

Cu alimentarea am scapat lejer ca au priza la fiecare stalp. Cabluri de dmx am luat cablu de la mivarom si multeee mufe si am facut de 6m 18 buc ,10m 4,si de 3m cateva .Daca nu aveam alimentare am 150m de cablu 1,5mm si la fiecare 7 m am cate o priza pusa ,asa am folosit in salile cu probleme.Par-urile sunt luate de noi de la thomann. Semnalul DMX merge de la o lumina la alta, altfel nu ai cum.Partea de sunet nu aveam cum sa merg pt ca a venit o formatie + nenea Suruceanu. Sunetul a fost distribuit pe un club cross + ma600 ,la un local dyna1000-1 si 2 boxe cu e15+d220Ti ,la o alta locatie 2boxe cu e12 si comp + bassew18hn ,amplif +mixer + DSP .De revelion am ramas doar cu un bass in garaj.A iesit in final bine peste tot.Aici unde au fost luminile nu am avut treaba cu sunetul.Am uitat sa precizez ca ,cele 2 moving head pe leduri nu au stat toata seara ,a fost facut un program MINUNAT care mi-a scos toti dracii pt ca s-a programat de pe un DMX clasic. Aici o sala cu probleme unde nu am putut monta toate par-urile http://www.youtube.com/watch?v=qBTRP_ac ... e=youtu.be

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 9:16 pm 
Neconectat
User

Luminile ambientale f faine, dar schela aia era cam goala, de ce nu ai folosit un "T" simplu?

Sus

MesajScris: Mie Ian 09, 2013 5:03 pm 
Neconectat
User

Probabil a luat schela in caz ca veneau montate mai multe lumini. Oricum felicitari pentru eveniment si pentru inspiratie.

Sus

MesajScris: Mie Ian 09, 2013 7:34 pm 
Neconectat
User

Asta s-a cerut ,asta am oferit .Mai am niste luminite si 2 par-uri 56 care nu s-au folosit ,de obicei alea le pun sub masa mirilor pe o anumita culoare.Din pacate sistemul nu prea este asa cerut in botosani si nebunia care am facuto la iasi nu cred ca am sa o repet .Nebunie zic ,ca am dormit in masina ,nu a zis nimeni nimic de o masa cva + ca seara s-a facut un pic fric pe la ciric .De obicei pe schela pun 2 sateliti de 12'' abs si arata mai ...... pro ,(parerea mea ).Cu blit ,si luminitele astea ,se face treaba .
Cam asa arata cva mai plinuta schela.
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2