Ceva de genu era si a mea numai ca am mai dat gheata de pe grila pt ca imi era frica .Dimensiunile la porturi sunt 38 cm in lungime si triunghiul are 2 de 15cm si una de 20cm, sunt 4 la numar si dimensiunile interioare 59x54x57cm. Problema la boxe cred ca s-a rezolvat cu punerea difuzorului de bass fara filtru, acum am sa fac mai multe teste .Orcum sunetul era ciudat rau ,detalii la filtre am vazut ca ,conzi sunt de 10uf pe bass si 2 buc de 3,3 uf pe inalte ,rezistentele se vad si in poza cred, la bobine nu am idee ce valori sunt.Avea o gaura mare pe medii ,in fine trebuie sa ma joc din filtru si se rezolva ,daca nu s-a rezolvat deja.Cu xp3000 poate pe saptamana viitoare dau o comanda ,sa vad ce sonorizari vin ,orcum am nevoie de unul bun pentru a repara unul farmat

. PT robert , asa e ,nu se aud si ajung cu porturile pana in spatele incintei ,poate am sa ma joc din procesorul de sunet sa nu mai faca ,orcum nu e panica pe basi pe partea de sateliti is panicat sa nu pice inaltele (desi nu cred ca sunt pe 16 ohm ) am desfacut una si nu e deloc bobina neagra si ala a dat cu dyna 2 si cica a cantat ,,in forta''

.Acum pana nu le dau un pic cu un xp3000 nu are rost sa ma pronunt.