The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 7:57 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Banchetul lui Neinvins in Bistrita
MesajScris: Sâm Iun 14, 2008 9:16 pm 
Imagine
Imagine

Mai multe poze il las pe el sa puna. Eu doar 3 am :roll:

Super Party, super lume :!: , super profesori (dansau la un momentdat si pe DnB ) staff de tot cacatul la restaurantul respectiv si o colega de an cu Neinvins ce mi-a spart creierii toata noaptea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 11:00 am 
Neconectat
User

Neinvins... asta e de la coroana???.... Balul de la electro??? :P ..... si pe mine m-au chemat si apoi mi-a zis ca se duce cineva cu 3 mil :)).Sper sa nu fi fost u ala.... sau mno...sa nu fie balul de la electro...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 11:18 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nu. e la gomar lux. si e adircf cu sonorizarea. o sa pun si eu poze imediat. pretul nu are rost sa il spunem aici :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 1:33 pm 
scarface scrie:
si apoi mi-a zis ca se duce cineva cu 3 mil :))

Nu m-as deplasa in Bistrita pentru atata nici sa-mi dai in cap la un banchet.

Si oricum patronii mai tind sa minta.

La banchetul din baia mare, vezi pozele intr-un topic de pe-aici, am fost cu un prieten care urma sa sonorizeze a doua zi dar patronul hotelului nu l-a vazut. A doua zi i-a zis sa aibe atentie la muzica ca o venit unu chel si i-a venit politita si i-a dat amenda 50 de milioane si era sa-i confiste si sculele. Asa ca nu macati tot rahatul spus de niste politruci :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:05 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

imi cer scuze ca postez asa tarziu, dar trag de mine in toate partile foarte multe treburi si deabia ma descurc.
vreau sa il felicit pe prietenul meu adi pt sonorizarea efectuata. sculele au fost la inaltime, muzica a fost foarte buna, foarte bine aleasa, toata lumea etele a 2-a zi statusuri despre cat de fain a fost banchetul.
manle NU au fost, ete mah .. incredibil. se poate si fara .. sa vedeti si sa nu credeti baieti.
adi a spus sa s-a simtit foarte bine si ca a pus la "inimioara" cheful asta. pozele explica de ce.
enjoy. stiu ca nu sunt prea multe, dar asta este.
Imagine
Imagine
Imagine
tipu canta. a cantata 4-5 cantece
Imagine
Imagine
aici am zis simultan RCF. cine nu e de acord cu mine ca el e mai gras ia ban :))
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:14 am 
e mai slab in poza pt ca e in negru imbracat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:22 am 
neinvins scrie:
Imagine

Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate Domnului Profesor. Daca toti profesorii ar fii ca el... ar fii o lume mai buna. :cry:

Mi-a facut placere ca am colaborat. Un banchet cu lume extraordinara nu cred ca mai prind eu repede. :wink:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Iun 17, 2008 12:35 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:31 am 
Later Edit:

Defapt, sa fim sinceri, pe la 1 am luat microfonul in mana si am oprit muzica si am zis : "am pus dance, am pus house, am pus retro, populara, etno, latino, rock, vals, tango aproape toate genurile...dar ca sa fie toata lumea multumita mai am inca ceva..." si in momentul ala am dat enter pe Jigolo. am pus-o la risc, pentur ca nimeni nu mi-a cerut manele pana la ora aia. S-a urlat bine la inceput si cam toti stiau versurile :D . Dupa aia n-am mai pus manele. :mrgreen:

p.s.

Banchete din astea tot sa am 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:20 am 
Neconectat
User

Foarte , foarte interesant 8) 8)
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ]