neinvins scrie:
Leco scrie:
Mackie, iti reamintesc ca am fost la un eveniment in care a cintat si trupa Bere Gratis, si bateristul tot venea si cerea mai multa viata in pedala.
Eram cu pupitrul meu de mixaj(2CDJ100S si mixer DJM 500 pe vremea aia),si eram asezat chiar linga partea tehnica.
Evenimentu a fost in fostul hotel Dorobanti, nu stiu cum se numeste acum,undeva la etajul 1 sau 2, nu mai stiu exact.
Nu-mi spune mie,ca eram acolo, cind omul vroia mai putina compresie la toba...
Piesa este foarte buna, dar sunetul este PROST, si cu asta basta.
tu stii cine era sunetistul lui bere gratis pe vremea aia. nu?
nu stiu cum iti permiti sa contesti munca lui. cand am fost acuma la bucuresti la concertul aniversar bere gratis eu, adi, chiar si calin ne-am facut mici si am luat lectii de la el.
Man, NU stiu daca era sunetistul lor,ma refer la acel sunetist din acea seara, (nu cunosteam pe nimeni de acolo, decit persoana de la firma respectiva care m-a angajat in acea seara pt acel eveniment)...
Si ma refer IN MOD EXPRESS, la cit de PROST suna piesa Strazi Albastre, cea pusa de mine pe pagina anterioara, din cauza compresiei PREA MARI, pe partea de percutie, ATIT, si retine, piesa este direct rip de pe cd original.
Nu am nimic personal cu nimeni,doamne fereste,insa mie unul nu-mi place cum suna, atit.
Repet, asta se intimpla acum citiva ani, cind abia iesise piesa Strazi Albastre.
Poate tipul ala nu era sunetistul lor, poate da, nu stiu, si sincer nici nu ma intereseaza, ce ma intereseaza in mod special,este faptul ca piesa nu suna cum trebuia, STRICT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE...