The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 11:46 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:35 pm 
Neconectat
User

@black_knight cum sa ma prind? am dat semnal in ea, am pus-o in scurt si nimic, la volum mai mare incepe sa se aprinda clipu daca o pui in scurt si cam atat, la faze dinastea lucrez cu foarte mult sange rece, prefer sa o fac scrum acasa, decat sa ma lase in drum, am lasat-o o zi cu niste rezistente de 4 ohmi 20kw la limita de clip, nu a puscat, dar nici nu puteai tine mana pe carcasa in dreptul finalilor, cred ca ajungea pe la 70-80 de grade
daca ar fi sa mai aleg o data cu toate avantajele si dezavantajele tot pe ta2400 as merge, isi merita banii, si nu suna prost

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:36 pm 
Neconectat
User

hai mai caline laso balta!mam interesat si eu cum sta treaba pe ici pe colo!unde vrei sa ajungi cu dusmania asta sau cu misto-ul?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:56 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

traiesti cu multe impresii gresite. si eu eram la fel cand eram la inceput.

daca ai bani ia-ti XPA 11000, apoi urmeaza phonic XP3000, apoi MA600 de la k.o.n apoi MAX2500 modelul vechi, apoi t.amp 2400. mai jos nu cred ca are rost sa enumar.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:57 pm 
Neconectat
User

George(sb) ma dezamagesti
cum poti zice tu ca nu are protectii la scurt ?
din moment ce nu au crapat finalii in momentul in care i-ai pus iesirea in scurt - nu inseamna ca ceva ti-a protejat finalii ?

daca nu ti-a decuplat iesirile asta nu inseamna ca nu are protectie

mie mi se pare mai eficienta o astfel de protectie - si anume ceva in etajul final care la scurtciruit pe iesire sa limiteze curentul prin finali - in asa fel incat sa nu-ti trosneasca

mai multe amplificatoare din categoria asta se comporta astfel, dintre care pot sa enumar: fidek fpa-10a, . CS2530 (testate de mine), . CS2840 (testat de un user), T-amp 2400 (testat de tine)

eu asa vad optim sa lucreze o protectie desteapta
sa limiteze curentul prin finali, nu sa decupleze, ca daca releul ala nu apuca sa decupleze, sau are timp de reactie mare - din finali iese fum imediat

releul decupleaza la protectia termica, cand mi se pare firesc sa decupleze sarcina daca finalii deja au ajuns la o temperatura periculoasa, sau sa decupleze la curent continuu ca sa salveze difuzoarele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 9:13 pm 
Neconectat
User

cand il puneam in scurt se incingea instantaneu de-l luau toti dracii, decat protectie dinaia nu mersi, numa daca e o schema de caca iti pleznesc finalii pe loc, eu zic ca nu are protectie, nici nu m-am riscat sa il tin mai mult de 10 hai sa zic 15 secunde

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 9:34 pm 
Neconectat
User

adevarul e ca la 300 E deja e prea bun amplificatorul asta :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 11:44 pm 
Neconectat
User

Pai daca nu 15s nu crapa atunci dupa cum a spus Adi, tot are ceva. Sau tu i-ai dat cu muzica?

Ultima oară modificat de Sharky pe Vin Apr 17, 2009 10:47 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 9:12 am 
Neconectat
User

meserie te halesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 7:31 pm 
Neconectat
User

ma caline lumea imi zice sa ma feresc de ..........nici nu stiu ce sa mai zic........ramane sa mai caut sa vdm cum o scot la lumina! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 7:43 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bradacalin scrie:
traiesti cu multe impresii gresite. si eu eram la fel cand eram la inceput.

daca ai bani ia-ti XPA 11000, apoi urmeaza phonic XP3000, apoi MA600 de la k.o.n apoi MAX2500 modelul vechi, apoi t.amp 2400. mai jos nu cred ca are rost sa enumar.

po sa te feresti linistit :lol: n-ai sa faci lumii decat bine.

Ultima oară modificat de Calin Bradatan pe Mar Mar 17, 2009 9:43 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 9:40 pm 
Neconectat
User

e alimentat la +/-120v, tin sa subliniez, nu l-am pus in scurt la zero db, inainte sa se aprinda al doilea led de semnal daca il pui in scurt intra direct in clip, nu am avut curaj sa il pun in scurt la volum mare finalii sunt 2sa1943 si 2sc5200, daca aduni toate piesele fara manopera costurile te duc la pretul de cumparare, ne mai punand la socoteala ca nu ii scoti aspectul, care pentru client e mai important decat sunetul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 22, 2009 8:59 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

bradacalin scrie:

Un Fidek FPA G12 sau 12A pe unde le-ai baga in lista de mai sus, daca ar fi sa facem abstractie de greutate?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 22, 2009 10:56 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

pai...e cam mare parerea mea pt 2 fr-uri.

as pune-o intre xpa11000 si xp3000.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2