The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:13 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: nunta 11 aprilie judet bistrita comuna Feldru
MesajScris: Vin Apr 16, 2010 11:04 am 
Neconectat
User

tin sa multumesc userului Scarface ...m-a ajutat si cu muzica din zona si mi-a si tinut de urat.
Echipament folosit: ca de obicei, ce a fost nou un amplificator dynacord sl2400 un crossover behringer cx3400 (imprumutat) si doi basi pe 18 incinte cumparate de la scarface si difuzoare ew18-hn si sa nu uit de un stabilizator pentru ca erau probleme mari la sala respectiva. Asa ca o recomandare intrebati inainte sa mergeti la o sala din alt judet si cand mai e si pe la tara... pentru ca daca nu aveam stabilizatorul cred ca mi s-ar fi oprit sculele din jumate in jumate de ora. Asa s-au oprit doar odata dar de multe ori vedeam cum se intuneca afisajul la playere dupa cum suna basul iar de luminile din sala nu mai zic nimica.....
Pozele sunt mai artistice, n-am ce face dar asa mi-a facut fotograful eu ii ziceam sa-mi mai faca cate o poza si mi-a facut...dar mai mult pentru hi5 decat pentru forum :D
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 16, 2010 1:23 pm 
Neconectat
User

chiar artistice pozele.
banuiesc ca pe player sunt verighetele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 16, 2010 1:34 pm 
Neconectat
User

Imi plac pozele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 16, 2010 3:38 pm 
Neconectat
User

felicitari pt eveniment
pozele sunt parca putin prea artistice si nu se vede nici o poza cu vreo boxa intreaga sau cu subul
p.s. cum se comporta ampliful dynacord? il ai de mult? ce parere ai despre el?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 16, 2010 5:39 pm 
Neconectat
User

Dj adevarat Alex asta. Chiar ca rupe tot dupa cum ziceau altii :lol:
Te mai astept si daca pot te ajut....

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 2:47 pm 
Neconectat
User

am zis si eu ca nu-s chiar pentru forum pozele dar mno...astea le am astea le pun. Pe player is verighetele ai dreptate, a fost ideea fotografului eu i-am zis sa pun o piesa cu la multi ani la titlu sa apara si aia in fotografie dar display-ul de la cdj 200 nu suporta atatea caractere si nu se poate prinde tot scrisul cu o poza.
Ms Scarface de ajutor ca fara jocurile alea o scoteam mai greu la capat....tre sa vi la cluj si tu ca m-a chemat mirele la o bere sa-mi multumeasca...si meriti si tu una:D
Dj Watt, s-a comportat bine dynacordul e al doilea eveniment, cred, de cand il am. A mers in 4 ohmi acolo dar nu am dat prea tare muzica... In 2 ohmi nu l-am testat. Ieri am avut un eveniment, doar cu pa-urile am mers si am dat destul de tare muzica dar nici nu s-a incalzit...e ok pentru banii lui.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 18, 2010 10:19 pm 
Neconectat
User

ma alex da cine a facut pozele astea asa artistice?? :D felicitari pt evenimente.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 18, 2010 11:38 pm 
Neconectat
User

un fotograf pe nume alin..sper sa nu fie considerata reclama .. lucreaza pentru www.nunta9.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2