The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:11 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 18, 2010 1:13 pm 
Neconectat
User

Basii sunt PLANAR WAVE HORN. Am reusit cu o zi inainte sa facem un update de firmware la procesorul de sunet si am zis k facem ultimele reglaje la fata locului. Din cauza vremii ne'am trezit cu sculele abia instalate cu 5 minute inainte sa vina lumea si nici nu mi'a mai trecut prin cap sa legam procesoru la laptop, pentru ca laptopul era folosit pentru mixajul video. Eu cel putin imi prind urechile in interfata de pe DSP 260... pe laptop e mult mai ok.

Asta a fost una dintre probleme, dar sa nu uitam ca sunt sateliti longthrow, intr'o incapere relativ mica, si in consecinta langa pupitru nu erau medii inalte (satelitii pt frontfill rezolvau problema) si cu cat te indepartai de pupitru ajungeai aproape de coltz :D unde era mai mult bass. De acord, o procesare mai meticuloasa rezolva problema partial, dar ideal era in aer liber cum era planificat.

Genul de muzica predominant a fost deep house, poate cu ceva tech. Nicidecum minimal.... nu am mai auzit de mult minimal.

Pusky, te invit vineri seara la ryma in jurul orei 20 pe cand terminam de instalat. Daca vremea tine cu noi o sa avem un sunet fara compromisuri.
0744872455 - Gelu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 18, 2010 7:45 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pusky scrie:
Leco . La party cu DJ sistuatia se schimba foarte mult fata de sonorizarile live.

Man, la orice eveniment OMUL de la butoane FACE SUNETUL, adica cel ce mixeaza!

Eu mixam muzica de club, si din cind in cind aveam trupa ce cinta mai mult sau mai putin LIVE.

Crede-ma cind asculti cum cinta CELIA, si cum accentueza "S"-urile din cuvinte, te umple la suflet cind ai cu ce sa dai in sala

PitbullBog a spus purul adevar, cind a luat sculele, am testat pe rind cite un bass, pe urma intreg sistemul si la sfirsit numai satelitii.

Eram cu Macrotech de sus (medii inalte) la 60% din putere, si deja iti vijiiau creierii in cap, nu urechile :twisted: si inca nu ajunsesem la 0db/mixer.

Ceva acolo, a fost in neregula , ma simt nevoit sa REPET ASTA!

Poate daca dj-ul a dat +10db la inalte pe monitor, evident ca ii parea ca sint multe inaltesi poate d-aia a lucrat cu corectiile /0 sau chiar poate pe minus, cine stie...

Oricum inaltele nu cred ca le-a ars
!

pusky scrie:

Scuza-ma ca-ti spun, sunet INFECT de Mp3, facut cu un codec de proasta calitate...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2