Basii sunt PLANAR WAVE HORN. Am reusit cu o zi inainte sa facem un update de firmware la procesorul de sunet si am zis k facem ultimele reglaje la fata locului. Din cauza vremii ne'am trezit cu sculele abia instalate cu 5 minute inainte sa vina lumea si nici nu mi'a mai trecut prin cap sa legam procesoru la laptop, pentru ca laptopul era folosit pentru mixajul video. Eu cel putin imi prind urechile in interfata de pe DSP 260... pe laptop e mult mai ok.
Asta a fost una dintre probleme, dar sa nu uitam ca sunt sateliti longthrow, intr'o incapere relativ mica, si in consecinta langa pupitru nu erau medii inalte (satelitii pt frontfill rezolvau problema) si cu cat te indepartai de pupitru ajungeai aproape de coltz

unde era mai mult bass. De acord, o procesare mai meticuloasa rezolva problema partial, dar ideal era in aer liber cum era planificat.
Genul de muzica predominant a fost deep house, poate cu ceva tech. Nicidecum minimal.... nu am mai auzit de mult minimal.
Pusky, te invit vineri seara la ryma in jurul orei 20 pe cand terminam de instalat. Daca vremea tine cu noi o sa avem un sunet fara compromisuri.
0744872455 - Gelu