Am inceput prima de zi de craciun la o discoteca la tara , Copalau Botosani ,3 zile am stat pe acolo .
Discoteca avea ceva sonorizare ,nu am folosit nici macar o mufa de acolo neavand incredere .Am folosit luminile din disco,un laser cam chior si 2 lumini dinamice +o chestie de masina de fum.
Echipamente folosite :
2x18'' ew18hn
e15-350n +selenium d220Ti
e15-350n +comp 44
Folosesc asa satelitii pentru ca nu imi place cum suna d220Ti pe inalte si pt a nu mai folosi inca un super tuwiter.
Amplificare , ma-600 punte pe basi
si un ipa400 pe sateliti
un mixer bery micut
un laser verde 30mw
un eq mama rusia
2 microfoane fara fir
Si multa vointa si rabdare .
La taxare au fost maxim 320pers in a 2 seara de craciun.Imi pare rau ca nu mai am poze dar o sa revin.
Au mai fost sonorizari si pe 1 si 2 ianuarie si urmeaza pe 6,7,8,9.

La revelion am sonorizat intr-un hotel de fite cik,acolo a venit lumea cu fite dar saraca ,1,5mil fiind meniul dar avand pretentii de 10 mil pe meniu. Muzica pusa de mine pana la ora 12 nu le-a placut de nici o culoare ,ei stand doar la masa si mancand ca niste ...... . (am incercat orce gen de muzica ) dupa 12 parca erau alti oameni si mi-am revenit si eu putin pentru ca eram putin nervos ,nervos pentru ca nu am mai intalnit astfel de oameni.A fost prima sonorizare unde chiar mi-am facut griji pt muzica.
Sonorizarea a fost aprx la fel ,doar ca nu am mai folosit ipa400 nemaiavand nevoie de atata putere pe bass. Am folosit numai ma-600.
Am uitat sa zic ,au fost in jur de 150 pers de diferite varste de la 20 pana la 70 cred.Organizatorii incercand sa faca prea multe : ora disco unde toti batranii trebuiau sa tina niste betisoare pe sus,karaoke ,limbo, a iesit putina nebuneala .Au fost si niste colindatori care au urat foarte frumos dar oamenii cu pretentii nu s-au miscat macar sa ii vada ,nu mai zic de o mica atentie .Cred ca a fost cel mai urat revelion al meu si nu cred ca voi mai sonoriza de rev.

http://tinypic.com/player.php?v=534jfa&s=7 stai linisit ,nu esti singurul ,,oamenii au fost defecti'' , poti sa le pui orice gen de muzica ,daca ei sunt .........praf