Foca_Dacian scrie:
La petreceriile studentesti,nu am dat niciodata gres ,nici o manea,muzica buna si lume la fel de buna.
In schimb am prins si eu petreceri esuate cu lume la fel de esuata dpdv al distractiei si am observat ca sunt cele unde se cer manele,petreceri la care refuz sa mai merg cu sonorizarea.Tot din aceasta cauza nu o sa merg la nunti si botezuri,eventual platesc ceva DJ pentru asta,deoarece nu stiu sa pun manele si populare si sincer nici nu vreau sa stiu sa le pun.
Daca pica banul, nu inteleg care ar fi problema. Sa iti iei la o nunta 1000-1200 ron minim pentru 1 noapte in populare si altele (90% din nunti sunt fara manele, eu nu am bagat niciodata manele la nunti, decat eventual 1-2 la final).
Altii dau la tarnacop 2 luni pentru banii aia si tu vrei sa zici ca le refuzi pentru simplu fapt ca pui manele sau populara? Inseamna ca ai bani de te enerveaza

Problema grava e la majorate unde am patit sa bag toata seara DOAR manele. Si combinat cu modica suma de 200 ron pentru care m-am dus, a doua zi ziceam ca ma las de sonorizari. Dar e un ban care iti intra in buzunar, si cand nu ai e bine sa fie acolo.
Parerea mea.