The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 11:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 11:02 pm 
Neconectat
User

Dar daca toata multimea vrea manele si "solo", "fara numar" etc?
Mai opresti muzica si iti iei jucariile si pleci acasa? Asta e marea problema la noi in RO, s-a prostit tot romanul, am prieteni care au 2 facultati si la o betie....TOT asculta o manea, parca muzica asta era pentru inculti si puscariasi....pacat.
Eu cand aud asa ceva imi vine sa borasc la propriu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 11:11 pm 
Don, nu ai ce sa faci. Si eu vinerea asta am suferit la un maj de manelisti. Schimbam ceva, PAC... vinea sarbatorita si zicea manele. Ma durea efectiv capul de la un momentdat, dar mnoah...ce sa fac. Ea ma plateste.

Jur ca am ajuns sa imi dau seama dupa om daca asculta manele in 99 la suta din cazuri si jur ca sunt toti pe spate la cultura. hai ca mai sunt vreo 2, 3 ce au faculta dar si aia o fac... mai bine nu zic :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2