The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 10:52 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 9:11 pm 
Nu-i de glumit cu manelele astea ! Mai prind pe la un majorat unu care vrea maneaua lu Salam LIVE plina de microfinii si distorsiuni !
Dynacord ala e Cobra 2? Topurile nu sunt Br pe 3 cai ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 10:30 pm 
Neconectat
User

XA2 este horn loaded, medii coaxiale si planare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 10:37 pm 
Neconectat
User

Tot asa la un eveniment deasta,era sefu,avea sistem Cobra,si faza era ca eu aveam laptopu la mine sa bagam niste muzica cat timp faceau pauza lautarii,si bazaisera boxele un pic de la cablu de semnal,si propietaru' sistemului ma atentionat ca sa am grija,ca poate ii ard inaltele :?

Sus

Subiectul mesajului: dsgfsdfgds
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:05 am 
pe filtrele dynacord cam greu sa arzi inaltele..trebe abuz peste masura bunului simtz ca sa faci o istorie de asta...sunt foarte bine filtrate si protejate...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 10:41 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

filtrele nu pot sesiza distorsiunile

NU exista nici un fel de protectie implementata de vreo firma care sa protejeze la distorsiuni.

stiu, e de shit, dar asta e...

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 1:01 pm 
Neconectat
User

ok, si?
Distorsiunile nu sunt niste pitici rai care ciocanesc in membrane, sunt un semnal ca oricare altul. Trebuie privita mai atent treaba.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 10:37 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: hjhj
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 7:29 pm 
mircea din cate stiu eo filtrele de pe dinacord prin constructzia lor si atenuarile executate de fabricant in filtre ce sunt calculate in asa fel incat sa nu se arda la abuzuri prea mari si grosolane pe sistemul dat de ai cu amplificarea si crossul aferent..
e normal daca abuzezi de ele pe amplificare diferit de cea de fabrica sa se arda.....dar in sistemul xa 2 de la dynacord imposibil sa se intample asa ceva.....
am vazut cume facut un filtru si crede-ma ca e foarte bine executat si calculat fatza de ce am mai vazut inclusiv pe forum...

Sus

Subiectul mesajului: Re: hjhj
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 7:38 pm 
. scrie:
dar in sistemul xa 2 de la dynacord imposibil sa se intample asa ceva.....

Mda ce sa mai zic, o fii sistemul asta ceva sistem facut la aria 51 din america polarizata cu iztopi de uraniu, trecut pe la precizia de la elvetieni, retusat de babele cu magia alba din romania si bagat la ctc la Nasa.

Recent in baia mare au puscat midbasii intr-un club intr-un sistem full dynacord asa ca si fapt divers.

User error adica eroarea umana isi spune cuvantul. :!:

stii tu multe evil dar nu le stii bine, doar crezi. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 7:40 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

portiunea aplatizata din sinusoida generata de amplificatoare in clip, poate fi considerata CC

difuzoarele sunt echipamente care lucreaza doar in CA, in CC sunt doar un resou scump

in CC , nu facem decat sa incalzim reshoul = se prajesc bobinele

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: kghjkg
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 7:41 pm 
adi meseriasu da aia de au impuscat midbassi cred ca aveau urechile de tabla...
oi fi stiut tu da ,prostia omeneasca se plateste si de cele multe ori scump

daca nici dynacordu nu suna ..apoi dute si fatzi o audiograma nene ca stai prost cu urechile...
nu mai urla pe aci ca dynacord e de kk ca te dau cu cacao.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 7:46 pm 
1. Nu mai fii tzaran ungur si invata sa scrii bine, romaneste si citet sa intelegem toti.
2. Cumparati ochelari si invata sa citesti mai bine.
3. N-am zis ca nu suna, iti explicam tie ca si avioanele mari mai pica din cer cateodata.
4. Serios... invata sa scrii corect.

. scrie:
ca te dau cu cacao.....

Pune 2 fete mai bine. Nu sustin sporturile cu fundurile paroase.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 8:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
Pune 2 fete mai bine. Nu sustin sporturile cu fundurile paroase.

si iar o luam de la capat ....
Ce e asa greu de inteles ca NU exista boxe inventate pana in prezent sa nu se arda ! Poate doar L-rad, dar nici asta nu cred ca e de fier la capitolul rezistenta, si oricum nu se incadreaza in aplicatii PA, ci aplicatii militare.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 8:06 pm 
stefanev scrie:
Ce e asa greu de inteles ca NU exista boxe inventate pana in prezent sa nu se arda !

asta incercam si eu sa-i explic

Poate doar L-rad

Piezzo-urile alea multe la un loc ??? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:37 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
portiunea aplatizata din sinusoida generata de amplificatoare in clip, poate fi considerata CC

difuzoarele sunt echipamente care lucreaza doar in CA, in CC sunt doar un resou scump

in CC , nu facem decat sa incalzim reshoul = se prajesc bobinele

ASta da, dar inaltele sunt cuplate in curent alternativ si nu se ard, iar limitare de curent/putere, atenuare stie oricine sa faca.

Perspectiva din care privesti lucrurile e prea simplista.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 10:45 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: gf
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 9:06 am 
Ideea de baza era ca e greu sa arzi un mid bass dynacord fx 12 fara sa fii tzaran..daca adi citea si interpreta corect nu trebuia sa inceapa cearta ...da oricum era prea liniste pe aci si mai trebuia ceva de la evil..

Sharky cu filtru dynacord de pe fx 12 au o protectzie umpik mai complexa decat filtrele facute de alte fabrici....in asta consta si sunetu la dynacord......
Ca e doar electrovoice si se gasesc bassi si driverele si mid bassi deci potzi face sistemul xa dar filtrele nu se gasesc .....nicaieri...si asta e toata minunatzia la dynacord.....(filtrele si amplificatoarele dedicate pt sistem)
Ceea ce ar trebui sa itzi intre in cap ady ca dynacordu fara filtre e egal cu mag la sunet ca e fara procesarea corespunzatoare ce da culoare si caldura sunetului......
Nu cred ca daca respectzi indicatziile de la amplificare si de la mixer ma refer la vumetre si ledurile de clip ,nu ai cum sa le arzi decat cu o microfonie puternika de tot....
Nu mai fitzi incapatzanatzi......sa luam de exemplu o boxa bang olufsen si sa vedetzi c e electronika are in ea si cat e de complexa....apoi mai discutam ...(e in domeniu hi-fi si nu ar avea treaba cu domeniu pro,,,,dar asta asa ca fapt divers)
Numai bine va doresc si la cat mai multe boxe.... :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2