The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 8:44 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:44 am 
Neconectat
User

vedere de si mai sus (cam de aici era tras curentu - a se socoti caderea de tensiune pe cablu :lol: )

la asa distanta nu prea are treaba scaderea de curent daca cablu are grosime buna. am tras o data 200m de trifazic si de 5x16mm si scaderea a fost de ~10v.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 10:48 am 
Neconectat
User

Era o ironie, legata de discutiile din ultima vreme cu/despre cabane, surse de alimentare, cabluri s.a.

E si normal ca pe o alimentare bine dimensionata sa nu ai probleme; o cadere cat de mica, desigur, e inevitabila.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 11:45 am 
andreis scrie:
Era o ironie, legata de discutiile din ultima vreme cu/despre cabane, surse de alimentare, cabluri s.a.

Aia nu a fost discutie, aia era ceva de genul "Lasa ba ca stiu eu cum se face." :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 1:41 pm 
http://i28.tinypic.com/261kyvo.jpg
Cum sunt legate in poza asta? Eu nu inteleg :? ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 4:04 pm 
Cauta pe site la neutrick mufele cu 8 poli si mai da cu clicku pe site la pagina respectiva. O sa gasesti raspunsul. :wink:

Later Edit:

se vede ca nu te uiti cu atentie la poze.

http://i27.tinypic.com/r0z6tl.jpg

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 5:27 pm 
Eu vad in poza ca un cablu de la sub se duce la un satelit ! Asta nu inteleg !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 6:07 pm 
Neconectat
User

Pai daca are cablu cu 8 fire , ce nu intelegi? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 6:51 pm 
Neconectat
User

mai dao in masa de treaba cum pu** lea sa spui ca nush ce ca nu ai fo tu la butoane ca la ciric nush ce ,laso moalea PENAL BAIETI pe bune

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 6:52 pm 
Neconectat
User

ma refer la grava calin si asociatul cu pozele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 7:07 pm 
Neconectat
User

Sunt de acord si eu , PENAL , doar pt ca nu aveti stickere cu JBL pe dynacord-urile alea 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 7:41 pm 
Neconectat
User

alexu, esti degeaba :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 8:20 pm 
Neconectat
User

alexu_0687w scrie:
mai dao in masa de treaba cum pu** lea sa spui ca nush ce ca nu ai fo tu la butoane ca la ciric nush ce ,laso moalea PENAL BAIETI pe bune

Si problema ta care e? Daca am fost sau nu am fost, mare parte eu am fost la scena Coca Cola, ca au mai fost si alti tehnici pentru anumite trupe asta e altceva, detaliaza si tu ce ai vrut sa spui acolo, ca asa toti emitem pareri pertinente fara sa avem macar o chifla in stomac, aici generalizez sa nu crezi ca ma refer la tine.

P.S. Daca mai imi pocesti vreodata numele, nu conteaza in ce post/thread, nu te vad bine.

Ultima oară modificat de Catalin Gavanescu pe Vin Iul 18, 2008 1:05 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 8:51 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Catalin_Gava scrie:
aici generalizez sa nu crezi ca ma refer la tine.

ei daca tu nu te referi la el, ma refer eu.
alexule. daca nu te controlezi si mai ai iesiri deastea sa stii ca se vor lua masuri.
cataline. felicitari pentru sonorizare. am auzit ca a fost foarte fain. am avut ceva prieteni pe acolo. eu nu am putut veni, pt ca si eu iti impartasesc povara si anume, BACUL.
lasa. a trecut. noi sa fim sanatosi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:10 pm 
Neconectat
User

alexu_0687w @@ mai dao in masa de treaba cum pu** lea sa spui ca nush ce ca nu ai fo tu la butoane ca la ciric nush ce ,laso moalea PENAL BAIETI pe bune

esti un ZERO MAI.. oricat ti-ar citii cineva posturile nu ar gasii nimik creeativ din tot ceea ce zici. Nu stiu dupa ce ti-ai facut cont aici pe forum daca nu poti decat sa insulti. Catalin are 19 ani si lucreaza pe sisteme pe care tu ai ocazia sa le auzi in localuri unde legi amplifu tau la ele si te minunezi ce bass are. Asta pentru ca te duce Evil cu el la cate o sonorizare. AR trebuii sa iti fie rusine de 2 ori nu odata si ar trebuii sa te gandesti ca anu trecut rugai sa isi simeleze unu sau altul basi de 18" ca habar nu aveai ,pana la urma ti-ai facut boxe cu 18"+10"+1 cu cele eftine boxe posibile dupa care nu stiai cum sa le vinzi.Ai uitat de unde ai plecat? de la vandut comp34 cu sticker de JBL iti spun eu.. de acolo ai plecat si tot la nivelul ala de nestiutor ai ramas cu totul ca citesti forumuri de specialitate.

a fost un eveniment foarte reusit fara probleme de sunet a sunat chiar frumos.Probele de microfon intre formatii durand ff putin si aici numai meritul sunetistilor e adica CATALIN si baiatul cu plete.. nu il cunosc.

nu inteleg rost mai are un regulament cu" offtopic" daca unii useri nu fac decat sa jigneasca si sa aduca injurii la subiect.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 02, 2008 9:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

amin noobie.
de acum fiecare insulta va fi aspru pedepsita. de acord cu mine mircea?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2