bradacalin scrie:
adica wn-ul in incinta de ply coboara semnificativ mai bine decat c15-400b intr-o incinta de abs?
ceva de genulincintele avand acelasi volum si acordate la aceeasi frecventa?
una de-a mea vs. un abs, calculeaza tu, ca eu nu ma obosesc. Din start iti spun ca acordajul la abs e prea sus.nu prea pot sa cred asa ceva.
Stiu... , am ramas pe spate vreo 4 persoane la comparatie. Poate mai scoteam si eu ceva bas din cutiile mele daca nu incepea hornul de inalte sa scape aer, iar, dar de data asta in alt loc
din nou parca mi-e greu sa cred ca materialul influenteaza sunetul.
Tind sa cred ca are si el o contributie mica pa'coloOricum testul a fost facut pe un powermate 1600. Mai facem unul si cu ceva mai multa putere la 8 ohmi pe powermixerul meu, azi sau zilele astea.
bradacalin scrie:
acelasi difuzor coboara mai bine intr-o incinta din ply decat intr-o incinta din abs?
o sa mai facem schimb de difuzoare intre cutii dar numai in cea de ply ca wn-ul octogonal nu prea il vad eu sa incapa in cutia de abs.
p.s. nu se pune problema de difuzoare nerodate.
O sa zic concluziile mele, stiti bine ca eu nu prea sunt entuziasmat de orice chestie noua pe care o am si o laud chiar daca ii ultimul rahat de pe lume cum fac altii. Zic verde-n fata.