prosound scrie:
Backup-ul e doar una din variante

Deci mai sunt cateva variante... care sunt alea?
Sa il folosesti ca al doilea deck inseamna sa mixezi 2 deckuri, unu pe un laptop, unu pe celalalt.
Ti-am aratat doar ca nu ai nevoie de 2 laptopuri sa ai 2 playere...
Tu ai zis ca e doar una dintre variante... si ai dreptate, dar nu le sti pe celelalte.
Doua deckuri poti avea fara probleme pe un laptop, iar hard iti pui de 2T in el, plus 2T extern si ai spatiu de stocare cat china.
Nu e necesar sa dai peste 2500ron pe un laptop + SO pt asta.
Astea sunt variante pentru oamenii care au 2 laptopuri si nu au ce face cu al doilea.
Variante care imi par viabile sunt:
1 - backup-ul, daca este un al-doilea lap de ce sa nu faca el backup in loc de un player? Arata si mai sofisticat.
Aici am o intrebare... cu virtual Dj totul pare in regula, daca se blocheaza pc-ul, muzica nu se opreste pana nu se termina piesa care e in curs, ceea ce e excelent pt ca ai timp sa intri bine cu backupul, nu stiu insa cu traktor cum sta treaba... a patiti careva asa ceva? ce s-a intamplat?
2 - laptopul 2 l-asi folosi pentru procesarea intregului lant, in functie de ce are fiecare...
pentru asta citeste articolul lui octavian de la Dj & Live zone sa intelegi ce vreau sa zic.
Aici posibilitatile sunt nelimitate... crossover, filtre, egalizare, dinamica (limitare, compresie, gate, etc).
Alte exemple daca mai ai, le astept cu placere, si nu... nu vreau sa fac pe desteptul cu tine.