Sharky scrie:
[gluma

]
Evident ca daca diful este paudio sau rcf, atunci acestea nu se ard nici la puteri duble sau chiar triple. Daca patesc ceva intotdeauna sunt de vina distorsiunile, bata-le vina!
Nooby a fost deconspirat si aici.
[/gluma

]
Tot în glumă ...
Dragă Sharky şi Noob şi tot restul lumii ( se ştiu ei ).
Explicaţia este că niciodată difuzoarele nu mor din cauza celor care le folosesc. Nope, aceasta este doar o minciună a celor care le vând. Aceştia încearcă să acopere nişte defecte grave, provenite din fabricaţie. Sunt nişte oameni răi, care nu au nicio înţelegere pentru cei care utilizează difuzoarele. Ei susţin tot felul de aberaţii, precum ar fi că un dif supus semnalului dreptunghiular ori unui regim ultracompresat, în care energia debitată aproape că se dublează crapă .
Să nu îi ascultaţi !
Sunt poveşti de adormit copiii.
Eu cred că ar trebui condamnaţi la diverse munci ori pedepse ruşinoase, pentru a se învăţa minte să mai contrazică clientul. Dacă acesta spune că difuzorul s-a stricat degeaba, probabil că aşa s-a întâmplat. Chiar şi atunci când acesta s-a stricat degeaba, în cursul nopţii ( seara a mers, a doua zi nu fără ca nimeni să fi atins boxa), tot defect de fabricaţie este. Că doar ştim noi ...
Ah, să nu uit.
Fenomenele de genul arderii bobinei la margine sunt tot semne de defect de fabricaţie. Mai este vorbă ? Adevărul e că majoritatea fabricanţilor de difuzoare sunt nişte tipi răi, care ascund defecte de fabricaţie pe seama clienţilor nevinovaţi. Că e RCF, Paudio, EV, Beyma, 18 Sound, mama dracului, toţi sunt nişte ticăloşi. Uitaţi aici:
http://forum.speakerplans.com/get-your- ... page1.html
Sau mai ştii ?
Poate că PAudio o fi marele rău !
Poate că Paudio le-o face bobinele la toţi ăia şi de-ai dracu le fac în aşa fel încât să se ardă doar la margine, nu la mijloc, aşa cum inginerii consideră că e normal.
Nu avem de unde să ştim.
Oricum, noroc cu forumurile. Cum s-ar mai putea da în vileag mărşăvia vânzătorilor de scule, a făcătorilor de orice, dacă nu pe forumuri ? Aşa le trebuie, mama lor de potlogari ! Să răspundă în faţa poporului. nu contează că sunt plecaţi din ţară, ori se conformează şi sar cu autocritica, ori pac la răsboiu. Să fie demascaţi ! Auzi tupeu la ei, să pretindă că poţi arde un dif .... Pfui ... Nasol domnule, nasol de tot.
Domn'le ...cum mai trece timpul !
Parcă mai ieri discutam cu Mircea şi aflam că îşi serbează majoratul.
Au trecut 7 ani. Incredibil de repede, nu ?
Sper că aţi gustat gluma.
A fost o glumă, sper că v-aţi prins, nu ?
Cred că ar trebui să-mi fac un blog, sau ceva de genul acesta. Îmi trebuie un loc în care să-mi pot exprima glumiţele în libertate, fără a fi acuzat de marketing ori de promo nesimţit.
Ok, eu acum vă las.
Am o senzaţie de lehamite şi îmi este şi cam somn.
Mâine trebuie să o iau de la capăt cu difurile, cu lemenele ..... cu oamenii...