Sonorizare impreuna cu un prieten la o manastire in satul Prislop de Sfanta Maria, nu pasul prislop cel din munti cum mergi din maramures spre moldova ci undeva in zona Mesteacanului.
S-au dus urmatoarele scule. 2 x boxele mele

, 4 x boxele preferate ale mele

, deci 2 x wn15s si 4 x rcf art325i , arhicunoscutul phonic max 2500, un powermixer Allen & Heath 12cp , un mic wireless AKG wms 40 Flexx (proaspata achizitie

), un microfon wireless Mipro..un microfon exceptional si un stageline tot wireless dar pe post de back-up, cabluri, 4 x stative de boxe proel, 3 x stative pentru microfoane un rack pt cd=playere sony si chestii marunte.
Trei sonorizari am facut 1. Marti seara de la 7 pana la 11.30
2. Miercuri dimineata de la 9 la 13.30
3. miercuri la amiaza de la 14.00la nu mai stiu cat
1. Marti seara de la 7 pana la 11.30
Am folosit powermixeru, wn-urile mele, 2 microfoane
Cum a aratat salita in care te spovedesti

, ca am lasat sculele in manastire peste noapte.
2. Miercuri dimineata de la 9 la 13.30
S-a facut slujba de Sfanta Maria.Aceleasi scule ca si mai sus. Au fost vreo 6 preoti, un calugar si..... Padre Luigi.
La Vatican papa e cel mai mare ca si rang, apoi e ceva cardinal si apoi Padre Luigi. Parintele de la manastirea din Prislop care e o manastire ortodoxa si-a facut scoala la vatican vreo 15 ani si e bun prieten cu Padre Luigi care a tinut o slujba vreo juma de ora tradusa de parintele din Prislop. Nu va pot spune ce implinit si bucuros ma simt si ce liniste sufleteasca am acuma dupa sonorizarea asta in care boxele mele au redat glasul unor persoane foarte importante

. Acuma nu ma dau pe-un jeb de cuie
Partea stanga ce nu a incaput in ultima poza.
Era ora 10 cand nu a venit multa lume. Au fost in total vreo 600 - 800 persoane pe la sfarsit. Toata slujba tinuta cu wn-urile pe powermixeru de 2 x 500 la 8 si care deabia palpaia udeva la -20 db, un volum extrem de mic zic eu. Era un cantor ce avea plamani si voce frumoasa ce urca pana pe la -16 db dar i-am dat gainu mai slab putin ca-l acoperea pe parinte care nustiu de ce vorbea foarte incet si a trebuit sa dau gain in prostie si sa trec cu potetiometru de o si i-am dat +5 db, dar multumesc lui Dumnezeu...a fost foarte ok si toata lumea multumita.
El este Padre Luigi. Nu am putut sa fac poze in timpul slujbei ca ma mai rugam si eu ca am fost mai lenes o perioada lunga + ca trebuia sa fiu atent cand dadeau preotii microfonul de la unul la altul ca sa tina toti slujba si unul vorbea mai tare, unul vorbea mai incet.... va dati seama. Am fost profund impresionat, ca desii cu gainurile aproape de maxim nu s-a facut microfonie si erau destul de aproape de boxe.
3. miercuri la amiaza de la 14.00la nu mai stiu
Dupa slujba, in 15 minute am instalat sculele la mini-scena improvizata ca sa danseze ansamblul din satul respectiv + a cantat cred ca Vasile Pop vreo 4 piese + la sfarsit am pus ceva seturi de muzica populara ca dupa ce au fost laudati copii din ansamblu pentru educatia lor, au invitat parintii la dans. A fost foarte faina faza.
Scule aduse: toata garnitura

Deci nu ma asteptam sa sune asa de frumos pupulara si i-am dat in gura bine, nu au mers in clip ca nu erau piese cu bas...dar 6 drivere 2" cu membrana de 3" va cam faceti o idee cum a putut sa sune acolo. evectiv ma lovea taragotul din negativ in urechi ca si kickul unui horn in piept. Efectiv a penetrat sunetul

si o claritate...doamne fereste. Am pus ceva piesa etno la sfarsit si ne-am indepartat de scena sa vedem cum se aude. Am spus ca poti face lejer nunta de 700 persoane in aer liber cu cele 6 boxe si nu ti-ar trebui woofere. A fost minunat.
Parintele din Prisop cu doamna ce-i invata pe prunci sa danseze populara
Cam atatea poze ca deja tinypicu ma injura ca nu-l las in pace de ceva vreme.

A fost si un prieten ce merge la pozat la nunti cu mine si a facut poze super faine cu un nikkon dar nu am apucat azi sa le iau. Cand fac rost de poze, mai uplodez ceva poze cu fetele imbracate in portul natural. Nu stiu cum sunteti voi, dar mie-mi palc lucrurile traditionale si chestii asemanatoare si decat sa fac vreo 4 majuri la 1 milion cu tzarani amarati care-mi cer volulul 26 de la tata gutza nicolae....
mai bine fac o sonorizare de genul.... GRATIS, cum am facut-o si pe asta
La anul iar ma duc. Vine careva sa se mai joace cu potentiometrul cand se paseaza microfonul cat timp fug si eu sa fumez o tigara ?
La sfarsit am stat la masa cu toti preotii. Am mancat am discutat numai eu eram mai nervos putin, doamne fereste sa scap un ceva injuratura. A fost super ok. Am mancat de m-am spart si am mancat cel mai bun miel din viata mea.. Mi-a parut rau ca am uitat sa-i spun parintelui sa-mi sfinteasca boxele. E un musai la mine, nu radeti...dar cred ca de boboteaza o sa le sfinteasca ceva preot. Cam atat ca ma doare mana
p.s. Doamne ajuta la restante si multa sanatate userilor, chiar si lui dj_tymy