The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 9:31 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 15, 2007 9:21 am 
Andreis, pentru sufletelul tau..ma uit daca vrei si iti spun exact cat are :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 15, 2007 2:06 pm 
Neconectat
User

Daca esti bun, n-ar strica :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 9:47 pm 
Sonorizare impreuna cu un prieten la o manastire in satul Prislop de Sfanta Maria, nu pasul prislop cel din munti cum mergi din maramures spre moldova ci undeva in zona Mesteacanului.

S-au dus urmatoarele scule. 2 x boxele mele :lol: , 4 x boxele preferate ale mele :lol: , deci 2 x wn15s si 4 x rcf art325i , arhicunoscutul phonic max 2500, un powermixer Allen & Heath 12cp , un mic wireless AKG wms 40 Flexx (proaspata achizitie :wink: ), un microfon wireless Mipro..un microfon exceptional si un stageline tot wireless dar pe post de back-up, cabluri, 4 x stative de boxe proel, 3 x stative pentru microfoane un rack pt cd=playere sony si chestii marunte.

Trei sonorizari am facut 1. Marti seara de la 7 pana la 11.30
2. Miercuri dimineata de la 9 la 13.30
3. miercuri la amiaza de la 14.00la nu mai stiu cat

1. Marti seara de la 7 pana la 11.30

Am folosit powermixeru, wn-urile mele, 2 microfoane

Imagine
Imagine
Imagine

Cum a aratat salita in care te spovedesti :lol: , ca am lasat sculele in manastire peste noapte. :wink:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

2. Miercuri dimineata de la 9 la 13.30

S-a facut slujba de Sfanta Maria.Aceleasi scule ca si mai sus. Au fost vreo 6 preoti, un calugar si..... Padre Luigi. La Vatican papa e cel mai mare ca si rang, apoi e ceva cardinal si apoi Padre Luigi. Parintele de la manastirea din Prislop care e o manastire ortodoxa si-a facut scoala la vatican vreo 15 ani si e bun prieten cu Padre Luigi care a tinut o slujba vreo juma de ora tradusa de parintele din Prislop. Nu va pot spune ce implinit si bucuros ma simt si ce liniste sufleteasca am acuma dupa sonorizarea asta in care boxele mele au redat glasul unor persoane foarte importante :wink: . Acuma nu ma dau pe-un jeb de cuie :lol:

Imagine
Imagine
Partea stanga ce nu a incaput in ultima poza.
Imagine
Imagine

Era ora 10 cand nu a venit multa lume. Au fost in total vreo 600 - 800 persoane pe la sfarsit. Toata slujba tinuta cu wn-urile pe powermixeru de 2 x 500 la 8 si care deabia palpaia udeva la -20 db, un volum extrem de mic zic eu. Era un cantor ce avea plamani si voce frumoasa ce urca pana pe la -16 db dar i-am dat gainu mai slab putin ca-l acoperea pe parinte care nustiu de ce vorbea foarte incet si a trebuit sa dau gain in prostie si sa trec cu potetiometru de o si i-am dat +5 db, dar multumesc lui Dumnezeu...a fost foarte ok si toata lumea multumita.

Imagine

El este Padre Luigi. Nu am putut sa fac poze in timpul slujbei ca ma mai rugam si eu ca am fost mai lenes o perioada lunga + ca trebuia sa fiu atent cand dadeau preotii microfonul de la unul la altul ca sa tina toti slujba si unul vorbea mai tare, unul vorbea mai incet.... va dati seama. Am fost profund impresionat, ca desii cu gainurile aproape de maxim nu s-a facut microfonie si erau destul de aproape de boxe.

3. miercuri la amiaza de la 14.00la nu mai stiu

Dupa slujba, in 15 minute am instalat sculele la mini-scena improvizata ca sa danseze ansamblul din satul respectiv + a cantat cred ca Vasile Pop vreo 4 piese + la sfarsit am pus ceva seturi de muzica populara ca dupa ce au fost laudati copii din ansamblu pentru educatia lor, au invitat parintii la dans. A fost foarte faina faza.

Scule aduse: toata garnitura :lol: Deci nu ma asteptam sa sune asa de frumos pupulara si i-am dat in gura bine, nu au mers in clip ca nu erau piese cu bas...dar 6 drivere 2" cu membrana de 3" va cam faceti o idee cum a putut sa sune acolo. evectiv ma lovea taragotul din negativ in urechi ca si kickul unui horn in piept. Efectiv a penetrat sunetul :lol: si o claritate...doamne fereste. Am pus ceva piesa etno la sfarsit si ne-am indepartat de scena sa vedem cum se aude. Am spus ca poti face lejer nunta de 700 persoane in aer liber cu cele 6 boxe si nu ti-ar trebui woofere. A fost minunat.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Parintele din Prisop cu doamna ce-i invata pe prunci sa danseze populara

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Cam atatea poze ca deja tinypicu ma injura ca nu-l las in pace de ceva vreme. :lol: A fost si un prieten ce merge la pozat la nunti cu mine si a facut poze super faine cu un nikkon dar nu am apucat azi sa le iau. Cand fac rost de poze, mai uplodez ceva poze cu fetele imbracate in portul natural. Nu stiu cum sunteti voi, dar mie-mi palc lucrurile traditionale si chestii asemanatoare si decat sa fac vreo 4 majuri la 1 milion cu tzarani amarati care-mi cer volulul 26 de la tata gutza nicolae....mai bine fac o sonorizare de genul.... GRATIS, cum am facut-o si pe asta :wink:

La anul iar ma duc. Vine careva sa se mai joace cu potentiometrul cand se paseaza microfonul cat timp fug si eu sa fumez o tigara ? :lol:

La sfarsit am stat la masa cu toti preotii. Am mancat am discutat numai eu eram mai nervos putin, doamne fereste sa scap un ceva injuratura. A fost super ok. Am mancat de m-am spart si am mancat cel mai bun miel din viata mea.. Mi-a parut rau ca am uitat sa-i spun parintelui sa-mi sfinteasca boxele. E un musai la mine, nu radeti...dar cred ca de boboteaza o sa le sfinteasca ceva preot. Cam atat ca ma doare mana :lol:

p.s. Doamne ajuta la restante si multa sanatate userilor, chiar si lui dj_tymy :lol: :wink: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Felicitari
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 3:28 pm 
Neconectat
User

Pot spune ca inteleg ce ai simtit , pentru ca fac asta de multi ani , si la multe biserici si neaparat pe gratis . Intradevar nimic nu se poate compara cu faptul ce la ceva vreme ,, mai ducem sculele pe la biserci ,, sa se mai curete de poluarea fonica acumulata peeste timp .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 5:18 pm 
merci klausmusic.

Nu prea am vazut poze pe forum cu sculele tale in actiune. Nu-mi zice ca n-ai :D . Cel putin eu mor daca nu fac poze la ceva sonorizare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 17, 2007 11:04 pm 
Neconectat
User

ok o sa pun si ceva poze , asa ca sa nu ,,ma mai certati :lol: ,, Poate o sa ma ajute nexus sa atasez cateva si asta cat de repede .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 17, 2007 11:08 pm 
Neconectat
User

se gasesc ceva poze pe www.klausmusic.ro in sectiunea portofoliu la capitolul sonorizari 2007

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 17, 2007 11:47 pm 
am vazut cand am primit mail-ul de la tine :wink: si m-am uitt putin pe site. vad scule serioase pe acolo, nu gluma si nu ma refer numai la partea de sunet :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 18, 2007 6:31 pm 
Neconectat
User

Adi ... manerele alea de la racku unde ai pus cd-playerele unde pot sa gasesc asa ceva? Nu acum pe moment ca numai in octombrie ajung in tara si vreau sa ma pun pe treaba. Da-mi te rog un site sau zii unde le gasesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 19, 2007 9:10 pm 
Rack-ul nu e al meu. Dintr-un magazin din baia-mare au fost luate manerele alea. Sunt super practice..in sensul ca se deschid numai la 90 de grade si crede-ma la 2 ani de carat la sonorizari de cand il are tipul si-au trecut examenul de rezistenta :wink: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 20, 2007 3:32 pm 
Neconectat
User

@ scarface
Manere de alea asemanatoare sunt si pe http://www.poweraudio.ro/ :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 20, 2007 7:16 pm 
Neconectat
User

Mersi mult baieti.... cand revin o sa ma pun pe treaba... pana atunci ne mai documentam putin :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 20, 2007 7:35 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

adi acum ca le-ai avut landemana nu le-ai pus in paralel sa vezi daca sunt ceva diferente de sunet intre boxele tale si 325i?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 22, 2007 5:42 pm 
Neconectat
User

pitbull_bog scrie:
adi acum ca le-ai avut landemana nu le-ai pus in paralel sa vezi daca sunt ceva diferente de sunet intre boxele tale si 325i?

adircf scrie:
S-au dus urmatoarele scule. 2 x boxele mele :lol: , 4 x boxele preferate ale mele :lol: , deci 2 x wn15s si 4 x rcf art325i

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 22, 2007 10:44 pm 
- Wn-urile coboara mai jos
- spl-u e la fel intre cele 2 boxe. Chiar nu am putut face diferenta :?
- si sunt niste boxe exceptionale amandoua :lol:

pentru ca totul a fost rapid si eram lihniti de foame dupa am strans repede sa mergem sa mancam la masa si nu am avut vreme sa vad care are sunetul mai cald, mai placut ca pe mine pana la urma asta ma intereseaza. Inafara de populara numai un chris rea - road to hell la inceput pana am facut cica un mic sound check. 4 boxe pe stative si 2 pe scena, pot sa zic ca sunetul chitarii bass din piesa a fost accentuat bine. Chiar nu credeam ca va suna asa. Deci cu 8 cfr-uri din alea sau 8 wn15s+wnd72 poti face sonorizare in aer liber fara probleme.

Ceea ce m-a socat pe mine a fost diferenta de sunet intre berry vmx300 si allen&heath. diferenta de la cer la pamant + cd originale. a doua chestie ce nu mi-a venit sa cred a fost la sfarsit cand am pus ceva etno si am inchis rcf-urile. 2 wn-uri duse in pragul clipului unui max 2500, avea un bas extrem de placut... chiar nu ma asteptam

oricum la un show de muzica populara, 6 drivere de 2" a facut ca taragonul sa sune..... speachless 8)

uite ca se poate si fara scandal :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2