.
nu cred ca cineva sta toata ziua sa fure magneti sasiuri membrane etc ca sa asambleze diufzoare Mag inca o data ai facut inca o afirmatie fara dovezi ( ai avut asa ceva fa niste poze ca sa facem comparatie )
eu unul am sa cantaresc membrana la niste modele si o sa ma conving
poate ai avut difuzoare reparate prost sau cine stie ??
SI tu crezi ca firma distribuitoare in Romania cumpara difuzoare facute in casa sa fim seriosi.
acum daca tu iei difuzoare cine stie de pe unde asta nu inseamana ca cumperi MArtin AUdio
nexus3
cum poti tu sa confimi fapul a sunt facute in casa pe vorbe , poti sa demonstrezi eu inteleg ca vinzi Paudio ( concurenta )dar totusi sa fim oameni
O mica poveste : Magul a inceput acum vreo 6 ani sa produca difuzoare la inceput aveau cateva modele dar in momentul de fata au peste 40
daca erau niste difuzoare Low Tech cum ai zis tu dece le cumpara lumea ca totusi au un pret mai ridicat fata de Paudio daca imi permiti sa fac comparatia
Si apropo eu n-am vazut la PA line array si multe alte kestii
Atata timp cat Magul are ca partener pe ElectroVoice si B&C draga Mircea mai revizuie-ti afirmatiile( cine are EV va rog analizati si faceti comparatie cu membrana de la MAG

)
Si apropo nu tin cu MAG in sistemul meu magul sta alaturi de PA si alte marci dar totusi sa nu denaturam realitatea