The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 3:14 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 7:42 pm 
Radu scrie:
E un capitol intreg al fizicii numit unde, in care acustica este un subcapitol.

fizica anu 1 la poli. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 7:58 pm 
Neconectat
User

Exact :wink: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: dd
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 9:42 pm 
unda de soc eu o numesc efectu basului cand il simtzi in piept sau stomac...crede-ma ca folosesc pe topuri filtre ca nu am suficiente amplificari ca ar fi totul de pe crossover reglat da...nu am suficientzi banutzi
oricum am sa pun poze cu ceea ce am de indata ce fac curatzenie la birou si se poate poza ca de la ultimul concert a ramas mizerie mare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 10:20 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

@.

te rog sa scrii mai citet

separa ideile , folosese semne de punctuatie si aliniate.

NU pot sa inteleg ce incerci sa spui in posturile tale

o chestie legata de MAG-ul care nu a iesit corect din simulari

este foarte posibil sa nu fi avut parametrii T/S corect pentru a simula

de-a lungul timpului am avut vreo 2 sau 3 serii de parametrii la difuzoarele lor, toate erau diferite intre ele.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: ss
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 11:14 pm 
ok
am sa incerc sa fiu citetz
ideea e ca la maguri ca sa sune in adevartul sens trebuie puteri de peste 200 w asta ca sa potzi misca conurile greoaie
bobina e pe pladbant adik sarma treptunghiulara asa ii zic eu la tipul asta de sarma....deci bobine e de inalta densitate....
mai e faza ca la tipurile de mag aceeasi serie diferitzi producatori....
cunosc sursaa lor de aceea zic.

eu ce am facut e o boxa bass reflex dar cu o lungine a tunelului forte mare si deschiderea mai mare decat ar trebui asta dupa planurile originale ale fabricii...
ies cat de cat compacte dar trebuie facute din panel deci foarte greoaie o cutie ..eu am facut din pal de 16 mm ranforsat....
sunt multzumit de ele si am sa pun poze zilele astea

Sus

Subiectul mesajului: Re: ss
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 8:31 pm 
Neconectat
User

. scrie:
ideea e ca la maguri ca sa sune in adevartul sens trebuie puteri de peste 200 w asta ca sa potzi misca conurile greoaie
bobina e pe pladbant adik sarma treptunghiulara asa ii zic eu la tipul asta de sarma....deci bobine e de inalta densitate....
mai e faza ca la tipurile de mag aceeasi serie diferitzi producatori....
cunosc sursaa lor de aceea zic.

De unde stii tu ca sunt conurile greoaie le-ai masurat cumva ??? Fi mai explicit.
N-am inteles ideea cu diferiti producatori convinge-ma de afirmatia facuta te rog :D

Sus

Subiectul mesajului: ff
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 9:06 pm 
am avut la schimb conuri pt mag si pt celestion...
acelasi con de 15 inch cu aceeasi grosime la mag erau mai grelutze comparativ cu cele de la celestion..
cel de la care am cumparat eu magurile mi-a zis si a si demonstrat care maguri is facute la fabrica si care sunt facute acasa de cei ce pot scoate piese de la fabrica si le vinde pe sub mana cum ar veni..
mai exact e vorba de cum e asezata bobina in camp ...
alea de fabrica aseaza bobina exact in campul magnetic pt a obtzine parametri proiectului pe cand cei de acasa o cam nimeresc pe langa de cele mai multe ori si din aceasta cauza unele difuzoare mag nu coboara cum trebuie in frecventza

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 10:25 pm 
Neconectat

pot sa confirm chestia cu difuzoarele montate in casa.

este adevarat , am vazut si eu, am si ascultat

conurile MAG sunt geroaie pt ca sunt low tech, asta e si unul din motivele pt care nu au nici un difuzor cu raspuns bun pe medii.

toata lumea se plange de asta

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 11:40 pm 
Neconectat
User

Nu din cauza conului greu n-are medii.
E doar o parere preconceputa, la fel ca si cum un amplif greu da senzatia ca e mai bun/puternic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 11:42 pm 
Neconectat
User

si care e motivu ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 12:28 am 
Neconectat
User

inductanta, costructia conului.
Asta la orice dif influenteza drastic partea superioara a raspunsului in fr.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 1:08 pm 
Neconectat
User

.

nu cred ca cineva sta toata ziua sa fure magneti sasiuri membrane etc ca sa asambleze diufzoare Mag inca o data ai facut inca o afirmatie fara dovezi ( ai avut asa ceva fa niste poze ca sa facem comparatie )
eu unul am sa cantaresc membrana la niste modele si o sa ma conving
poate ai avut difuzoare reparate prost sau cine stie ??
SI tu crezi ca firma distribuitoare in Romania cumpara difuzoare facute in casa sa fim seriosi.
acum daca tu iei difuzoare cine stie de pe unde asta nu inseamana ca cumperi MArtin AUdio :D

nexus3

cum poti tu sa confimi fapul a sunt facute in casa pe vorbe , poti sa demonstrezi eu inteleg ca vinzi Paudio ( concurenta )dar totusi sa fim oameni
O mica poveste : Magul a inceput acum vreo 6 ani sa produca difuzoare la inceput aveau cateva modele dar in momentul de fata au peste 40
daca erau niste difuzoare Low Tech cum ai zis tu dece le cumpara lumea ca totusi au un pret mai ridicat fata de Paudio daca imi permiti sa fac comparatia
Si apropo eu n-am vazut la PA line array si multe alte kestii
Atata timp cat Magul are ca partener pe ElectroVoice si B&C draga Mircea mai revizuie-ti afirmatiile( cine are EV va rog analizati si faceti comparatie cu membrana de la MAG :wink: )

Si apropo nu tin cu MAG in sistemul meu magul sta alaturi de PA si alte marci dar totusi sa nu denaturam realitatea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 1:34 pm 
nyx scrie:
Atata timp cat Magul are ca partener pe ElectroVoice si B&C draga Mircea mai revizuie-ti afirmatiile( cine are EV va rog analizati si faceti comparatie cu membrana de la MAG :wink: )

argumente, linkuri, poze, orice te rog !

cu line array-ul nu as fii sigur in locul tau.

la cate firme de boxe folosesc P.Audio si aproape in fiecare saptamana mai gasesc firme ce la toate boxele, mai recunosc un wn15, un horn de la paudio, un hp etc, fac pariu... chiar in nestiinta de cauza, ca trebuie sa fie pe lumea asta ceva sistem de line array facut cu difuzoare paudio.

totusi fabrica si hornul ala de aluminiu pt line-array. oare de ce l-au facut?, doar de-a moaca sau de marketing. ?

ps. stii bine ca nu apar Paudio, dar sa fim realisti :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 2:49 pm 
Neconectat

Nyx

sa inteleg ca nu-l cunosti pe Stefan din bazar :lol:

mai mult ca sigur cele care se vand pe canal oficial sunt asamblate la MAG in fabrica, dar cei din IASI stiu care este smecheria cu astea de pe aici.

eu am ascultat si modele provenite pe canal oficial si cele asamblate @ home

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 2:58 pm 
Neconectat

Citat:
Atata timp cat Magul are ca partener pe ElectroVoice si B&C draga Mircea mai revizuie-ti afirmatiile( cine are EV va rog analizati si faceti comparatie cu membrana de la MAG Wink )

1. EV si Dynacord NU cumpara difuzoare , si le fabrica singuri (printre putinele firme care mai fac asta)

sub nici o forma nu cumpara MAG, hai sa fime seriosi, am desfacut destulde boxe si stiu sa recunosc un MAG cand il vad 8)

2. B&C este producator de difuzoare, si inca unele destul de bune, nu inteleg ce traba ar avea cu MAG, care este inca in epoca de piatra in materie de tehnologie.

singurul lucru care l-ar putea MAG sa il furnizeze la export sunt piese din Ferita presata (nemagnetizata)

Ucraina este unul din marii furnizori, dar atat

eu am impresa ca ai discutat cu vreun vanzator de MAG

si pe mine incercau sa ma abureasca de faptul ca folosesc conuri din Anglia & shit.

tampenii

sa vad dovezi ca EV cumpara MAG difuzoare si mananc un haspe pe bucati

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2