The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 11:08 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 11:40 am 
Bai omule, la xa 2, partea slaba o reprezinta mid-basul si nu numai eu am parerea asta si cum sa interpretez eu din ce ai scris tu cand ai precizat clar cuvantul imposibil.

Dynacordul fara filtre tot timpul o sa fie desupra mag-ului. Nu poti compara Ev-ul din dynacord cu magurile.

Citat:
Nu cred ca daca respectzi indicatziile de la amplificare si de la mixer ma refer la vumetre si ledurile de clip

Hai sa fim seriosi. Cum se abuzeaza in romania sculele, nu cred ca se mai abuzeaza nicaieri.

Xa2, e un sistem frumos, suna bine, rezista la abuzuri multe si mari dar poti sa il arzi si pe ala. Cand o sa patenteze cineva ceva tehnologie ca poti da cu 50 le suta semnale dreptunghiulare in boxe si sa nu crape, atunci tipul ala o sa aiba o viata frumoasa si el, copii si nepotii lui.

Ai bagat si tu un nume mare pompos bang olufsen. Baga si tu ceva pro, nu hi-fi. Puteai zice macar de Fohhn, Renkus-Heinz, un L-acoustics
.

Vad ca progresezi la limba romana. A mai ramas doar sa nu mai scri cu tz, sh si restu tampeniilor de pe mess.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 11:45 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

si daca semnalul e jegos din fata, din fata amplificatoarelor (a se citi distorsionat) cu ce crezi ca te ajuta toata electronica aia?

nu te mai lua atat dupa brosurile producatorilor. E mai OK cand incepi sa judeci pt tine.

in toate revistele alea colorate, 90% din "tehnologiile inovatoare" sunt Bullshit , sau efecte folosite si cunoscute de cand lumea.

nu prea inteleg de ce tot apare dynacord in discutie, sunt atatia alti producatori mai avansati decat ei... :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:00 pm 
nexus3 scrie:
sunt atatia alti producatori mai avansati decat ei... :roll:

asta incercam sa-i explic si eu in penultimul rand, dand si linkuri in care sa mai citeasca ceva si sa bage la bostan.

s apropo evil de ce a zis nexuse

Citat:
si daca semnalul e jegos din fata, din fata amplificatoarelor (a se citi distorsionat) cu ce crezi ca te ajuta toata electronica aia?

luam un sd18el si luam 2 cazuri in care s-a prajit.

- odata la un party dnb cu muzica terrorcore in care muzica o reprezinta niste semnale dreptunghiulare compresate si venind dintr-un mixer plin de bere trecand intr-un max2500 in punte care din cate am inteles nu era in clip.

- altadata, doua sd18el montate in hornuri 1850, primind 3Kw muzica ajungand in rosu ampliful, apoi ajungand procesorul in rosu, apoi dat un un boost de 12 db la 50 de hz. din muzica mai ca s-a facut sinus si s-au dus.

Daca erau exploatate normal...rezistau. Dar ultimul cuvant l-a avut de spus eroare si in al doilea caz intentia umana.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:03 pm 
Neconectat

adi, sa nu uitam CDplayerele din care s-au chinuit dj-ii vreo 15 miinute sa scoata berea (le-au desfacut live cu sala plina) pt ca nu mai luau CUE pe un canal :lol:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:06 pm 
mircea, fie intre noi 2 vorba, anul trecut la musikmesse, Dynacordul a venit cu ceva nou sau tot aceleasi diode sub alte denumiri si patentate ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:09 pm 
Neconectat
User

nu intru ca musca aici, dar vreau si eu niste nume de firme adevarate si niste site uri, sa mai casc si eu gura, dar la subiect si eventual mai multe date despre niste boxe mai calumea

Sus

Subiectul mesajului: Re: kghjkg
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:33 pm 
Neconectat
User

. scrie:
adi meseriasu da aia de au impuscat midbassi cred ca aveau urechile de tabla...
oi fi stiut tu da ,prostia omeneasca se plateste si de cele multe ori scump

daca nici dynacordu nu suna ..apoi dute si fatzi o audiograma nene ca stai prost cu urechile...
nu mai urla pe aci ca dynacord e de kk ca te dau cu cacao.....

In primul rand invata sa scrii cum trebuie, e greu, dar trebuie, in al doilea rand nu mai ridica Dynacord-ul atata in slavi, ste un sistem bun, foarte ok, nu merita banii care se cer pe incintele Dynacord, dar atat, este tot un sistem care se poate arde. Sistemul XA2 este un sistem de talie mica-mijlocie care tine la abuzuri, dar sa stii si tu evil ca magia sunetului se face din procesor.

De altceva in afara de Dynacord ai auzit, ca vad ca il ridici in slav nemaipomenit de mult si vorba lu nex nu tot ce zboara se mananca, referitor la atatea si atatea pliante despre tehnologii care mai de care mai inovatoare care de fapt nu fac 2 lei.

Sus

Subiectul mesajului: Re: gf
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:36 pm 
Neconectat
User

. scrie:
Ceea ce ar trebui sa itzi intre in cap ady ca dynacordu fara filtre e egal cu mag la sunet

Mai ai de mancat mamaliga inseamna daca te apuci sa faci afirmatii de genul asta...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 12:43 pm 
Neconectat
User

da vreau si eu niste siteuri nume de fime tari poze expliucatii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 1:02 pm 
www.prosoundweb.com , http://srforums.prosoundweb.com si apoi www.google.ro

baga mare :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 3:38 pm 
Neconectat

adircf scrie:
mircea, fie intre noi 2 vorba, anul trecut la musikmesse, Dynacordul a venit cu ceva nou sau tot aceleasi diode sub alte denumiri si patentate ?

da, am vazut niste boxe de plastic foarte naspa lucrate (nu s-au obosit deloc sa finiseze matritele de turnare cum trebuie)

niste suburi "HIGH TECH" bassreflex :lol:

si ceva amplificatoare digitale seria TG daca bine i-mi aduc aminte

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 4:18 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mai radeti mult de incidentul cu sd-ul meu si intel?
spre informatia voastra, nu l-am fortat la un chef DnB .. defapt au fost 2 chefuri. si a fost si carat prin ploaie. :lol: :twisted:
ehh .. ce sa ii faci ... asta este .. noi sa fim sanatosi. nu moare nimei daca se strica cate un difuzor. il inlocuiesti si gata. important e sa inveti din greselei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 11:22 pm 
Neconectat
User

neinvins scrie:
important e sa inveti din greselei.

cum sa faci alte greseli mai mari :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 24, 2008 11:40 pm 
dektz scrie:
neinvins scrie:
important e sa inveti din greselei.

cum sa faci alte greseli mai mari :lol:

aici merge vorba aia batraneasca:mai ai multe de invatat pana sa afli cat de prost esti :lol:

nu este cu dedicatie pentru x sau y.e pur si simplu o vorba inteleapta :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 29, 2008 3:17 pm 
Neconectat
User

mai copii ia mai datile in masa de boxe si artisti va inchiriez eu castile mele sa vedeti sunet si fidelitate :D cat platiti minutul poate unii dintre voi sa auda si ceva sunet calumea :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2