The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 9:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:23 am 
Neconectat
User

Adi, ce firma si ce model ii powermixer`u ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 10:30 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cred ca a mai zis de un milion de ori :P

E Allen & Health 12 CP 2*500w 8ohm. :wink: Iar vorba lui adi pe langa powermate ... care sa zicem ca e la fel de bun ca si asta ... dar e de 2 ori mai scump.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 29, 2007 1:10 pm 
mie imi place ca are niste limitere super faine, chiar nu vad sa-ti arzi boxele cu asta.

Am dat masterul la maxim, pe la vreo +10 db, gainul la jumate, si am urcat cu potentiometrul de pe canal tot cam pe la +10 db. Efectiv nu auzeai nici un sunet ca distorsioneaza. Deci poti sa fii rupt de bat la un chef cu lume faina si sa te crezi dj :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 8:46 pm 
Un maj super tare in care i-am incercat la un prieten un powermixer berry pm 3000 sau ceva de genul.

Ceva poze. (cele indecente nu le pot pune :lol: )

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Cica aici mi l-a luat in mana...microfonul. Mnoah, ioane...tu mergi cu fir asa-i ? :lol:

Acuma ceva apreri despre powermixerul in sine.

puncte negative.

- lucrezi greu cu el in sensul ca tre sa apesi tot felul de butoane ca sa scoti sunetul.
- egalizatorul liniar are pe fiecare potentiometru un led rosu care bate tot timpul si la volum mic, si la semnal mic... e enerventant la un momentdat, cel putin pentru mine, care nu-mi plac ledurile rosii si rahatul ala de buton albastru in combinatie cu restul ledurilor...te obosesc
- puterea prea mica pentru mine...fiind obisnuit cu phonicul
- lipsa mufelor de calitate neutrick... nu a intrat pana-n capat un speakon.
- potentiometrele cu cursa mica
- n-are vlaga in sensul ca-i dadeai un 4 db pe bas si deja semnalul de intrare era in rosu.

cam atatea puncte negative. dacami aduc aminte ca eram "bine" spun pe parcurs.

puncte bune.

- bun pt small/medium events.
- ieftin
- imagine buna pt lumea de rand
- e relativ usor.

nu-mi place

p.s. am observat ca mai nou la boxele mele trebuie sa scot din inalte cu muuuuuuult. cel putin -8 db. :? ca daca le las la 0 iti crapa creierii. cred ca m-am obisnuit prea mult cu "celelalte" :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 9:08 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Frumos 8)

Totusi ce naiba au venit aproape toate fetele in negru ? :? :?

Eu de la inceput am avut -5 -6 db din eq pe inalte, altfel mi se pare ca urla incredibil de tare padu si ramanea in urma wn'u.
Oricum dupa ce am lucrat la evenimentul acela cu hip hop cu acel behringer, am ramas cu o parere foarte proasta despre ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 9:22 pm 
Neconectat
User

Bravo, inca un eveniment reusit :wink:

Nu prea am mai rasfoit forumurile in ultima vreme, cat ziceai ca ai dat pe akg-ul ala?

adircf scrie:
p.s. am observat ca mai nou la boxele mele trebuie sa scot din inalte cu muuuuuuult. cel putin -8 db. :? ca daca le las la 0 iti crapa creierii. cred ca m-am obisnuit prea mult cu "celelalte" :roll:

Cum adica "mai nou"? Ti-ai schimbat iara boxele? (de la wn15+wnd72 incoace)

Un powermixer din ala la cat ajunge?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 9:34 pm 
daca as fii pus de la inceputul topicului poze de la sonorizari as fii ajuns la 10 pagini pe putin. 8)

sebi, pe AKG am dat 925 roni. merita banii pe deplin. Mixerul ala parca a fost intre 12 si 14 mil nu mai stiu exact. uita-te la senia.
"mai nou" ma refeream la boxele actuale, wn15 si wnd72. celelalte credeam ca ti-ai dat seama ca sunt 325-urile. oricum cu sonorizarile din sonorizarile ce urmeaza + daca vand maxul2500 o sa-mi iau un powermixer Allen & Heath 12 cp si apoi o sa tind spre doua 325 pasive.

pitbull

habar n-am, sincer nici n-am observat. ma uitam mai mult la fundul lor.

vreau sa pun si un filmulet numai ca inca nu-i gata de uplodat :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 9:40 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

PMP3000 de la berry ajunge 1350 RON. Ms adircf pt lista ta de aprecieri pt PMP3000. la sf anului ma bate si pe mine gandul sa imi iau insa am 3 intrebari:
-puterea reala in 8 ohmi cam cat crezi ca e (cu aproximatie)
-merita aprox 300 Ron in plus fata de modelul PMP1000 ?
-dupa parerea ta, ce powermixer apropiat ca pret face treaba lui PMP3000 cel putin la fel de bine.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 9:50 pm 
stefanev scrie:
-puterea reala in 8 ohmi cam cat crezi ca e (cu aproximatie)

nu stiu sa-ti pun sincer. nu prea am avut cu ce sa fac o comparatie. stiu ca fata de de phonic, nu impingea bine wn-ul. Aproape toata noaptea am lucrat la ultimul portocaliu ca sa se simta cat de cat pe gustul meu

-merita aprox 300 Ron in plus fata de modelul PMP1000 ?

nu am lucrat cu el, nu stiu ce sa-ti spun

-dupa parerea ta, ce powermixer apropiat ca pret face treaba lui PMP3000 cel putin la fel de bine.

sincer nu stiu daca gasesti ceva profi la banii aia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 10:08 pm 
Neconectat
User

adircf eram confuz fiindca atunci cand ai facut comparatia intre boxele actuale ale tale si "celelalte", nu ai pomenit nimic de faptul ca wnd72 urla prea tare... :? De fapt ai zis ca nu prea ai observat diferente de sunet...

Totusi, poti sa-mi spui motivele pentru care vrei sa tinzi din nou spre 325 pe viitor? :roll: (daca nu poti aici, poate pe privat :wink: )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 10:13 pm 
sa zicem ca nu am fost tocmai cinstit atuncia si am scris ceea ce trebuia sa scriu. :wink:

Sebi scrie:
poti sa-mi spui motivele pentru care vrei sa tinzi din nou spre 325 pe viitor?

2 chestii ar fii urmatoarele. pt imaginea mea si portabilitatea lor + motivele mele personale de la lucrarea cu amandoua tipuri

edit.

http://www.youtube.com/watch?v=1haj8aW6Lhg

am gresit filmu' la upload si pe celelalte le-am sters. mai mult e un mix decat un film cu mixerul :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 10:57 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

cum se cheama melodia de la inceputul filmului?

pare sa fi fost ditamai nebunia acolo :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 21, 2007 11:57 pm 
DJ ALLEXINNO & DJ INTERNULLO - Big Town (MC GIANY CLUB BULEVARD BRASOV EXTEND)

asa o am scrisa

baga dj... :lol:

p.s. la capitolul manele numai juma de giolo a fost asa de schema, nu a apucat sa zica guta ca ii bun la munca si la pat ca am si schimbat piesa :lol:. Super tare maju'

Sus

Subiectul mesajului: microfon
MesajScris: Lun Oct 22, 2007 10:16 am 
Neconectat
User

cum suna microfonul akg pe voce . ai avut probleme cu el ,se descarca repede bateria ,pr frecventa.vreau sa iau si eu unu si iti cer parerea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 22, 2007 10:26 am 
suna foarte bine. receiverul are semnal bun. iar e cand mi-am luat microfonul tot aceeasi baterie AA de 1,5 V pe care am primit-o cu tot setul o folosesc. NU-i sugaci microfonul.

scrie ca rezista o baterie normala 30 de ore de folosire dar am depasit cu mult timpul ala. oricum, am baterii de rezerva. ii un led verde care se face rosu cand cica mai sunt doar 2 ore de folosinta la cele normale si 15 minute la cele reincarcabile.

poti sa ti-l iei linistit, nu o sa fii dezamagit. A, si poti sa urlii in fata boxelor cu el lejer fara sa faca microfonii. cel putin eu unul inca n-am facut cu el.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2