merci tuturor.
Am strans din
buci de la sfarsitul lui iulie pe cand a inceput sa-mi faca figuri un potentiometru la berry vmx. am zis ca ajunge si ca trebuie sa strang bani pentru ceva calumea. mixerele de dj... ma lasa rece + ca era problema si de transportat + ca pe pe un alt allen & heath pa12cp l-am vazut cum se purta la "touring" si forja pe 4 ohmi si nimica n-are. Asa ca de la sfarsitul lui iulie pana acuma am strans banii. a fost greu pana am trecut de 10 mil, apoi incetul cu incetul s-au facut bani. Imi pare rau ca am fost nevoit sa vand maxul 2500.
e bestiala scula. 2 x 500 4/8 ohmi, comutabil. clasa Ab, traf de 1,6 Kw. ii muuult mai mare ca la phonic si gros.

Suna foarte ok. Eq-ul parametric e bestial. ma jucam cu ceva rock usor instrumental de pe un cd si tot dadeam in fata ba chitara, ba ceva fluiere...etc. Am incercat si un saxofon live pe el

e minunat. Are o groaza de chestii. de la iesire procesate de woofer insumata (mono) pana la SPDIF digital. trebuie sa-mi iau o scula de inregistrat.
ma enerveaza ca nu stiu ce face un amarat de potentiometru si un buton.
p.s. cred ca ma fac lautar...solist. am un prieten cu sax si unu cu orga si keyboard.