The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:12 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sonorizare -Formatia ,,AKCENT ''-balul bobocilor(Campulung
MesajScris: Mar Noi 08, 2011 1:22 pm 
Neconectat
User

Vineri 4 noiembrie-2011 , impreuna cu prietenul meu Tony Holter , am asigurat sonorizarea si luminile ,la balul bobocilor,organizat de liceul ,,Dinicu Golescu ''-Campulung- Muscel .
Pot spune ca a fost un spectacol reusit din toate punctele de vedere .
Pentru prima data ,am simtit cum i-mi tremura parul pe mina , datorita foretei eliberate de boxe.
Mai jos am pus citeva filmulete si citeva poze cu instalatia de sunet si lumini .
Mentionez ,ca am unit cele 2 sisteme pa ,pentru a crea sunetul necesar si chiar impus la acest nivel de spectacol.
Nu vreau sa se creada ca i-mi laud instalatia de sunet , dar impreuna cu prietenul meu Tony Holter , pot face fata unor asemenea evenimente.
De mentionat ca in sala Amfiteatrului acestu-i liceu au participat aprox 800-1000 de persoane , bineinteles si cu locurile de la balcon.

http://www.youtube.com/watch?v=_6bI7OZ_VAA
http://www.youtube.com/watch?v=DI1LdFQIPc0

http://i42.tinypic.com/io2i5l.jpg
http://i43.tinypic.com/34zha0x.jpg
http://i40.tinypic.com/6s6oh0.jpg

Ultima oară modificat de ionica radu pe Mar Noi 08, 2011 2:16 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sonorizare -Formatia ,,AKCENT ''-balul bobocilor(Campul
MesajScris: Mar Noi 08, 2011 1:59 pm 
Neconectat
User

Ceva foarte curios la formatia akcent. cereau volum pe monitor din ce in ce mai mare,pana a ajuns sa faca monitorul reactie cu microfoanele. atunci era bine. nu o sa pot intelege niciodata asta. am mai vazut solisti care daca nu au microfonie inseamna ca nu e tare,dar la profesionisti rar. am fost la toate balurile de boboci cu ionica. narcotic sound si liviu hodor nu au facut treaba asta.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sonorizare -Formatia ,,AKCENT ''-balul bobocilor(Campul
MesajScris: Mar Noi 08, 2011 4:10 pm 
Neconectat
User

Felicitari pt eveniment :D

In acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=_6bI7OZ_VAA
saraca fata cred ca era ametita tareee :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Noi 08, 2011 5:13 pm 
Neconectat
User

felicitari pt eveniment.pentru reusita evenimentului.

pentru chestia cu microfoniile de pe monitoare,poti sa folosesti foarte bine filtrele de pe mixerul dynacord.isi fac foarte bine treaba.

Sus

MesajScris: Mar Noi 08, 2011 7:01 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Felicitari pentru eveniment!

Insa am indoieli in privinta salii, cum ca ar avea 800 de locuri. Cel putin din filmare, nu arata ca ar avea atat.

Nu ar strica sa folositi si ceva lumina alba pentru ca nu se vede mare lucru in prima filmare.

In rest... Mult succes si la mai mare! :wink:

Sus

MesajScris: Mar Noi 08, 2011 9:56 pm 
lasa ladariu ca is de kkat filtrele alea de pe dyna. O curiozitate am si eu: de ce sunt folosite intrarile de microfoane de pe AH si nu dyna? :lol: :lol: :lol:
PS: si la mai multe!!!

Sus

MesajScris: Mar Noi 08, 2011 10:21 pm 
Neconectat
User

Ovidiu Gherasim scrie:
lasa ladariu ca is de kkat filtrele alea de pe dyna. O curiozitate am si eu: de ce sunt folosite intrarile de microfoane de pe AH si nu dyna? :lol: :lol: :lol:

Ca sa nu se zgarie :)) :roll: Glumeam :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Noi 08, 2011 10:42 pm 
Vranceanu_Marius scrie:
Ovidiu Gherasim scrie:

Ca sa nu se zgarie :)) :roll: Glumeam :mrgreen:

iti spun eu Marius: AH-ul suna excelent si plus de asta are faderele de 100 de mm si se misca atat de finutz si de precis incat poti face intr-adevar reglaje precise

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 5:47 am 
Neconectat
User

ambele sunt mixere ok. avantajul la a&h este egalizatorul parametric care este super si pe fiecare canal are mai multe corectii. un 250 hz care face mult. Dyn 3 are in schimb procesorul super bun,(de acolo dulceata dynacordului)dar in asemenea cazuri nu este nevoie de efecte multe.Eu langa a&h am in rack un procesor lexicon care nu este de calitatea celui de pe dyn.3 cu toate ca este procesor de rack Fiecare cu avantaje si dezavantaje.

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 4:01 pm 
Neconectat
User

Felicitari, domnilor! Uite sa se face treaba si fara line array sau etichete...
Intrebare: de ce ati montat basii pe scena? Eu i-as fi pus jos, iar pe scena lasam doar, eventual, 2 topuri, ca sa bata-n fundu' salii, la balcoane. Cred ca la nivel mare se cam zguduia scena...

Sus

MesajScris: Mie Noi 09, 2011 4:25 pm 
Neconectat
User

da,din poze nu reiese,dar a u fost montati si jos, 2 basii si 2 sateliti.
in legatura cu capacitatea salii,aceasta sala are si balcon ,aprox 3 sferturi din sala (capacitate )
Dar nu asta este imporetant,important ca se pot face treaba asa cum spunea si colegul,care a comentat mai inainte si fara air-line .

Sus

MesajScris: Joi Noi 10, 2011 8:40 am 
Neconectat
User

Nu stiu acustica salii cum era (plina) si nici configuratia, dar eu as fi pus basii cate 2 pe fiecare laterala, unul peste altul setati diferit, astfel incat sa acopar cat mai eficient plaja 50-250 Hz, iar peste ele topurile. De fapt cred ca s-ar fi putut taia chiar mai sus de 50 Hz, ca nu era club. Topurile peste basi ar fi avut si inaltime si sprijin bun. Basca, cred ca ar fi aratat mai bine. Pe scena as fi lasat doar 2 topuri (stanga-dreapta) ca sa duca sunetul central sus si spre capatul salii. In felul asta scena n-ar fi vibrat si as fi avut o distributie mai uniforma a sunetului.
Dar daca s-a auzit bine, inseamna ca alegerea voastra a fost buna. Cum v-ati impacat cu sursele in comutatie. Inteleg ca le-ati folosit pe basi? Am vazut acolo si redresoare?
Felicitari inca o data!

Sus

MesajScris: Vin Noi 11, 2011 5:44 am 
Neconectat
User

Multumesc pentru sugestie,dar nu era posibil in acea sala aranjamentul boxelor cum ai spus tu. scena e foarte tare in acea locatie si nu vibra,iar basii taiati sus la 250Hz suna catastrofal. a fost nevoie la anumiti solisti cu voce mica sa setez sateitii de la 80hz in sus sa fie mai prezente in sateliti gravele din voce.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2