Salut,
Hai sa o luam pe rand:
Da, Warnex, roti, pufere, difuzoare si manere de la Mircea.
C18 in basii astia suna bestial, mai trebuie un pic rodate difuzoarele. Nu am inca un amplificator destul de puternic pt. ei, dar sper sa strang bani sa-mi iau un DT 6800
Am muncit mult la ei, au costat mult (placaj mesteacan 13 straturi, Warnex, manere, roti etc), dar rezultatul este mai mult decat satisfacator. Mai urmeaza inca 2 sau 4 pt. completarea sistemului si apoi niste sateliti (poate line array). Cel mai nasol a fost cu manerele, am facut un sablon si am decupat totul cu freza.
Cine spune ca e usor ori nu stie, ori n-a pus mana niciodata sa-si faca singur ceva.
Ce am remarcat este ca pt. basii astia nu am sateliti destul de coiosi, plus ca ar fi trebuit pusi mai sus pt. ca scena era la baza unui deal.
Faza cu 12 minute este ca am ajuns chiar inainte cu o ora jumatate inainte de inceperea spectacolului, sau cand ar fi trebuit sa inceapa si dupa ce am pus sculele pe pozitie (fara monitoarele de scena) si am apucat sa punem o melodie de test sa le reglam, a venit organizatorul si a zis ca ar fi timpul sa incepem.
Au fost ceva interpreti de muzica populara invitati care mai trebuiau sa cante si alte parti, asa ca....
N-am mai avut timp sa facem nimic, am facut totul din mers.
Am avut apoi doua banchete de 150 copii+profesori unde am dus numai 2 basi (amplificati cu un Behringer INUKE 6000 cu dsp adus de colegul meu), unde ne-au rugat aia sa dam basul mai incet ca le tremura mancarea in stomac. Nu sunt un mare fan Behringer, dar cand nu sunt bani pt. altceva mai bun, te multumesti cu ce ai.
Cam asta e.......