The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 11:51 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: aniversare camping bucium
MesajScris: Dum Apr 21, 2013 3:53 pm 
Neconectat
User

Aseara a fost ziua prietenei mele si inca la un prieten si au organizat o petrecere la camping in bucium la una dintre terase.Tot balamucul a inceput pe la 19 si am incheiat pe 2 pana cand a venit militia ca cica tulburam linistea publica, si am zis la ce sa mai stam sa ascult muzica la casti.Eu nu pot sami dau seama cum tulburam deoarece prima casa e la vreo 50m de camping si am platit ca sa ma distrez. In fine de sunat a sunat bn numai ca mai trebuia uN amplificator pt subwoofer macar 1000w si un pic de kick bass pe partea de sateliti. Cred niste sateliti de 15 sar pupa mai bn cu subul .Pe sateliti am e10-200s+d202ti si pe subwoofer c18-650el model 2012.

Ultima oară modificat de maftei mihai pe Dum Ian 15, 2017 6:47 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: aniversare camping bucium
MesajScris: Dum Apr 21, 2013 6:54 pm 
Neconectat
User

Macar voi v-ati distrat, am fost la un chef cu prietenii (o aniversare) si dupa 10 minute au venit militieniiiiii (caschetarii), nu aveam decat 2 fbt hymaxx 60 puse pe un dynacord powermate 1000-3.

Sus

MesajScris: Dum Apr 21, 2013 9:33 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Tare! :mrgreen:
eu am scos doar o boxa de 10' si baba de langa a si sunat la politie....tocmai legasem cablu sa si cante cand acesti bateau la poarta. :mrgreen:
Am descoperit eu cum sa nu deranjez baba...ridig volumul progresiv....intai incet, apoi mai tare, si tot asa...pe urma blana...ca nu-si mai da seama nici ea; numai sa nu se uite la TV ca nu mai aude sunetul.

Sus

MesajScris: Dum Apr 21, 2013 10:14 pm 
Neconectat
User

voi sunteti ghinionisti...noi am tinut un party in centru orasului si vecinii au chemat potera...dar surpriza a fost ca in loc sa ne amendeze au stat cu noi la chef in continuare :D:D:D...cei mai de treaba baieti pe care i-am intalnit :D

Sus

MesajScris: Lun Apr 22, 2013 8:36 am 
Neconectat
User

de fiecare data cand am fost erau ocupate cel putin 15 casute plus terasele si fiecare cu muzica lor si nu a venit nimeni si acum din tot campingul nu eram decat 2 terase. Mai bine faceam acasa ca era mai bine. La noi a zis ca a2a oara vin direct cu mascatii si ne evacueaza :D .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2