adircf scrie:
Sper ca nu vrei sa faci sonorizari pe bani, ca dai faliment asa sau te duci acasa cu buza umflata
normal ca daca o voi face pe bani, o sa ma doara si de pusca celorlalti
Oricum, se vede ca so distrat lumea

. Bafta in continuare !!!
merciindispus scrie:
Cum s-au comportat HP-urile amplificate de acel Sony???
Cum am mai zis pe aici pe forum, acel sony distorsiona foarte tare la volum mare. Pana pe la 50W mergea destul de curat, fara distorsiuni, dar se auzea destul de ...sec. Nu avea vana in el, in special pe bass. HP-urile au mers fara probleme non stop pana dimineata.
In schimb, mai urmaream din cand in cand becurile de protectie din filtru si la varfurile din anumite melodii, se inroseau asa trecator, chiar la puterea aia mica. E normal?
Cand au adus baietii acel amplificator la mine la apartament pentru probe, intr-o camera de 4x5 nu a produs prea mult SPL la cei 2x50W curati care-i scotea. Chiar am fost dezamagit si ma gandeam ca o sa ma fac de cacao la majorat fiindca stiam ca sala aia e destul de mare. Puteai baga acolo vreo 80 persoane. Dar cand am dus sculele la fata locului si am dat drumul la muzica... nu mi-o venit sa cred. Dupa 3-4 minute vine patroana localului la mine sa dau mai incet (eram numai eu acolo, chefu nu incepuse inca iar ceilalti erau plecati sa aduca bautura, mancarea si celelalte). O trebuit sa ma cert putin cu ea dar s-o rezolvat pana la urma...
Eu unu nu-mi explic de ce in sala aia asa mare se auzea muuuult mai tare decat in camera mea de 4x5. Ma asteptam ca intr-o sala mai mare sa se auda mai incet. Acuma no, camera mea e plina de mobia pe toti peretii mai am un coltar mare din plus (care am observat ca absoarbe foarte mult frecventele joase

, cred ca-i fac vant de pe acolo

), covor pe jos, etc. In sala respectiva era gresie pe jos. Sa fie asta oare unu din motivele pentru care sa auzit mai tare? Si faptul ca era destul de goala?
Oricum nu a fost nevoie mai mult de cei 2x50W. La inceput cand aranjau mancarea pe mese venea constant lumea la mine sa dau mai incet fiindca nu se puteau intelege unul cu celalalt nici in capatul celalalt al salii. Trebuia sa-si zbiere unul altuia in ureche