The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:28 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concert Luna Amara
MesajScris: Lun Iun 03, 2013 6:39 am 
Neconectat
User

Aseara au cantat live trupa Luna Amara in botosani la un local unde am eu un mic contract de sonorizare la toti invitatii care vin.Binenteles ca ,cerintele celor de la Luna amara nu au ajuns si la mine si m-am trezit cu o formatie care cere un set de microfoane tobe ,un mixer cu minim 16 canale ,un amplificator bass ,3 microfoane voce shure sm58,stative microfon ,cabluri etc.
Binenteles nu am putut face rost in 2 ore de asa ceva in botosani si nici din alta partea nu aveam de unde in asa scurt timp si am rezolvat cu tobele la rece (era sala destul de mica si toba mare avea microfon ),pe voce fiind un akg ,un t/bone pt trompeta si un sm58 pt inca o voce.Chitara bass a fost direct in mixer si a stat omuletul pe bass.Stative de microfoane erau de ici de colo si mixerul a ajuns la limita un dyna1000-1 cu 10 canale .Faza nasoala a fost cand mi-au zis oamenii ca vor monitoare si binenteles fiecare cu monitorul lui .Avand 2 canale libere de la dyna am pus pe ele iesirea de la aux 2 si aux3 si s-a rezolvat .
Ca si boxe am avut 4 p-audio si 1 bass cu b&c ,2 pe front ,2 pe monitoare p-audio.Amplificare xp3000 si procesare bery.
Ca si sunet la final am fost felicitat pt ca am asigurat un sunet decent cu posibilitati minime.Eu stiam ca nu o sa vina lume si de asta nici nu m-am agitat cu sunetul ,ei se asteptau la 300 pers si au venit 40.Si 2 pozici :
Imagine
Imagine
A fost primul meu live cat de cat mai adevarat si nu chiar dificil.Eu unul zic ca am trecut si de mica surpriza care m-a pus in priza putin si de acum sper la cat mai putine surprize de genu .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2