The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 1:27 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: wn15s+wnd63+ecler xpa7000
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 8:14 pm 
Neconectat
User

Pozele sunt facute la un majorat unde a fost invitat Dj Liquid. si-a adus 2 mk3 si un PowerMate600. din PM600 i-am cerut doar semnal amplificand io boxele din Ecler. o sunat super super frumos, KLAR, TARE, FIDELITATE maxima.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Ultima oară modificat de Fechete Ionut pe Lun Aug 27, 2007 7:12 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 8:20 pm 
O intrebare am si eu

De ce am venit cu powermate?A pus ceva boxe pe el sau nu are un mixer mai mic? :D

Imagine

De unde stiu eu boxele astea?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 8:58 pm 
Neconectat
User

Nici eu nu inteleg, dar totus Dynacord cu Ecler o combinatie cred eu ca buna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 9:10 pm 
Neconectat
User

deci. o venit cu powermate ca nu oa vut la dispozitie alt mixer atunci, un djm. si.. decat nimik, o fost excelent powermateul. parakiosu, nu ai de unde sa stii boxele alea, doar daca nu le-ai vazut altundeva pe forum.
boxele sunt facute de DNA.
nu oa vut alte boxe pt powermate. initial o zis.... da cablud e la boxe sa le bag in powermate. am zis , NU NU, lasa:) pun io de pe a meu. am vazut ca nu are high pass, si is doar 150W in 8 ohmi. sau cat are...
oricum.. slabut. si o folosit powermate-ul pe post de mixer doar, fara amplificare ca am bagat boxele eu prin Ecleru meu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 9:16 pm 
Neconectat
User

altu` care tine EQ-ul in V :roll: ..... ca majoritatea dj-eilor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 9:22 pm 
Neconectat
User

NU IO ! nu e in V, adika asa era la inceput, da i-am zis
si pana la urma o lasat un boost usor pe inalte... de ce ? nu stiu ! efectiv ca urlau de rupeau. boost.. de vreo 2db. atat. ca... acolo la inceput i-am zis sa il liniarizeze. chiar sa scada din primul potentiometru usor un - 1, 2db. nsh la ce frecv era.. da o scazut.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 9:35 pm 
Neconectat
User

asa-s toti astia .......
manelistii voi medii si inalte, DJ-eii vor bass si inalte
desi le urla driverele in cap de le dau lacrimile - nu le este deajuns
turbati :roll:

PS: si le mai plac si ledurile rosii :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:15 pm 
ioane, schimba cablurile din alb in negru. Si eu am avut cabluri albe dar dupa primul eveniment le-am si schimbat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 10:25 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

din profit, eh? 8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 08, 2007 11:46 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
ioane, schimba cablurile din alb in negru. Si eu am avut cabluri albe dar dupa primul eveniment le-am si schimbat :lol:

Nu are rost sa le schimbe...dupa 2-3 showuri se fac si alea negre. :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 12:24 am 
Neconectat
User

:D nu le mai schimb.. da-le in pasula. nu acuma. is groase 2x2,5. imi ajung. mai incolo... o sa le schimb, danu am gasit negre adi ca luam de alea !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 12:48 pm 
DJ_Kenwood scrie:
deci. o venit cu powermate ca nu oa vut la dispozitie alt mixer atunci, un djm. si.. decat nimik, o fost excelent powermateul. parakiosu, nu ai de unde sa stii boxele alea, doar daca nu le-ai vazut altundeva pe forum.
boxele sunt facute de DNA.
nu oa vut alte boxe pt powermate. initial o zis.... da cablud e la boxe sa le bag in powermate. am zis , NU NU, lasa:) pun io de pe a meu. am vazut ca nu are high pass, si is doar 150W in 8 ohmi. sau cat are...
oricum.. slabut. si o folosit powermate-ul pe post de mixer doar, fara amplificare ca am bagat boxele eu prin Ecleru meu.

Eu am crezut sa is a lu adircf :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 1:34 pm 
Neconectat
User

Dj liquid asta din cluj nu?.. daca e el sunt sigur ca v-a incantat urechile cu minimal si progressive frumos :wink: e dj rezident in club oscar din cluj
aa ce conteaza cum arata eq? poate era dat disable la el .. oricum ca dj e dj bun.. si daca a dat boost pe inalte.. hmm de la atatia DB suportati in fiecare seara cred ca omul ii posibil sa nu mai auda 100% corect
oricum super arata boxele ..poate era mai bun un xpa 7000
ps: o fost multumit dj de cum o sunat? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 2:07 pm 
noobsound scrie:
Dj liquid asta din cluj nu?.. daca e el sunt sigur ca v-a incantat urechile cu minimal si progressive frumos :wink: e dj rezident in club oscar din cluj
aa ce conteaza cum arata eq? poate era dat disable la el .. oricum ca dj e dj bun.. si daca a dat boost pe inalte.. hmm de la atatia DB suportati in fiecare seara cred ca omul ii posibil sa nu mai auda 100% corect
oricum super arata boxele ..poate era mai bun un xpa 7000
ps: o fost multumit dj de cum o sunat? :lol:

E un PM mic de 2 x 200w maxim ,nu are cum sa fie mai tare ca ecleru.
:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 6:00 pm 
Neconectat
User

da, o zis ca i-o plakut cum o sunat.
DA noob sound, Liquid ala din Cj o fost. nu prea o pus minimalistice ca nu o avut la cine.... nu e prea educat publicu :roll: o sunat super ok. o fost cativa din CJ.... si... stateau in fata boxei cu paharu in mana, tigara in cealalta, cu ochii inchisi, si dansau asa usurel, simteau muzika la maxim. cred ca o si pupat boxele :D cu capu in ele stateau si ampu era in clip. :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2