The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 10:51 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Revelion 2008, P.Audio + RCF + Allen & Heath
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 10:34 pm 
Imagine
Imagine

prietenul la nevoie se cunoaste :wink:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

shefu' de la private-events.ro :lol:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Revelion 2008 la pensiunea Rustic din orasul Baia Sprie. 170 de invitati in sala mare din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic, Viseul de sus si 50 de persoane din Satu-Mare in sala mica.

In sala mare am dus wn-urile si un bas rcf. in sala mica un rcf 325i. basul si rcf-ul le-am alimentat de pe un berry ep2500. basul din iesirea procesata din powermixer si rcf-ul din iesirea de main. basul a fost tinut sub limita de clip iar rcf-ul 325 pe la 60 la suta ca nu era nevoie in sal mica. wn-urile alimentate din powermixer.
In privinta sunetului am avut numai cuvinte de lauda, atat din partea oganizatorului cat si a unor invitati. basul nu a fost exagerat de tare ca nu a avut de unde sa traga putere mai multa dar la ce invitati au fost..eu zic ca sunetul a fost destul de echilibrat, daca era mai tare basul cred ca era deranjant pentru unii. Cu muzica i-am impacat pe toti. vals, tango, etno, populara pentru toti invitatii din toate zonele adica 3 tipuri, dance ,latino , retro si putine manele, adica aproape toate genurile. A fost si televiziune, la sfarsit au venit multi si au dat mana cu mine zicand ce bine s-au simtit. Totul a fost ok si cu dedicatiile am iesit relativ ok. :lol: Nu am avut nici un fel de probleme.

Pe la ora 11 l-am intrebat pe seful de acolo ce sa fac, sa-i tin la dans sau sa-i trimit la masa pe muzica adecvata. Raspunsul a fost sa-i tin la dans :twisted: si asa am facut pana la 5 dimineata cand incet incat de oboseala a inceput sa se sparga gasca.

Daca toate nuntile mi-ar fii ca si cum a fost de revelionul asta as fii super incantat. :D

p.s. Cele 2 branduri "rivale" s-au impacat de minune :lol:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Ian 02, 2008 10:41 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 10:39 pm 
Neconectat
User

bravo Adi inca o petrecere super reusita .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 11:02 pm 
Neconectat
User

felicitari :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 2:19 am 
Neconectat
User

Adi, nu ne dezvalui putin din programul muzical? :roll: Si daca numai asa in mare cam ce piese ai pus...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 12:41 pm 
Neconectat
User

Nice Work nea' adi :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 3:15 pm 
sebi, acuma trebuie sa ma duc cu userul Geminii cu mixerul pana la ceva televiziune si cand vin inapoi imi storc creierii sa vad ce piese am pus ca nu am salvat play-listul. ok ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 4:43 pm 
Neconectat
User

tare .... frumos ...... belea gagica aia cu pantaloni negri :twisted:
si .... au iesit caramelele $$$$ ???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 03, 2008 8:41 pm 
te-as soca sincer + ca-i lauda.

iti dau pe pm

sebi, maine ca ma duc in oras acuma

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 04, 2008 2:51 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
sebi, acuma trebuie sa ma duc cu userul Geminii cu mixerul pana la ceva televiziune si cand vin inapoi imi storc creierii sa vad ce piese am pus ca nu am salvat play-listul. ok ?

ok, cand ai timp...chiar sunt curios in legatura cu programul muzical, fiindca vad ca s-a distrat lumea pe cinste

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 04, 2008 3:16 pm 
:lol:

am o sonorizare azi si maine la fel. numai duminica sebi. :D . SAU poate au astia un net pe acolo.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 04, 2008 6:04 pm 
Neconectat
User

Lasa ca macar ai timp sa te gandesti pana duminica. Pana atunci sigur iti vei aduce aminte toate piesele care le-ai pus :lol:

Bafta si la sonorizarile acestea. Sa fie cel putin la fel de reusite ca si cea de revelion (din toate punctele de vedere) :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 3:41 pm 
uite. asa pe scurt.

ozoane, hi-q, saragosa band, dj otzi, tnt, bomba, meniaito, rafaga, da-ma mama dupa gyuri, mult etno, voltaj, paloma blanca, tzuppa romana, rednex, morandi, populara de pe 3 zone, dr alban, suzanna, valsuri, tango-uri, 3se, ducu berti, catalin crisan, bosquito, elegance, shakin stewens, boney m, vaya con dios, stefan banica jr, las ketchup, gheorghe gheorghiu, aurel tamas, rodica olaru, garcia, activ, ana lesko, abba, talisman, ghita munteanu, ternipe, azucar moreno, rafaga, mambo n5, gasca mea, 7 zile de 8 ori, de trei zile stau si beau, asta- cheful cel mai tare, asa sunt zilel mele, toate sogoritele, ancuta anghel - la moara la miculai, astazi e inchis la han, pui de morosan, ce-i place osanului, smokie, supertramp, julio iglesias, jaga jaga, pusca si cureaua lata, esti diamantul vietii mele, pump it up, candy, shakira, gigolo, omu bun si pomu copt, verde-nourat, ro-mania, zorba, mesager cu am acasa o fetita, guta, salam 2 piese, viteza luminii, mika, nicola, dj project, hermes house band, etnic, fratii petreus, invartita lui lupu, garcia si inca cateva.

cred ca ti-am spus vreo 80 la suta din ce am pus

p.s. pusca si cureaua lata sa o puneti numai pe la 2 sau 3 dimineata cand toti sunt bauti bine. eu unul am ramas masca cand am vazut coada la dedicatii :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 4:10 pm 
Neconectat
User

laser frate

v-am zis eu ca D&B & shit nu au ce cauta la petrecerile adevarate ?
voi nimic ..... batman batma :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 4:13 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
v-am zis eu ca D&B & shit nu au ce cauta la petrecerile adevarate ?:roll:

parerea ta :D nu insemna ca e si adevarat !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 4:16 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
gigolo

se stieeeeee ...... se face bucata asta cu dedicatie speciala pentru adircf ăl mai mare jigălău ...... fara numar, fara numar, fara numar

kenwood - cred ca ti-ai dat seama ca am glumit :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2