uite. asa pe scurt.
ozoane, hi-q, saragosa band, dj otzi, tnt, bomba, meniaito, rafaga, da-ma mama dupa gyuri, mult etno, voltaj, paloma blanca, tzuppa romana, rednex, morandi,
populara de pe 3 zone, dr alban, suzanna,
valsuri, tango-uri, 3se, ducu berti, catalin crisan, bosquito, elegance, shakin stewens, boney m, vaya con dios, stefan banica jr, las ketchup, gheorghe gheorghiu, aurel tamas, rodica olaru, garcia, activ, ana lesko, abba, talisman,
ghita munteanu, ternipe, azucar moreno, rafaga, mambo n5, gasca mea, 7 zile de 8 ori, de trei zile stau si beau, asta- cheful cel mai tare, asa sunt zilel mele, toate sogoritele,
ancuta anghel - la moara la miculai, astazi e inchis la han, pui de morosan, ce-i place osanului, smokie, supertramp, julio iglesias, jaga jaga, pusca si cureaua lata, esti diamantul vietii mele, pump it up, candy, shakira,
gigolo, omu bun si pomu copt, verde-nourat, ro-mania, zorba, mesager cu am acasa o fetita, guta, salam 2 piese, viteza luminii, mika, nicola, dj project, hermes house band, etnic, fratii petreus,
invartita lui lupu, garcia si inca cateva.
cred ca ti-am spus vreo 80 la suta din ce am pus
p.s. pusca si cureaua lata sa o puneti numai pe la 2 sau 3 dimineata cand toti sunt bauti bine. eu unul am ramas masca cand am vazut coada la dedicatii