The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 10:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cateva poze de la mici sonorizari :)
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 12:08 am 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de Nenicu Marius pe Mie Mai 08, 2013 10:14 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 2:31 am 
Neconectat
User

"Statie fullrange 2*250w (aici vorbesc de wati reali)
Statie subbas 2*200w (aici vorbesc de wati reali)"
asta e tare :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 2:32 am 
Neconectat
User

man, ce statii is alea ? mi se pare mie sau ai.. piezo-uri acolo pe fullrange :)
critica : ia niste scule adevarate, ma refer la amplifuri, la difuzoare ( nu stiu ce ai pe bas acolo in fullrangeurile alea dar inaltele mi se par a fi piezo- oricum da mai multe detalii tu... )
pareri : frumos, te implici, vrei sa faci treaba, tot respectu pt asta.
aaa, si... mai trebuie lucrat la site-ul ala....
la rubrica " despre noi " chestiile alea cu "party" care se tot invart... nu ma prea lasa sa citesc ce ai scris acolo. nu folosi culori tipatoare, si foloseste pe cat posibil culori cu contrast mare, ca sa inteleaga omu si sa nu oboseasca incercand sa descifreze ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 2:44 am 
Neconectat
User

Poi pe sateliti sunt hp-12t si bas hp-18w pe bas un ipa 400 vreau sa pun acum 2 in punte pe hp-ul ala iar sateliti am un kit de la adelaida 2*250w cu MJ-uri dar vreau sa le schimb cu niste xpro15 amplificate cu ipa dar acum e vara si cheltuielile sunt mari.
Treaba e k pt piatza craioveana isi fac bine treaba aici toti vor frumosi si ieftin,iar scule frumoase si de fabrica am vazut la multe chefuri dar care au lasat de dorit mai mult decat ale mele diy.
Inaltele nu sunt piezo sunt loate de la . ,au magnet permanent,vroiam sa pun PHT408 dar sa vedem.
Iar faza cu wati reali e demult si cand am facut site-ul am copiat direct si nu am mai modificat atunci aveam un proiect diy cu chinezari :D, asta acum vreo 7 ani cand m-am ampucat si eu de asa ceva.
Astept pareri in continuare si idei cum si in ce fel ar mai trebui sa modific sistemul la genu de evenimente care se vede in poze.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 3:32 am 
pai ce sa schimbi ?

hmm ... aproape tot

-incepand de la site
-ampliful adelaida
-inaltele de la GOOGLE :))
-sa uiti de pht
-si de boxele alea x-pro15
-sa pui driver(pad-52) in loc de ce ai acum pe boxe
-daca vrei sa treci pe 15" alege din oferta P.audio un dif in functie de buget
-pe subwoofer pune un dif mai sanatos (hp18-S de exemplu)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 11:39 am 
Neconectat
User

Ally, variante sunt.... bani sa fie ! daca esti dispus sa reinvestesti pt un sunet mai bun.... zi... ca se pot face combinatii destul de frumoase. ar fi super sa ai asa : c12-300mb + fie driverul de 1" de la selenium... fie un driver de 1,5" de la Paudio (wnd63), iar pe basi sa ai 2 bucati hp18s. ca si amplificare... ai putea merge pe un singur Phonic Max2500 (varianta low cost) si sa pui pe o parte basii si pe celalata parte topurile.
Ai nevoie de un crossover, cea mai ieftina varianta behringeru ala cu 3 mil parca. Sau poti sa iei un fidek fpa10a si sa il pui in punte si legi basii pe el (are si highpass si lowpass- deci nu mai ai nevoie de crossover) iar pe topuri ar fi frumos tot un fidek, sau un Phonic max2500.
Man, dupa cum am zis, variante sunt.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 2:01 pm 
Neconectat
User

tu faci asta de 7 ani si tot la hp cu ipa ai ramas ? :)
se cam bat cap in cap ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 4:26 pm 
Neconectat
User

nu se bat in cap man, se completeaza de fapt :D in aceasi clasa sunt.
De curios, cat te-o costat sa faci un ipa400 ? Din cate stiu eu, cu piese de buna calitate, treci de 9 mil, iar cu 12 mil parca, iei Phonic max2500 cu 2 ani garantie, care e peste ipa al tau si nici nu iti bati capul cu facutul si nici nu iti mananci timpul. boxele tot tu le-ai facut, ai calculat cumva frecventa de acordaj si volumul incintei ? e f important... nu e neaparat sa faci ladoaie ca sa sune si bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 06, 2008 6:07 pm 
Neconectat
User

nu stii bine.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 11:26 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 12:05 pm 
Neconectat
User

Pai in primul rand acum vreo 7 ani am inceput cu un amplificator din revista tehnium de 2*100w cu niste boxe vremona si asa mai departe.
Incintele sunt calc dupa proiectele de pe acest forum,la hp-12t e putin adaptat.
Bani s-ar gasi ceva dar treaba e k nu prea ii poti scoate,deoarece e plina craiova de asa zisi dj care si-au tras 2 boxe de pe GOOGLE si un amplificator pe integrate si care vin cu un pret mai mic ca al meu si automat cel caruia ii trebuie sonorizare in necunostinta de cauza o sa il aleaga pe el.
Ipa ma costat cam 5 mil ,traf,conz,radiatoare,aveam pe akas,lucraza tata la o turnatorie si se mai gasesc :lol: treaba e ca,cu bani de i-am bagat eu in ele nu puteai sa iti iei nimic low cost.
App il mai folosesc la sonorizarile de anvergura mai mare si phantomu 1500 dar singura diferenta intre el si ipa e doar la rezistenta de iesire cu ipa trebuie sa mergi pe 4 omi cand phantom-ul scoate aceasi putere pe 8 dar ca auditie nu se simpte diferenta.
De incercat am incercat sa le vand dar nu se merita ,sunt variantele Hypermarket-urilor de sisteme care ii multumeste pe toti le ia ochi cu mii de wati :lol: asa ca o sa le pastrez pt la tara si o sa ma apuc de un proiect mai bun,odata cu cresterea cererii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 4:27 pm 
Neconectat
User

man, de la mine din orsa.. cam eu am pretul mult peste medie... Eu ma duc cu 2,5 mil la un chef, majorat... ceva banal si... nu duc lipsa de clienti. Pretul parca e un fel de sita, ii cerne... pe tarani de astia mai "adevarati". cand mergeam mai ieftin prindeam majorate si ... unde veneau tarani si aruncau cu vin pe pereti, spargeau sticle de bere, faceau ravagii. Astia de acuma is mai civilizati...
Cand cresti pretul te adresezi deja unei alte categorii. Cel putin asa e in cazul meu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 6:07 pm 
Neconectat
User

Pe idea ta merg si eu dar ce sa faci cand iti vine un asa zis dj de cu 100ron de iti canta o zi si o noapte numai bautura sa aibe...
Eu nu am un pret fix la evenimentele astea de mica amploare vedem negociem cu omu ,nu poti sa-l jupoi dar nici degeaba nu merge oricum de la 150 ron in sus merge.Pana acum nu am avut evenimente cum ai zis u mai sus doar unu mai demult cand sa imbatat un invitat si mi-a sutat un picior in sita de la subwoofer de sa bombat in interior :lol: dar diful a scapat:) in rest nu prea ma duc la evenimente de biciuscari.Aici sunt multi care fac astfel de evenimente cu mai multa sau mai putina experienta si cu mai mult sau mai putin minimul sculelor necesare,iar lumea e cam necunoscatoare si din cauza asta este asa.
Pentru toamna asta ma gandeam sa achizitonez perechea asta http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... e=fr-1510a aveti indee de ce este in stare? pentru un moment 2 pe viitor 4 si 2 sub

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 07, 2008 7:12 pm 
Esti mancat cu alea fara basi separati.

Un wn in incinta de ply ii da clasa la partea de bas, chiar si unui c15 400.

Ascultat, comparat pe canale diferite.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 12:03 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

adircf scrie:
Un wn in incinta de ply ii da clasa la partea de bas, chiar si unui c15 400.

Ascultat, comparat pe canale diferite.

???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 08, 2008 11:05 am 
Neconectat
User

Probabil se refera la cazu' in care C15-400B e in incinta ABS :!:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2