Asa cum zicea AdiRCF e cam liniste pe forum asa ca o sa postez si eu doua evenimente aproape reusite...
Primul Eveniment-Indoor
Echipamente: Mixer Makie CFX16 MK2
Puteri-Phonic XP-3000 resp 5000
Boxe Un Planar cu SWS1000;
6 FR, dintre care 2 pe monitoare
Microfoane AKG WMS 40 PRO VOCAL SET DUAL
SLX2/Beta87A with Beta 87A (nu era al meu)
Senheiser 815S si arhicunoscutul set Behringer
Stative, conectica si o sala cu o acustica mizerabila pot spune....
Boxele de pe monitoare, mixerul Bery si puterea nu erau deasemenea ale mele
Mai mult am "amplificat" solistii si clapele pt ca orchestra oricum se auzea mult prea tare pentru sala respectiva.
In final a iesit cit de cit acceptabil.
Al doilea eveniment Outdoor:
O Serbare Campenesca intr-o localitate linga Blaj.
Aceleasi echipamente de mai sus (2 planare in cazul de fata) mai putin monitoarele. Asta a fost baiul cel mare in acest caz pot zice, din aceasta cauza a trebuit sa plasez boxele putin defavorabil.
O orchestra din Alba Iulia. Ca si Solisti a cintat Traian Jurchelia, Fratii Dordoi, Nebunaticul de RABA, si inca ....citeva nume pe care nu le mai retin.
Iar seara pina la ora 01:00 a fost o adevarata "Maneloteca" in aer liber pot spune....(daca asta cere publicul...)
Relativ reusit evenimentul, singurii carcotasi fiind lautarii din orchestra din Alba Iulia, care mi-au recomandat sa imi schimb mixerul (nu erau sub nici o forma multumiti de efectele de pe mixerul meu); mi-au recomandat ca data viitoare sa apar cu un mixer "Dynacord" (Citez: "daca stiau care e treaba isi aduceau mixerul lor") in rest au fost baieti faini.
O poza cu Fratele meu...
Petrecaretii, respectiv Petrecaretele...
Si mai ales....MIZERIA care ramine dupa spectacol...!
Cam asta a fost...