Ne avand ce face am zis sa va arat niste poze de la cateva sonorizari pe unde am prestat.Nu sariti pe mine ca numa de echipamentele astea am avut bani eu si cu un tovaras de sonorizari da vorba aia:

noi sa fim sanatosi.
Si pozele:
asta i de la prima nunta sonorizata cca.100 persoane si a fost acu 4 ani.se vede ce statioc am dus de tinut spatele
Astea sunt de la o nunta din Baiut un orasel mai mic la vreo 40 km de baia mare,nr de persoane cam 300 si la nunta asta care a tinut 2 zile ca asa-i traditia s-a strans un miliard da a-ti citit bine un miliard si noi fraierii am cerut numa 250 euro da o fost bine pana la urma.Anul trecut in august.
sala
stak-ul de boxe care era x2 d: alea cu hp15s si w sunt ale noastre facaturile sunt ale formatiei da nici alea nu sunau chiar asa rau si nu va legati de cutiile de la hp15w ca le-am facut acu 4 ani cand nu aveam net da colegu o zis sa i le las asa.
aici ma gandeam ca de nu iese bine ne dau aia in cap si nu mai ajungem acasa
2 din cele 3 mixere folosite si o putere kenwood+ ceva sarme
"merge bine afacerea mai bine nu se putea" lumea era in chef si noi eram bauti si bucurosi ca totul e ok
si aici fiind a 2-a zii mi-am permis sa delectez audienta cu melodia a trecut o caravana de la aurel tamas si am fost aplaudat la scena deschisa
astea sunt de acu 2 ani de la o petrecere la firma la care lucrez
noi si sculele
o parte din petrecareti
si elementul principal: dozatorul de bere care a fost la dispozitia noastra
Sper sa mai gasesc poze pe la colegu de sonorizari si sa va mai delectez.
Va mutlumesc ca a-ti avut rabdare de mine,pe curand.