The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:28 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Party club XXl (21) in Cernavoda, 19 Decembrie 2009.
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 3:36 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Iata ca am ajuns si aici, la deschiderea unui club in Cernavoda.
Un clubulet mic,unde am fost chemat ca invitat sa mixez.

Ca aparatura, omul avea niste Par 56 cu leduri, si inca 4 chestii pe laterale,tot pe led-uri,insa nu le-am retinut numele, cit si un strobo cred ca de 2Kw...

Mixer Yamaha MG124 pe care nu l-am folosit deoarece omul inca nu avea playere,si am fost cu case-ul meu (2xCDJ400 si mixer DJM600).

Putere,un T-Amp Proline 3000 care dadea in 2 basi (8 ohm) despre care nu va pot spune mai nimic,deoarece erau "ascunsi" (se vad in cele 2 cuburi rosii de la intrare),trecut ptintr-un procesor tot T-Amp,cu preseturi din fabrica(pe jumperi in interior) basii fiind taiati la 40Hz jos ,respectiv la 90Hz sus , din ce am vazut eu asa la prima vedere, ampul a stat rece tot timpul, sufla aer caldut(45-50 grade,masurat minometric).

Sateliti, 4 buc JBL EON,cite unul in fiecare colt, pusi pe direct, fara procesare (culmea nu au distorsionat deloc chiar daca s-a mers full range pe ei) ,care din pacate au fost dati la un nivel prea mic din potentiometrii,eu fiind obligat sa lucrez cu mixerul meu "pe rosu", ca sa fie un sunet la o putere suficienta pe medii inalte.

In ansamblu, sunetul a fost mai mult decit OK, chiar nu ma asteptam sa sune asa de bine.

Chiar o sa remarcati in clipurile pe care am sa le pun,mult rosu pe vu-metre si sunet cristal,atit cit poate Sony DSC-T100,aparatul foto cu care am filmat.

Oamenii super OK, si asta ma refer la public, "digerau" orice fel de muzica de club, si culmea , piese noi pe care le pun in Bucuresti, si parca nu exista, aici au avut un succes peste asteptari.

Lucru aiurea, din cauza vremii, am avut 4-5 caderi de 1 FAZA,pe care s-a nimerit sa fie pusi satelitii si niste pari,de fiecare data, raminind numai "pe bass", oamenii fiind in "extaz" crezind ca ma joc eu cu sunetul... :lol:

La ora 2, fix a "picat curentul" definitiv, nu doar in Cernavoda, si si in multe zone limitrofe, chiar si in Constanta, unde urmam sa am la ora 10, dimineata, un alt eveniment...

Am stat inca o ora in speranta ca pana de curent se va remedia, si cum nu s-a intimplat asta, la 3 jumate am strins tot si am plecat spre Constanta.

In idee au fost cam 2 ore de EXTAZ in sala,repet public SUPER OK!

Nu am apucat sa fac poze, ci doar citeva filmari, care sint f intunecate,insa, ceva ceva tot se distinge, in special rosul de pe vu-metre :oops: :twisted: .

La pupitru nu am avut lumina, imi faceam lumina cu laserul de buzunar, cind aveam nevoie... :lol:

Masina de fum, si laserul au fost ale mele.

Imagine

http://www.youtube.com/watch?v=QxVNjS94caY

http://www.youtube.com/watch?v=SM_HeUQUTkc

http://www.youtube.com/watch?v=3O9mrvv1qm4

http://www.youtube.com/watch?v=vCtRREOtP0o

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 8:26 am 
Neconectat
User

Tu cred ca nu ai ce face cu difurile din club daca masterul era aproape de +10dB :( . Ti-ai propus sa vezi cat rezista?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 8:34 am 
Neconectat
User

Foarte frumos evenimentul! Ce urat faceau petrecaretii in ultimul clip....totusi proprietarul putea sa aiba in dotare un generator... Felicitari pentru eveniment!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 9:57 am 
Neconectat
User

bobutzu daca ai sa vezi e un djx 700 are semnalu cam prost la el si de asta tre sa ajungi pe rosu

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 11:34 am 
R@C@U nu este djx 700 este DJM600 toata ziua :lol: (si toata noaptea) :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 1:29 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

satelitii erau dati incet probabil pentru ca si-au reglat sunetul cu sala goala iar cand s-a umplut de lume s-a dovedit ca :lol: s-a stricat calculul :lol: tipic pentru cine nu are nici macar putina experienta.

nu m-am uitat la filmari dar nu vad de ce va luati asa de Leco. cand mergi constient pe rosu e ok, tre sa stii ce faci, cand mergi ca taranu pe rosu, nestiind ce implica, atunci grav, dar eu nu cred ca Leco nu stie ce face.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 6:22 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pt cine a fost atent, a citit in primul thread,ce si cum...

Mixerul a fost DJM600, nici decum DJX700.

Nu stiu daca am mentionat, insa omul nu avea playere,si am fost cu case-ul meu,ca sa facem treaba, clubul fiind a 2-a para cind a fost deschis, cu o seara inainte, a fost un mic party cu prietenii patronului, muzica "cintind" dintr-un Laptop+Winamp cu playlist.

Satelitii (EON) au fost dati prea incet din reglajul oficial al patronului, in comparatie cu basii la care aveam acces la volum, si din ce am inteles, la sateliti,corectiile pe inalte la 0db, corectiile pe bass la -2db, iar nivelul cam pe la jumate si inca un pik... :oops:

In sateliti, am dat de pe iesirea cu RCA a mixerului,NEBALANSAT ,satelitii lucrind FULL RANGE,nefiind procesati, deoarece JBL EON sint activi.

In basi am dat de pe XLR, BALANSAT, fiind singura componenta la care aveam acces la reglaje (nivel doar)

Nimeni nu a mai stat sa se urce cu scara sa regleze din nou fiecare satelit in parte, omul avind instalatia de sunet pe 2 iesiri din mixer separate,una cu volum separat pt bass(main out) si cealalta pe un auxiliar pt sateliti, in configuratia lui,oficiala.

Pentru "curiosi" si circotasi, am pus 2 filmulete FOARTE INTERESANTE, aici:

http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... 4243#74243

Acum astept comentariile voastre! :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 10:58 am 
Neconectat
User

Bradacalin are dreptate. Cam asa se intampla in cluburi. De fapt nici nu poti face o setare inainte de deschirede care sa fie perfect.
Intr-un club din cj am setat un dcx de la behringer care procesa 8 basi DB cu 12 sateliti DB pro arena 12" si amplificare DB .. ampurile alea usoare a lor 800 euro parca e unu. Am facut un sunet tare fain si placut. Eu in seara deschiderii aveam un party de sonorizat si sa vedetzi voi chin cu setari de DCX pe telefon.. si dj de acolo habar nu avea sa il seteze.Odata ce a fost plin clubu bassul a fost exagerat in comparatie cu mediile si inaltele sterse :lol: :lol:

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 4:15 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Foarte tare. Pe langa asta m-am mai uitat la cele cu A. Temisan. Cine canta acolo "pam-pam" ? :P Foarte tare ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 10:37 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

FuBu scrie:
Foarte tare. Pe langa asta m-am mai uitat la cele cu A. Temisan. Cine canta acolo "pam-pam" ? :P Foarte tare ;)

EU!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 12, 2010 5:26 pm 
Neconectat
User

unde e asta cu "pam-pam" ca nu am observat?ce clip?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 4:33 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Party-ul de la Constanta, eram linga Temisan in timp de cinta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2