Este al 2-lea an cind merg acolo,fiind vorba despre ceva foarte foarte important si strict,m-am pregatit si am sonorizat pe masura evenimentului in ceea ce m-a privit.
Aceleasi echipamente folosite si la Cantina RATB, la petrecerea de firma.
Kickbasii taiati jos la 56 Hz sus la 90 Hz,cu 24db/octava,pt ca daca ii taiam mai sus,era spl prea mare in zona 100+ Hz,si nu suna bine acolo...
Satelitii taiati jos la 100Hz si sus la 19 Khz tot cu 24db/octava, un mic "adjust" pe la 16 Khz (+4db) pt sunet placut si cald pe inalte.
Oameni numai 1 si 1, foarte multi bani investiti,ce sa mai nota 11+.
Am lucrat in paralel cu 2 formatii si o trupa de dansatori,o formatie din Constanta,cealalta din Chisinau,de unde a fost si trupa de dansatori, colaborare de mare succes,in toate priviintele.
Sa remarcati va rog, "dotarile" dansatoarei brunete,din Chisinau, 90% dintre ochii barbatilor, fiind pe "boxele" ei...
Printre invitati, a fost si Temisan,cu Monica Davidescu, Temi, cintindu-ne citeva piese,insa pe sonorizarea formatiei, deoarece cind el a venit eu eram un pic plecat,si nu am fost acolo sa preiau eu momentul lui...
La acest eveniment am plecat direct din Cernavoda de la club XXl, fiind al 3-lea eveniment in acest weekend...
Enjoy it:
Sa va fac si putina POFTA.... :P