The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 12:05 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Revelion "Cetatea Carului" Jud Brasov
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 3:00 pm 
Neconectat
User

Salut baieti si "La multi Ani" ; un am mai bun, plin de sonorizari si evenimente festive "...cat mai reusite..." va doresc la toti.

Locatie: Cetatea Carului o pensiune superba din localitatea Drumul Carului jud BV (mai sus de Bran, inspre Campulung). O zona extraordinara, sus pe platou, pe de o parte sa vede Piatra Craiului, iar pe cealalte parte se vad muntii Bucegi in toata splendoarea lor.

Echipamente:
2 Boxe EV-ZX5
Amplif - Phonic XP3000
Mixer - Tapco 220FX
2 Playere CDJ100s si un Laptop
2 microfoane AKG wireless

Controller DMX512 Stairville
4 PAR-i LED 64 Stairvile
2 Scanere Eurolite TS5
1 masina de fum Eurolite SF-1000
Stative si conectica aferenta

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

View My Video

View My Video

Invitatii: Au fost in totat aprox 30-35 persoane, 6 grupuri (nu se cunoasteau intre ei) majoritatea din Bucuresti.
Cativa copii, 4-5 peste 50 ani; majoritatea 35-40 ani, un grup de tineti 25-30 ani (s-au distrat cel mai mult).
Cativa din ei erau din "Top300" si dupa parerea mea au fost si cativa "capsunari" din afara, care aveau niste aere de suprematie...... :evil:

Dupa pererea mea a fost cea mai proasta sonorizare pe care am avut-o vreodata.

Referitor la bani (sa nu ma intrebati pe privat)-Sonorizarea a fost 800 lei si am facut 50 lei bacsis.

Patronul localului a fost multumit de prestatia mea, au fost si invitati care s-au distrt (in special grupul de tineri si cei batrani); bacsisul l-am primit pe dedicatii.
Dupa ora 3 au fost cateva persoane care au venit la mine si mi-au spus ca nu s-au distrat aproape deloc, ca nu le-a placut programul muzical, muzica pe care am pus-o este depasita (gen Boney M, Modern Talking..muzica disco si de petrecere in general etc).
Au fost si cateva manele pt. cativa petrecareti, care nu au fost prea multumiti pt ca am pus manele VECHI, (de anul trecut), si ca nu am avut ultimele hituri ale lui SALAM.
In general fiecare grup a dansat individual, la dansurile de grup se dansa tot pe "Bisericutze"
Daca incercam sa le fac pe plac manelistilor ("ne place manele") nu se prea ridicau de la masa si pe deasupra plecau de pe ring si cei care pana atunci se distrau pe alt gen de muzica.

Cine a venit si mi-a zis ca nu ii place muzica (vre-o 5persoane) nici nu aveau vre-o preferinta anume, efectiv nu stiau ce vor ("gaseste tu ceva; tu esti DJ!!!")
Genuri muzicale au fost: Petrecere (hore, sarbe...), disco, latino, club, oldies, blues, rock, rock'n roll, raggae, reggetone, etno etc.
Cel mai mult am insistat pe muzica disco.

In concluzie cei mai dificili oameni, cea mai naspa sonorizare; si acum inca ma intreb cum ar fi trebuit sa procedez sa multumesc si mai multi invitati???!

Dimineata imi venea sa vand tot si sa ma las de sonorizari :(
Ati trecut prin situatii asemanatoare?
Haideti sa nu ne laudam doar cu cele mai reusite... :lol:

Inainte de caraciun am avut o sonorizare la o firma de elicoptere din Gimbav (eu sonorizez de 3 ani acolo), si a iesit totul perfect, toata lumea foarte multumita etc...
(poate o sa pun cateva poze, doar ca sunt ceva probleme cu confidentialitatea....)

Astept si parerile voastre, in special legate de Show si mai putin de partea tehnica, unde daca respectam cateva reguli, pregatim bine totul de dinainte, si avem incredere in instalatiile noastre probabilitatea sa apara o problema este destul de mica!

Inca odata La multi Ani la toata lumea!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 4:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nelutzu in primul rand felicitari pentru sonorizare!

In al doilea rand nu iti mai bate capu cu toti complexatii, care nici macar nu stiu ce vor, daca tu ai variat genurile muzicale nu vad care e problema lor.E singura metoda prin care poti sa ii multumesti cat de cat pe toti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 4:49 pm 
Neconectat
User

felicitari pentru sonorizare, cred ca majoritatea suntem satui de oamenii care vin si spun "baga ceva bun, nu stiu ce, gasesti tu", acelor oameni imi vine sa le dau cu mixerul in cap! :x Cred ca au vrut doar sa se dea importanti pentru ca ti-a reprosat ca nu s-au distrat. La multi ani !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 5:36 pm 
Neconectat
User

In primul rand vreau si eu sa te felicit iar in al doilea rand sa nu te mai gandesti niciodata sa te lasi de sonorizari,pentru niste idioti care nici macar nu stiu ce vor.Eu odata la un botez era sa fiu si luat la bataie de un idiot care dupa ce plecase toata lumea ramasese el singur si se intreba ca prostu de ce am oprit muzica parca nu era logic.Asa ca pentru genu asta de indivizi care habar nu au pe ce planeta traiesc nu are rost sa iti bati capul.

Bafta in continuare si sa iti vezi linistit de treaba in continuare :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 5:46 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

te simti prost atunci pe moment, dar conteaza sa nu pui la suflet !!! Nici sa nu iti treaca prin gand sa te lasi, sunt oameni din astia peste tot, nu doar la petreceri. Stii la ce ma gandesc eu cand mai intalnesc oameni de genul? Iti spun tot eu: "lasa ca la sfarsit cine ia banii si se duce acasa?" :D

stiu ca te simti mai bine cand si lumea este multumita, dar daca gasesti niste mofturosi din astia care vor melodia scoasa acu 5 min din studio ... nu-i baga in seama ;) intreaba-i daca stiu vreun nume de piese, daca nu continua progr muzical cum stii (mai ales ca faci sonorizari de 3 ani).

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 5:46 pm 
Neconectat
User

Apai e ceva normal Nelutule sa se mai gaseasca cate un prost sa iti sara in cap la un chef ca nu ai muzica buna , sau sa zica ca nu so distrat, niciodata nu o sa poti sa ii multumesti pe toti la un chef , tot timpul se gaseste cate un destept cu fitze si aere in cap sa comenteze , dar asta e nu avem ce face tre sa mergem mai departe , si dupa parerea mea nu trebuie bagati in seama :roll: !Bafta in continuare!! :D :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 6:53 pm 
Neconectat
User

Salutare Neluţule.
Din câte văd la tine aceiaşi poveste ca la mine: diferenţă de vârstă mare între invitaţi adica cei peste 50 evident preferau muzica veche - Smokie, Queen, M. Talking populară iar ceilalti dance, house si manele.
Eu am avut şi o formaţie care a prestat vro 2 programe şi s-au mai liniştit "moşii" însă tot am primit bileţele din public în care îmi scriau că au plătit aceiaşi bani. Eu mi-am văzut de treabă, însă şi s-a dansat toată noaptea nonstop - au fost 2-3 slowri şi 2-3 manele (evident Salam). Am avut cam 150 persoane. Cel care vin si spune ca vrea ceva da nu ştie ce vrea, indiferent ce-i pui tot n-o să fie mulţumiţi - e tipul de persoană căruia nu-i place muzica dinainte de a începe petrecerea aşa că .... stai liniştit.

Felicitari pentru ZXuri ... boxe serioase :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 11:21 pm 
Neconectat
User

Salut si la multi ani.
Cred ca toti dintre noi am avut cel putin odata necazul tau,dar asta este,trece,si cred ca acest lucru a fost din cauza ca grupurile nu se cunosteau intre ei.
Oricum,felicitari pentru sonorizare si spor in continuare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 11:44 pm 
Neconectat
User

stai linistit nu numa tu patesti deastea
chiar acuma de revelion am avut si eu vreo 3-4 mofturosi dinastia;
"bag-o ma pe aia de la guta!!! - care ? aia ma ce nu o stii???" si incepe sa mi-o cante ... altu o venit cu un stick sa ii caut nush ce album proconsul si sa ii pun pe stick

cam asa o fost la mine
View My Video

si cand bagam manele se umplea ringu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 9:19 am 
Neconectat
User

stati linistiti am avut si eu un asa gen de petrecere pana la ora 2 am dat tot ce a fost mai bun din mine nu dansau decat cateva persoane , dupa ora 2 a venit unu si a cerut o manea [eu nu obisnuiesc sa pun manele pana nu mi cere cineva sau daca vad ca sunt oameni care ar prefera asa ceva ] de la 2 la ora 4 toti erau pe mese nu se dadeau plecati acasa m am fost saturat eu acu de manele ............................ [[mentionez ca era o cumatrie de politai............]]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 12:48 pm 
Neconectat
User

eljohn se vad niste balcoane tare misto acolo in filmulet, corect? :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 1:23 pm 
Neconectat
User

Nelutzu in primul rand,felicitari pentru eveniment ,cum suna ZX-urile ? si acum sa-ti spun cum sta treaba , sunt convins ca toti care se ocupa de sonorizari de ceva timp (7,8....10 ani) au trecut pin astfel de momente , este imposibil sa-i multumesti pe toti , fie ea nunta , botez.....revelion , mai ales la revelion unde fiecare are pretentii....ca de ...ei au dat bani , asa ca stai linistit ,eu le spun la miri (la nunta) va daca sunt 70-80% din invitati multumiti de muzica este o nunta foarte reusita , este imposibil sa-i impaci pe toti , si eu am trecut prin faze de astea cum ai patit tu , numai ca acum sunt imun la neciopliti , bafta !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 3:12 pm 
Neconectat
User

Baieti ce sa zic? multumesc pentru incurajare...o sa incerc sa ma mobilizez mai mult pe viitor.
Se pare ca nu sunt singurul care a patit asa ceva...

@ depeche1973 referitor la ZX5 ce sa zic...sunt OK, comparatia cu WN-urile mele ar fi cam subiectiva din mai multe puncte de vedere:

1. La boxele cu WN-15R am filtre si drivere BT (originale); si cam lasa de dorit, aici pierd teren fata de EV.
2. ZX-5 sunt de plastic (si asa in mod sigur coboara mai jos in frecv)
3. WN-ul parca "urla" mai tare la aceiasi putere, dar aici iar e de discutat (alte filtre alta cutie, nu am pus un WN in cutia de ZX5!)
4. La boxele cu WN e mai usor diful si mai grea cutia; la EV invers.
5. EV-urile nu fac microfonie asa de repede (din nou filtre drivere etc...nu pot zice ca WN-ul e prost)
6. De cand am luat ZX5-urile nu le mai folosesc pe celalalte (nu vreau sa mai investesc in drivere, filtre etc; parca sunt ceva mai usoare, au un design mai bun, in concluzie da mai bine la imagine).
7. In concluzie ZX5 nu pot sa zic....ca "sunt adevarate pietre de hotar" sunt niste boxe bune, daca lucrezi finutz cu ele.
La petreceri mici, sau acolo unde se pune muzica populara de ex fac fata cu brio ca Full Range; in rest trebuie neaparat 1-2 Basi daca nu vrei sa iti iei adio de la ele; evident mai devreme sau mai tarziu; au si ele o limita.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 9:34 pm 
Neconectat
User

Felicitari si de la mine :!:

nu lua inseama acei complexati caci, cu siguranta nu stiau sa danseze din moment ce nu stiau ce vor :lol:
eu in locul tau le puneam :Marsul:, poate asa isi dadeau seama ce vor :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 11:04 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Stai linistit in privinta mofturilor, peste tot sunt oameni ciudati cu gusturi ciudate si mai mult decat atat sunt oameni care nu au ce face, nu stiu cum sa iasa in evidenta. Eu de revelion am fost la o sonorizare cu 70-80 de tineri, numai studenti si liceeni si din toti doar un istet mai ametit m-a tot deranjat.. pana la urma l-am invitat sa fie Dj pentru 4-5 melodii... s-a cam convins singur ca a gresit grupul de oameni cu care sa se distreze. In mai putin de 2 minute mai dansau 3 tipi ametiti pe muzica lui :lol: Asa ca l-am intreabat cu ce se ocupa, i-am urat succes si l-am poftit sa ma lase sa imi fac treaba pentru 99% din oameni care nu aveau nimic de comentat. In rest un revelion de nota 10 cu tot ce trebuie, voi reveni si eu cu detalii si poze, de pe PDA e mai complicat cu pozele :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2