Salut baieti si "La multi Ani" ; un am mai bun, plin de sonorizari si evenimente festive "...cat mai reusite..." va doresc la toti.
Locatie: Cetatea Carului o pensiune superba din localitatea Drumul Carului jud BV (mai sus de Bran, inspre Campulung). O zona extraordinara, sus pe platou, pe de o parte sa vede Piatra Craiului, iar pe cealalte parte se vad muntii Bucegi in toata splendoarea lor.
Echipamente:
2 Boxe EV-ZX5
Amplif - Phonic XP3000
Mixer - Tapco 220FX
2 Playere CDJ100s si un Laptop
2 microfoane AKG wireless
Controller DMX512 Stairville
4 PAR-i LED 64 Stairvile
2 Scanere Eurolite TS5
1 masina de fum Eurolite SF-1000
Stative si conectica aferenta
View My Video
View My Video
Invitatii: Au fost in totat aprox 30-35 persoane, 6 grupuri (nu se cunoasteau intre ei) majoritatea din Bucuresti.
Cativa copii, 4-5 peste 50 ani; majoritatea 35-40 ani, un grup de tineti 25-30 ani (s-au distrat cel mai mult).
Cativa din ei erau din "Top300" si dupa parerea mea au fost si cativa "capsunari" din afara, care aveau niste aere de suprematie......
Dupa pererea mea a fost cea mai proasta sonorizare pe care am avut-o vreodata.
Referitor la bani (sa nu ma intrebati pe privat)-Sonorizarea a fost 800 lei si am facut 50 lei bacsis.
Patronul localului a fost multumit de prestatia mea, au fost si invitati care s-au distrt (in special grupul de tineri si cei batrani); bacsisul l-am primit pe dedicatii.
Dupa ora 3 au fost cateva persoane care au venit la mine si mi-au spus ca nu s-au distrat aproape deloc, ca nu le-a placut programul muzical, muzica pe care am pus-o este depasita (gen Boney M, Modern Talking..muzica disco si de petrecere in general etc).
Au fost si cateva manele pt. cativa petrecareti, care nu au fost prea multumiti pt ca am pus manele VECHI, (de anul trecut), si ca nu am avut ultimele hituri ale lui SALAM.
In general fiecare grup a dansat individual, la dansurile de grup se dansa tot pe "Bisericutze"
Daca incercam sa le fac pe plac manelistilor ("ne place manele") nu se prea ridicau de la masa si pe deasupra plecau de pe ring si cei care pana atunci se distrau pe alt gen de muzica.
Cine a venit si mi-a zis ca nu ii place muzica (vre-o 5persoane) nici nu aveau vre-o preferinta anume, efectiv nu stiau ce vor ("gaseste tu ceva; tu esti DJ!!!")
Genuri muzicale au fost: Petrecere (hore, sarbe...), disco, latino, club, oldies, blues, rock, rock'n roll, raggae, reggetone, etno etc.
Cel mai mult am insistat pe muzica disco.
In concluzie cei mai dificili oameni, cea mai naspa sonorizare; si acum inca ma intreb cum ar fi trebuit sa procedez sa multumesc si mai multi invitati???!
Dimineata imi venea sa vand tot si sa ma las de sonorizari
Ati trecut prin situatii asemanatoare?
Haideti sa nu ne laudam doar cu cele mai reusite...
Inainte de caraciun am avut o sonorizare la o firma de elicoptere din Gimbav (eu sonorizez de 3 ani acolo), si a iesit totul perfect, toata lumea foarte multumita etc...
(poate o sa pun cateva poze, doar ca sunt ceva probleme cu confidentialitatea....)
Astept si parerile voastre, in special legate de Show si mai putin de partea tehnica, unde daca respectam cateva reguli, pregatim bine totul de dinainte, si avem incredere in instalatiile noastre probabilitatea sa apara o problema este destul de mica!
Inca odata La multi Ani la toata lumea!!!