The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 9:46 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Banchet XII 9-10 iunie
MesajScris: Joi Iun 10, 2010 8:04 am 
Neconectat
User

Banchet clasa 12-a
aproximativ 80 pers din care vreo 10 profesori
evenimentul a fost la restaurantul REMO din Turda
a tinut de la ora 19 pana la ora 05

echipamente folosite:
amplif DSE CR900
cross CX2310
EQ FBQ1502
player CDJ400 1buc
mixer DJM400 1buc
laptop
masina fum
stroboscop 1500W
neon mov 60cm 1 buc
lumina dinamica
microfon BEYERDYNAMIC OPUS 168 MKII

sateliti Warfandale Titan12 2 buc
subwoofer behringer B1800PRO 1buc
4 stick-uri full de muzica si cateva CD-uri

se aud f bine satelitii astia, chiar nu credeam !!! muzica per total s-a auzit impecabil (chiar am primit multumiri de la organizatori si patronii restaurantului ca se aude f bine)

s-a dansat tot timpul, toate genurile, si manele ca altfel nu merge....(vorba unuia de la banchet)
m-au stresat putin dupa ora 1 ....pana au luat ceva la bord...fiecare cu preferintele lui....dar am avut pt fiecare cam ce a vrut in proportie de 99%

la sfarsit a fost multumita toata lumea
(si m-am facut si cu un majorat de aprox 200 persoane pe septembrie :wink: )

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 15, 2010 11:33 pm 
Neconectat
User

felicitari si tie !! si la mai multe!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 16, 2010 1:39 pm 
Neconectat
User

Felicitari pentru eveniment.
Interesant mod de a folosi mixerul, cu gainul dat incet si cu potentiometrele aproape de maxim.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 16, 2010 2:07 pm 
Neconectat
User

Dj Watt scrie:
Felicitari pentru eveniment.
Interesant mod de a folosi mixerul, cu gainul dat incet si cu potentiometrele aproape de maxim.

hehe! ...spune si de ce nu e bine ca ramane omul cu impresia ca faci off-topic :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 16, 2010 2:54 pm 
Neconectat
User

Desi sunt convins ca stie omul oricum voi spune ca un mixer in mod normal se foloseste cu potentiometrele pe 0 si gain-ul il pui dupa cat ai nevoie, de preferat sa nu intri cu mixerul in rosu.Cu potentiometrele treci de 0 doar cand vrei sa dai un plus de bass, medii sau inalte pe anumite portiuni ale melodiei.
Si pentru ca sunt si incepatori care citesc pe acest forum este important de mentionat ca nu vei obtine un sunet diferit daca stai cu potentiometrele(de low, mid sau hi) la maxim si cu masterul la minim fata de cazul in care ai potentiometrele(de low, mid sau hi) pe 0 si gain-ul un pic mai tare.Insa totul depinde de felul in care esti obisnuit sa lucrezi cu ele dar in general se lucreaza cu ele pana in 0

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 21, 2010 6:17 am 
Neconectat
User

oh man, normal ca stiu cum sa folosesc mixerul.....poza a fost facut-a inainte cu 2 ore sa inceapa evenimentul, eram la faza de reglaje si setari...cand a inceput evenimentul totul a revenit la normal :D adica potentiometrele pe 0 db.

numai bine
si spor la reglaje

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 21, 2010 8:11 am 
Dj Watt scrie:
Si pentru ca sunt si incepatori care citesc pe acest forum este important de mentionat ca nu vei obtine un sunet diferit daca stai cu potentiometrele(de low, mid sau hi) la maxim si cu masterul la minim fata de cazul in care ai potentiometrele(de low, mid sau hi) pe 0 si gain-ul un pic mai tare.

Uite aici nu ai dreptate !
In general cam toate mixerele au la corectii aleasa o frecventa pe care o poti corecta pe plus sau pe minus cu un anumit Q.
Deci tu cand zici ca dai 6 db pe bas , tu nu dai pe toata gama de frecvente ( sa zicem la subwoofer gen 40-120 hz ) ci dai aia 6 db in jurul frecventei de 60 hz (depinde de unde lucreaza corectia) , iar sub si peste cresterea e mai mica ( asta in functie de Q ).
Cu alte cuvinte cand ai basul , mediile si inaltele la maxim, tu defapt ai ridicat cu cativa db doar anumite frecvente, astfel iti raman goluri de 0 db si clar nu se aude la fel. :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet XII 9-10 iunie
MesajScris: Mie Ian 12, 2011 6:17 pm 
Neconectat
User

parca rack-ul e din mobilier..felicitari pt eveniment :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2