The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 8:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Banchet Colegiu - 23 mai 2010
MesajScris: Mar Mai 25, 2010 10:24 am 
Neconectat
User

Evenimentul a avut loc in Pascani la Restaurant Select.
Sistemul a fost compus din:

Echipa SONORIZAM.TREI
1x Phonic XP3000 (2x600W / 8 ohmi) ce amplifica 2x SN-15lf + Comp-50 (50 - 20.000 Hz)
1x MA-400 (1x1700W bridge/4 OHM) ce amplifica 2xBandpass6 LW1503 (25 - 100 Hz)
1x Procesor JB SYSTEMS SE-100
1x set microfoane wireless
1x Mixer Behringer Xenyx 802

Dj Jorjel @ Dj Sergio
2x Pioneer CDJ-200
1x Mixer SYNQ SMX-2

Ce pot sa spun... un eveniment foarte foarte reusit, petrecerea s-a terminat la 6 dimineata, toata lumea multimita cu unele nemultumiri din partea catorva profesori si directoarei ca e muzica prea tare si din ora in ora venea cineva sa ne spuna sa dam mai incet.

In fine, nu prea i-am ascultat, s-a dansat aproape tot timpul.

Sistemul m-a mirat si pe mine ce poate sa faca, n-am avut nici un fel de probleme cu sunetul, dj-ii au fost foarte multumiti, las pozele sa vorbeasca @ Enjoy

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 25, 2010 12:52 pm 
Neconectat
User

Felicitari pentru eveniment si la cat mai multe !
Vad acolo niste scule mai rar intalnite: mixer sinq si crossover-ul jb systems.
Mixerul cum e? E ceva de capul lui?Are efecte? Rezista la forja sau e inca nou?
Crossoverul ala arata binisor, stau pe ganduri ce sa aleg dintre unul ca ala si un cx2310.Ai avut ocazia sa le compari?
Si dupa atatea intrebari as avea si o obiectie mica, nu mai folosi ma-ul ala in bridge pe 4ohmi daca vrei sa te tina. In specificatii scrie clar ca NU e recomandat in 2 ohmi chiar daca este masurat in 4ohmi bridge.Se poate folosi asa doar cand nu ai alta varianta, si nu in clip.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 25, 2010 1:50 pm 
Neconectat
User

Mixerul SINQ si playerele sunt dintr-un club din Pascani, chiar nu am idee ce stie sa faca.
Crossoverul Jbsystems il am de multisor, sunt foarte multumit de el, face acelasi lucru ca cx2310 din cate stiu ... cauta datele lor si fa o comparatie.

Cu ma-400 in bridge ... e la al 2-lea evenimet, nu ajunge niciodata in clip, nu se incalzeste. Sa fac o comparatie aveam MA-600 pe 2 x SN15-lf+Comp50 si pot sa spun ca era de 2 sau 3 ori mai cald decat MA-400 in bridge.
Eu am prins incredere in el, si imi place mult ce face cu LW-urile in BandPass6, am urmarit si difuzoarele in timpul evenimentului si n-au treaba sunt tinute sub control nu cred ca depasesc xmax. cam asa va functiona de acum cand e nevoie de bass, pana la un urmator update la sectiunea asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 25, 2010 2:59 pm 
Neconectat
User

doco scrie:
Cu ma-400 in bridge ... e la al 2-lea evenimet, nu ajunge niciodata in clip, nu se incalzeste. Sa fac o comparatie aveam MA-600 pe 2 x SN15-lf+Comp50 si pot sa spun ca era de 2 sau 3 ori mai cald decat MA-400 in bridge.

se vede diferenta de clasa
clasa AB la MA-600 si clasa H la MA-400

acum mi-am adus aminte de ce imi plac mie banchetele de clasa a 12-a
uitati-va in ultima -> prim-plan :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet Colegiu - 23 mai 2010
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 4:16 pm 
Neconectat
User

doco scrie:
nemultumiri din partea catorva profesori si directoarei ca e muzica prea tare si din ora in ora venea cineva sa ne spuna sa dam mai incet.

In fine, nu prea i-am ascultat, s-a dansat aproape tot timpul.

Nu este deloc eroic daca faptul ca nu a-ti ascultat de profesori si mai ales de directoare la partea cu volumul . Cei care si-au sarbatorit banchetul au terminat liceul si la anul cand se va pune intrebarea cine sa sonorizeze banchetul claselor a 12-a (actuala a11-a) se va merge pe ideea ca l" sigur nu cei care ne-au surzit anul trecut " , deci pe viitor poate va reevaluati atitudinea :roll: .

P.S. Nu muzica tare facea lumea sa se distreze ci muzica buna(mai bine mai incet si clar decat mai tare si distorsionat).

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet Colegiu - 23 mai 2010
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 5:20 pm 
Neconectat
User

benictrs scrie:
Nu este deloc eroic daca faptul ca nu a-ti ascultat de profesori si mai ales de directoare la partea cu volumul . Cei care si-au sarbatorit banchetul au terminat liceul si la anul cand se va pune intrebarea cine sa sonorizeze banchetul claselor a 12-a (actuala a11-a) se va merge pe ideea ca l" sigur nu cei care ne-au surzit anul trecut " , deci pe viitor poate va reevaluati atitudinea :roll: .

abureli
anul trecut, eu am rugat o profesoara sa plece acasa de la un banchet, dupa o discutie aprinsa tot pe motive d`astea... ba ca era muzica prea tare, ba ca e muzica proasta, ba ca plm ... desi elevii se distrau foarte bine
si ghici ce? a plecat acasa
show-ul a continuat si fara ea
anul asta ghiciti cine sonorizeaza? :wink:

fraieri sunt elevii daca se lasa condusi de profesori, atat in organizarea banchetului, ba chiar mai mult in timpul banchetului

daca elevii se distreaza, poti fi tu sigur ca se aude si printre cei din generatia mai mica, iar anul urmator vor sti pe cine sa caute

sfatul meu: fuck za ticers!!!
e banchetul elevilor, ei platesc, ei termina, ei merita sa se simta bine

PS: sa nu uitati ceva:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 6:26 pm 
Neconectat
User

Oricum in majoritatea cazurilor comitetul de parinti decide ce si cine sonorizeaza...ei platesc ei hotarasc :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 7:45 pm 
Neconectat
User

Poate pe la voi e asa.Cand am termita eu liceul,acu vreo 6 ani ,noi am pus bani noi am platit noi tot.Cu bani mei nu se joaca nimeni.Cu a atat mai mult nu hotaraste cineva ce face cu ei.Adevarul era ca am fost si noi(elevi) foarte uniti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 9:32 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

hai sa nu mai fim asa drastici.

spre exemplu daca vine la muzica un cioban de Dj, care n-are habar ce sa puna si umple banchetu ala de sange, cred ca si elevii dar si profii sunt indreptatiti sa se ia de el.

in situatiile de mijloc totdeauna e discutabil, dar sa nu uitam ca totusi banchetul de a12a e facut ca elevii sa se simta bine IMPREUNA cu profii, nu doar intre ei.
spre exemplu eu cand am terminat a12a ma bucur c-am apucat sa dansez cu profa de info si cu alte profe, mai mult decat ca am facut nush ce hora si ca am dansat pe nush ce house de moment.
pana la urma cu asta ramai dupa banchet, cel putin asa vad eu situatia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 9:55 pm 
Neconectat
User

Trebuie sa ti cont ca parintii cam cer pareri despre dj si daca profesorii spun ca ai fost neserios si ca ai pus muzica aiurea nu stiu cat de bine va suna in urechile parintilor, dar asta depinde de fiecare cum isi castiga clientii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 27, 2010 10:48 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

crede-ma ca am vazut n situatii cand oameni care n-aveau ce cauta acolo defapt erau acolo si umpleau de muci toata treaba. deasemenea cunosc cativa, deci se poate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 28, 2010 12:05 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
crede-ma ca am vazut n situatii cand oameni care n-aveau ce cauta acolo defapt erau acolo si umpleau de muci toata treaba. deasemenea cunosc cativa, deci se poate.

sal, cam ce gen de muzica sa ascultat mai mult .... imi vine si mie rindul la butoane , in principu stiu cum sta treaba , dar ca idee :D

Sus

Subiectul mesajului: Sonorizare bancheta a-12 -a
MesajScris: Dum Mai 30, 2010 9:25 pm 
Neconectat
User

Sincer de-acord 100% cu Adi mi-a duc aminte ca la banchetul sotiei mele in clasa a-12-a au avut o panarama de formatie la cererea si organizarea profilor si a fost naspa pentru au cantat melodii parca numai pentru ei (pentru profi)....Totusi e banchet de a-12-a si trebuie sa fie muzica pt ei (tineri) , de ex eu acuma am hp15 si am12 cu inalte pe 1" , daca maine as primi de ex banchet de a - 12-a normal de ex ca as vb cu Adi si Calin pt ceva suburi pe 18" si amplificare potrivita (nu prea cunosc pe altii), oameni buni sa nu batem campii ca doar nu vb de nunti aici si apoi toti am fost in clasa a - 12-a iar acum tineretul e avid dupa dB. Sincer, probabil oricare dintre noi care care mai cochetam la cate o sonorizare si-ar arunca cei mai buni dB asupra unor tineri dornici de distractie doar nu e mormantare......................

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 15, 2010 11:20 pm 
Neconectat
User

am si eu niste microfoane de alea ,de unde le ai luat si cat ai dat tu pe ele,esti multumit de ele?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 15, 2010 11:56 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

supershowsv scrie:
esti multumit de ele?

Eu le-am folosit odată la o nuntă
şi-mi venea să le pisez cu barosul (dacă avem disponibil ) în timpul nunţii de draci.:evil:
Nişte porcării de microfoane.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2