Sa va spun ceva legat de procesare.
Basii sint taiati jos la 35 Hz cu 24 db/oct, iar sus parca pe la 80 si 90 Hz in functie de preset.
EU am taiat superior la acea frecventa deoarece la evenimentele pe care le aveam eu, NU puteam taia mai sus de ex la 125 Hz cum ar fi trebuit, din cauza microfoniei pe bass care s-ar fi facut
(la cazinou cind aveam evenimente si se cinta Live, unele din trupe, aveau "amabilitatea" sa se duca cu microfoanele pina in boxele de bass desi de nenumarate ori am rugat EVITAREA situatiei), si am patit de citeva ori neplacerea microfoniei pe bass care a zgiltiit cladirea din temelii.
I-as recomanda o NOUA procesare la sistem unde sa taie basii la 125 Hz superior (repet cum ar trebui), topurile sint taiate bine, insa se mai poate "ajusta" si acolo in functie de dorinte, am o mica ridicare de 3-4 db pe la 16 Khz, in rest este lasat LINIAR, tocmai in ideea de a ma ajuta la Live(la ce le foloseam eu atunci).
La toate evenimentele avute de mine ,
TOATA lumea s-a plins ca am avut FOARTE MULTE inalte, ca le tai urechile, nu inteleg cum de aici lumea zice ca NU au fost inalte (au lipsit cu desavirsire)...
Cred ca dj-ii au fost devina cu zgircenia la corectii, sau puterea de medii inalte a fost data MULT prea incet fatza de bass (probabil din teama)...
Am avut situatii cind am mers cu sistemul asa:
Ampliful de jos (bass) la 90-95% din volum, si ampliful de medii inalte la 80-85%.
S-a auzit PERFECT.
Si culma dadeam cu Powertech 2 in topuri, care are maxim 400W RMS/8 ohm.
Ceva a fost in neregula acolo...
http://www.youtube.com/watch?v=RsDPtE8HoPU