The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 07, 2025 2:48 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 8:36 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Sebi scrie:
Ca tot veni vorba de boxa aia, imi spuneti si mie ce-i ala un monitor de scena? Ce rol are?

PS: ma bucur ca nu o cazut :lol: :lol:

monitoarele sunt acele boxe pe care este rutat semnalul fiecarui cantaret de pe scena .

cand canti , nu te poti lua dupa sistemul de putere pt ca nu suna corect de pe scena

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 14, 2006 10:53 am 
nexus3 scrie:
audiofilii sunt niste personaje tare ciudate

am cont pe hifi si am vazut la ce le debiteaza mintea :lol: . Ei isi fac cruce si se roaga pt un metru de cablu de 2000 de euro care au nusht ce prostii si nusht ce firma.

Mah, inteleg sa dai 600 de mii pe 10 metrii de cablu profesional de 2x2,5 si 300 de mii pe 2 mufe Neutrick, dar nici in halul ala.. :roll:

si ar mai fii de spus dar nu am chef sa sara pe mine cum au sarit si pe DNA la un momentdat, nu ca nu le-as face fatza... 8)

Sus

Subiectul mesajului: e 4 dimineta
MesajScris: Vin Dec 15, 2006 3:03 am 
Neconectat
User

acum am sosit acasa plecat fiind de 16 ore , am sonorizat trupa din Serbia Amaro-Del ( intrati sa le vedeti site ul ) , a fost mai mult decat greu , trupa cu Contrabas, Chitari acustiice si voci , au venit cu putin timp inainte , asa ca probe de sunet ... mai usor dar pana la urma a iesit bine , asta apropos de monitoare ca unul cerea control si altul spunea ca da l jos , cat despre sala ....intre betoane ....am plecat la culcare va salut pe toti si va astept cu replici ...Bafta tuturor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 16, 2006 4:21 am 
Neconectat
User

Omule la cat ai dat pe boxele astea esti pur si simplu NOROCOS!
Esti norocos ca exista astfel de oameni ca Nexus si DNA!

Eu iti spun sincer, am vazut in Germania un sistem DB TECHNOLOGIES care era peste 11.000Eur....si NU se compara cu sistemul asta, nici pe departe!
Sistemul asta kicks ass, la greu! :twisted:
Sa il stapanesti/folosesti/forjezi sanatos! 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 17, 2006 2:09 am 
Neconectat
User

Merci si tuturor la fel , succese si buzunare pline dar mai presus de toate multumiri profesionale , si de asta exista netul si acest forum pentru noi cei care avem o bulina ( audio ) pe creier , sa stam pana ne bem cafeaua si sa schimbam idei impartind unii altora experiente si impresii . Va astept cu alte idei si cu noi provocari .klaus

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2