Nomad scrie:
Deacord cu tine dar se poate sesiza daca e din fabricatie defectul...oricum difuzoarele Paudio si Selenium au garantie ....dar cam mica pe langa b&c,18 sound,faital care au 3 ani.
Oricum daca il arzi poate sa fie si 10 ani ca tot pa...conteaza de unde cumperi lucrurile astea si de cine sunt facute...
PS:Dynacordul ce treaba are ??cu toate acestea??...
Paudio şi Selenium au garanţie la defectele de fabricaţie, aşa cum au şi restul fabricanţilor. Probleme de garanţie nu am avut decât foarte rar. Uneori ne confruntăm cu nesimţiţi care ard difuzorul, sau îi rup mebrana, apoi vin cu tupeu să ceară garanţie, pretextând că ei nu ştiu nimic şi nu îi interesează, ameninţând în sus şi în jos. În rest, stăm cu o grămadă reconekituri pe stoc, de ani de zile degeaba. Cred că stocul nostru de reconkituri este mai mare decât al tuturor celorlaţi dealeri de difuzoare, la un loc.
Mai este un aspect.
Un prestigios fabricant italian spune că asigură garanţie
şi suport timp de trei ani. Asta înseamnă că după 3 ani, este posibil să nu mai poţi cumpăra un recone kit pentru un anumit model de difuzor, dacă ai vreo problemă.
Apropo.
Partea electronică din filtru nu are nicio tangenţă cu protecţia folosită de Dynacord. Este ceva mult mai bun, în opinia mea, fără relee şi becuri, total diferit. Din informaţiile mele, până la ora actuală, niciun driver nu a sucombat dacă a fost montat pe filtrul cel nou.
Referitor la defecţiunile de fabricaţie.
Orice difuzor poate avea defecţiuni din fabricaţie şi să treacă nedetectat de controlul de calitate. Acest control nu poate sesiza o lipitură greşită, sau desprinderea anumitor componente, de exemplu. Când am sesizat astfel de probleme, am înlocuit difuzorul cu probleme fără nicio discuţie.
În cazul Paudio şi Selenium nu au fost probleme deosebite. Nici pe departe faţă de problemele legate de expediţie, de exemplu.
Până acum, o singură problemă majoră de fabricaţie am întâlnit acum trei ani. Un lot întreg de drivere a venit cu o problemă de lipire între piesa polară şi magnet. După primele expedieri ( le livram sigilate, aşa cum veneau din fabrică, am fost anunţaţi că membranele erau blocate )
Am făcut cercetări şi am descoperit cauza, înlocuind drivere respective cu altele noi, din alt lot. Lotul defect a fost returnat fabricantului, pe cheltuaiala acestuia şi nimeni nu a fost păgubit în vreun fel, mai puţin stresul inerent unor astfel de situaţii.
Şi la boxe pot apare defecte de fabricaţie.
Oamenii sunt oameni, mai greşesc, mai uită, au şi ei probelemele lor, aşa că pot fi anumite chestiuni ce ţin şi de fabricaţie. Chestia asta se petrece peste tot, la orice fabricant, indiferent cât de mare este. Nu poţi verifica absolut tot, indiferent cât de meticulos ai fi.
În seara de ajun ( 24 dec 2008 ) montam o discotecă. Am desigilat două CDJ-uri 400 şi unul nu mergea. Nu era trântit, totul părea impecabil, dar s-a întâmplat să nu citească discurile. Şi discutăm de brand cu ştaif, nu de un Futachi oarecare. Evident, am fost stresat de situaţie, m-am enervat, dar în final asta este, se mai întâmplă, inclusiv la casele mari.
Dacă sunt astfel de defecte, regula noastră este că produsele sunt remediate (dacă este ceva nesemnificativ) sau sunt înlocuite, pe cheltuială noastră.
Una peste alta, fără nicio exagerare, cel mai avantajos service la boxe din România îl găsiţi la noi, pentru că avem stoc cu piese de schimb, suntem în ţară şi
rezolvăm oricare ar putea fi problema.
Condiţia esenţială este ca toată lumea să fie de bună credinţă.
Nu se face o gaură în cer dacă a pus cineva un difuzor la 5 x Pmax şi a crăpat. Suntem aici şi rezolvăm, găsim variante rezonabile, cu condiţia a nu se încerca să fim înşelaţi sau să ne fie forţată mâna.