Alexandru Cringus scrie:
Caut job in timisoara in domeniu sonorizari (nu ma intereseaza salariu, ma multumesc sa fiu ceva sclav /sa ajut la ansamblat scena scule , treburi de genu)nu ma intereseaza salariu , e ok si un pachet de tigari . vreau doar sa invat "cu ce se mananca sonorizarile"...trebua sa merg la un moment dat la ceva de genu' dar din pacate era necesar permis de conducere....
Sfatul meu este sa nu te faci sclav pentru altii, mai ales pe un pachet de tigari...Eu cand am sonorizari, chem un vecin sa ma ajute la caratul si montarea sculelor si tot il rasplatesc cu mult peste un pachet de tigari. La ultimul botez care l-am avut saptamana trecuta si care s-a tinut la 30 de km de orasul unde locuiesc, am platit cu 100 de lei un coleg care m-a ajutat cu transportul, caratul si montarea sculelor si a stat si cu mine la eveniment. Aceluiasi coleg i-am dat 40 de lei acum vreo luna pentru ca m-a dus cu aparatura la un local unde aveam majorat. In concluzie, nu te vinde ieftin. Este totusi o munca unde-ti rupi putin carca. De invatat poti sa inveti citind pe forumuri, vazand filmari cu dj la nunti pe youtube. Eu iti recomand sa te apuci singur de treaba, iti cumperi ceva aparatura, te duci la evenimente si incet o sa capeti experienta. Prima mea sonorizare a fost la nunta celui mai bun prieten al meu, in urma cu vreo 7-8 ani, cu 2 boxe facute de mine si de fratele meu (din tego) cu niste difuzoare rusesti de 12 inch si o statie hi-fi de vreo 70W si habar nu aveam cu ce se mananca domeniul asta.Mai fusesem doar prin cartier la diferite bairame de revelion sau majorate. Toti incepem de jos, nu-i o rusine....dar nici sa te vinzi pe un pachet de tigari. Bafta in continuare!