Buna ziua si multumesc pentru raspuns! Problema este in felul urmator:Pana acu doi ani trageam tare cu nuntile,cumatriile,majorate si alte cheremeze.Pot spune ca eram multumit,practic traiam din asta.
La un moment dat,am avut ocazia sa plec la munca in Anglia,ceea ce am si facut. M-am prins la bani si mi-am propus sa fac un up-grade la sistem.
Sistemul pe care il aveam era in felul urmator: Doua bandpass-uri cu cata doua Mag 1850, doua incinte pentru medii cu Beyma 12g250 si doua incinte pentru inalte cu Beyma Cp 800 Ti si cate doua Beyma Cp 22. Buuuuuun!!
Cp 800 Ti era taiat la 2500 hz fiind legat in paralel cu filtrul Beyma F 100 la care erau cunectate doua Cp 22 legate in serie pe iesirea cu atenuare,- 3 db.
Acuma de auzit,credeti-ma,se auzea bine. Am tras de sistemul asta vreo sase ani fara sa-i fac nici o modificare. Am inceput sa ma uit pe forum-uri,sa ma documentez si am inteles ca treaba cu filtrul pe 8 ohm,doua cp 22 inseriate(16 ohm) nu e buna.
La noul sistem am sa folosesc pe inalte patru Cp 800 ti si opt Cp 22. Sant grele dar nu-mi trebuie alte inalte,sant foarte multumit de ele.
Cat despre raspuns,doresc un raspuns liniar,cat mai natural fara a accentua partea de inalte. Cele doua Cp 22 complecteaza foarte bine Cp 800 ti,extinzand raspunsul.
Inca o data multumesc si....scuzati romanul

!
.