Mircea Bartic scrie:
Eu sunt mai pensionar in felul meu si in continuare consider ca rolul Dj-ului este sa selecteze muzica pe care o pune, nu sa se joace cu infinitele posibilitati de efecte loop-uri si mai stiu eu ce gaseste pe noile produse de pe piata.
2 platane si un mixer este tot ceea ce este necesar sa fi Djdeja multa lume incearca sa uneasca meseria de Dj cu cea de Compozitor si vor sa o faca live. (ceea ce nu este posibil deoarece compozitiile se fac in timp prin experimente repetate )
pentru mine este foarte clar ca asistam la o involutie in domeniul muzical
Daca in 2000 in discoteca ascultam piese muzicale , acum ascult niste loop-uri facute din niste sample-uri furate de prin diverse piese si pocite la nesfarsit prin aplicarea de diverse efecte pe tot parcursul noptii.
...in opinia mea este o involutie.
ne cam indepartam de muzica si ne apropiem de zgomot din ce in ce mai mult

Mircea Bartic scrie:
Eveniment gigantic axat pe muzica GOA si PSY , trebuie neaparat sa ajung acolo macar o data in viata, asta fiind genul de muzica preferat al meu.
Mno hotaraste-te si tu... cum esti sau vrei sa fi vazut... ca eu nu mai inteleg nimic
Intrebare: Oare s-a intamplat la asa evenimente sa pice laptopul?
De ce nu daca acesta e raspunsul?
Daca da... care a fost reactia? ati vazut ceva filmari cu asemenea incidente?
Mie mi se mai intampla si nu prea imi vine sa ma joc pe lap si controller decat acasa...
Dan Nita aka DNA scrie:
Aţi observat că în Europa nu prea sunt astfel de manifestări ?
Mi-ar place sa mixez la asa eveniment
Din pacate tranceul in Ro nu prea are loc... sa nu mai zicem de GOA si PSY...