salut
vreau sa stiu care e diferenta dintre cele doua microfoane STAGE LINE TXS-220HT si STAGE LINE TXS-822HT
sper ca am postat unde trebuie - daca nu sa-mi spuneti va rog unde trebuia
STAGE LINE TXS-220HT : Descriere suplimentara:
175MHz.Hand-held Microphones with Integrated Transmitter Dynamic, cardioid characteristic Switch for transmission mode, power LED Power supply via 9V battery (not supplied) Transmitting power: < 10mW (EIRP, FM modulation), range: approx. 30m Technical Facts Microphones Carrier frequency 175.00MHz Audio frequency range 50-15,000Hz Frequency stability 0.005%
Dimensions 38mm x 240mmSTAGE LINE TXS-822HT Descriere suplimentara: Microfon fara fir cu transmitator incorporat
864.80 MHZ.Hand-held Microphones with Integrated Transmitter Dynamic, cardioid characteristic Switch for transmission mode, power LED Power supply via 9V battery (not supplied) Transmitting power: < 10mW (EIRP) Range: approx. 30m Licence free. Technical Facts Microphones Carrier frequency 864.80MHz Audio frequency range 50-15,000Hz Frequency stability 0.005%
Dimensions 50mm x 246mmdiferentele find doar la acei mhz si dimensiune
care dintre cele doua modele e mai bun pentru dj mobil? (dedicatii)
a mai avut careva vreun model de la STAGE LINE TXS ?
daca da - astept o parere va rog - am nevoie de un microfon wireless pt. o nunta peste cateva saptamani si as vrea sa fac o alegere cat mai buna
puteti sa-mi sugerati si ale variante -dar bugetul e cam mic -2 mil
multumesc frumos