Am achizitionat acest sistem de curand si imi da mari dureri de cap, acum 3 ore sistemul mergea f bine, in momentul de fata nu pot sa scot nici un sunet din el. Am oprit calculatorul la un mom dat sa curat putin unitatea, dupa care am adaugat sub birou un stabilizator de tensiune. descriu ce am facut la pc inainte sa nu mai mearga boxele. Totul arata functional, am testat ambele placi audio si asus xonar ds audio si cea onboard, bagand castile de la telefon si sunt functionale.
In control panel totul arata normal Speakers Working/xonar ds audio.
Am reinstalat driverul si nimic. Folosesc driverele uni xonar. Deci nu cred ca e de soft si nici de la placile audio nu poate fi .
Acest controller al sistemului care sta pe birou aprins, are putine optiuni pe langa cele de calitate a sunetului gen bas/tre/sw si volum, mai sunt cele 3 optiuni de "redare" a sunetului, input pc/input cd/input di/ este evident setat pe input pc.
Ciudat e ca de 4-5 zile de cand le-am luat am mai scos cablul de la ele de culoare verde si cand atingeam pe langa slotul aferent lui la placa audio se aud sunetele respective...acum e totul mort..pur si simplu nu se aude nimic . Sunt in pana de idei nu stiu ce as mai putea face. Am scos cablurile le-am bagat din nou, am incercat sa trec pe optic cable, dar cablul de la ele nu se potriveste cu cel de placa audio..nici asta nu inteleg de ce, dar ma rog. Si daca acel controller se aprinde si totul e functional dc boxele nu redau nici un sunet? Idei cineva ? multumesc anticipat.
|