The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 3:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Upgrade Boxe
MesajScris: Joi Oct 17, 2013 9:04 am 
Neconectat
User

Va Salut !

Am si eu o rugaminte sa ma ajutati cu o problema , Doresc sa schimb difuzoarele pe doua boxe pe care le am (sau sa schimb si cutiile dar sa pastrez in mare parte Dimensiunile) , precizez ca boxele sunt pe trei cai , totodata cu schimbare difuzoarelor, doresc si schimbare filtrelor.
Postez cateva poze cu incintele si dimensiunile lor pentru a se putea calcula volumul in raport cu difuzoarele noi . Din minimele cunostinte am cautat pe "net si am gasit ceva difuzoare care mi-ar placea (de preferabil varianta pe Eminence), dar aici am nevoie de sprijinul vostru . Incintele ma intereseaza sa aibe undeva la 200 w RMS (am un t-amp E800). Tin sa precizez ca Bass-ul ( dimensiunile sunt 450 mm inaltime , 350 mm latime , 255 mm adancimeeste ) este separat de medii+inalte (se vede in poza):

Ex: 1 celestion TF1225e
CELESTION TF-0818
nu am gasit un tweeter

Ex: 2 EMINENCE Gamma-12A
EMINENCE Alpha-8A
Tweeter EMINENCE APT80
Daca aveti si alte Ideii referitor la difuzoare , as aprecia dar sa nu depaseasca nivelul de pret celor mentionate mai sus.

Va rog , astept parerile si sugestiile voastre si totodata cineva care sa ma ajute cu efectuarea filtrelor , contra cost binenteles. Mai tin sa mentionez faptul ca aceste boxele sunt utilizate doar in interes personal , in Casa (cateodata in Curte :lol: )

Fişiere ataşate:
t7n5t4.jpg
t7n5t4.jpg [ 74.58 KiB | Vizualizat de 5534 ori ]
25frotf.jpg
25frotf.jpg [ 351.35 KiB | Vizualizat de 5534 ori ]
s3oime.jpg
s3oime.jpg [ 76.33 KiB | Vizualizat de 5534 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: Upgrade Boxe
MesajScris: Lun Oct 21, 2013 7:46 pm 
Neconectat
User