The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 3:01 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: parere subwoofer de 15''
MesajScris: Mar Feb 16, 2016 8:53 pm 
Neconectat
User

Salutare, sunt interesat sa fac 2 subwoofere de 15'' cu difuzoare B&C 15 TBX 100 . Incintele as vrea sa fie copiate dupa modelul de la Rcf esw1018 dar adaptat la 15'' ... era asa un model de la Mag dar nu il mai au pe site. Am alec aceasta combinatie deoarece mai am 2 basi cu 18 tbx100 in incinte de esw 1018 si sunt foarte multumit insa as vrea si pe 15 o pereche . ( Mentionez ca ii voi folosi atat pt muzica live cat si pt d.j. )

Sus

Subiectul mesajului: Re: parere subwoofer de 15''
MesajScris: Mar Feb 16, 2016 9:12 pm 
Neconectat
User

Parerea mea ar fi sa iti faci doua incinte bass-reflex cu difuzoarele de 15 si ar fi o combinatie perfecta doua br de 15 si doua horn reflex de 18. Eu as tine pe cele de 15 pentru kick iar ce-i de 18 pentru huruiala. Acuma depinde cum si ce fel iti place. Eu am doi basi de 15 BR cu difuzoare rcf proiect facut dupa B&C Sub 15 uite aici viewtopic.php?f=25&t=21570

Sus

Subiectul mesajului: Re: parere subwoofer de 15''
MesajScris: Mar Feb 16, 2016 10:18 pm 
Neconectat
User

Nu folosesc 4 basi odata. Sunt 2 sisteme de sunet diferite.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2