Alex Denes djsanyi scrie:
eu am postat pentru ca chiar era o problema,nu pentru sa va stric voua afacerile,in nici un caz.cum ar fi sa luati o masina nou nouta si sa nu ajungeti cu ea acasa?ceva de genul am patit eu.poate ma intelegeti.
.
Te înțeleg și sunt de acord cu tine, fără nicio reținere.
Totuși, metoda pe care ai adoptat-o în trecut, nu este deloc ok. În sfârșit, poate că ai fost supărat și ai reacționat cu ostilitate.
Ceea ce m-a suparat pe mine a fost atitudinea ta de pe alte forumuri, unde sunt tipi care au interese directe să denigreze firma PAudio (în special), mințind, ascunzând adevărul, exagerând sau inventând probleme inexistente.
Dumneata le-ai furnizat ”material” dușmanilor noștri și ne-ai produs prejudicii de imagine.
Dacă erai interesat de rezolvarea unei probleme, trebuia să ne acorzi prezumpția de bună credință, nu să ne tratezi ca și când ne-am fofila. În loc să te aliezi cu acei indivizi, ar fi fost normal și logic să fii alături de singurii care te puteau ajuta.
Este absolut normal să mă mir dacă apare o fisură într-un magnet, atât timp cât nu exista niciun alt caz. Nici acum, eu nu am ținut în mână vreun difuzor PAudio cu magnetul fisurat. Niciunul în 12 ani de distribuție.
De unde să știu eu că dumneata nu ai crăpat intenționat magneții ? De unde pot ști că nu este o acțiune a concurenței ?
Că doar trăim în România, nu ?
Dacă cineva se va apuca să spargă magenții difuzoarelor brandului XYZ, apoi va umple netul, înjurând și vorbind nepoliticos despre distribuitorii acelui brand, nu consideri că este logic ca distribuitorii acelui brand să aibă anumite rezerve ?
Difuzoare băgate în priză, arse, apoi aduse înapoi, ca și când ar fi fost o problemă de fabricație, am avut.
Șasie sparte, sau strâmbe din cauza transportului, am avut. Au fost cazuri și de probleme reale de fabricație, dar, din nefericire, acestea sunt în raport de 1 la 10 față de tentativele de a fi înșelați.
Cunosc personal o mulțime de oameni, în aprență rezonabili și cinstiți, care returnează produse ori le defectează intenționat, doar pentru că au găsit altceva, ori pentru că sunt influențabili de anturaj. Dacă returnatul este cât de cât ok, cu condiția să fie pe baze fair-play, defectarea intenționată a unui produs este deja în alt registru.
Dumneata afirmi că nu ai solicitat înlocuirea produsului. Eu nu te cunosc și nu am lucrat niciodată cu dumneata.
Pot să îmi pun întrebări, precum ar fi acestea:
Dacă nu ai solicitat nimic, ce anume ai urmărit ? Să ne faci probleme ?
Chiar nu înțeleg din ce motiv ai declanșat acest jihad.
Dacă ești doar un soldat în slujba lui Adi, iar scopul dumneata este să dai cu rahat în Mircea, pot înțelege, eventual, cu toate că eu nu pot înțelege de ce un om normal la cap ar fi obsedat să înjure pe net, timp de ani de zile pe un tip.
Pe forumul lui Adi, s-a ajuns la a se abera despre existența a 15 difuzoare cu probleme.
Unde sunt acestea ? La mine nu a ajuns niciunul până în prezent. Am cunoștiință doar despre 3 bucăți cu fisuri. Acelea vor fi schimbate fără nicio problemă, pentru că am garanția onestității acelor oameni.
Am specificat că achităm TOATE costurile de transport. Motivul pecuniar se exclude din ecuație.
Ce să înțeleg, atât timp cât unii fac tărăboi, iar atunci când se pune problema unei verificări urmate de o rezolvare, nimeni nu îmi trimite difuzoarele ? Oare se tem că o analiză serioasă va arăta că defectul a fost provocat intenționat ? Care este problema ?
Și atunci, când eu mă dau peste cap să fac ceva concret, chiar dacă în mod legal nu am nicio obligație, ce pot înțelege din afirmații de genul ”să vedem dacă vor fi făcute filmulețe cu ”vizita” celor de la Paudio” ? Pot să mai cred în buna credință a celor de acolo ? Evident că nu și pot să îi bănuiesc că sunt rău intenționați.
Atât timp cât nu știu cu cine am de a face, vreau și eu să văd cu ochii mei ”minunea”.
Să analizăm în mod științific și să ne dumirim dacă chiar este o problemă de material, caz în care vom schimba difuzorul respectiv.
Contrar aberațiilor propagate de dușmanii noștri, nici eu și nici Mircea nu ne ocupăm cu păcălirea oamenilor, așa cum aceștia încearcă să sugereze. Nu noi fabricăm difuzoarele. Dacă sunt probleme, de orice fel, suntem primii interesați a le rezolva, cu condiția ca probleme să fie reale, nu inventate.
În concluzie, aștept în continuare să îmi fie trimise difuzoarele.