The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 15, 2025 12:28 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SD18EL
MesajScris: Sâm Apr 30, 2011 10:11 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Alex Denes djsanyi scrie:
Domnul Dan,eu si cu Many vrem sa stim daca se poate sa venim personal cu ele intr-o zi stabilita de dumneavoastra si sa le luam in aceeasi zi daca se poate.Pana se fac testele vizitam :) (Many le are intr-un club bagate,cam asta ar fi unul din motive)
In caz ca este un defect de fabricatie,se mai poate schimba daca unul a fost reconat iar celalalt desfacut pentru a-i lipi cel de al 2 lea spider sau daca au fost cumparate second?

Testele nu se fac doar într-o zi. Tot acest proces durează.
Întâi strângem toate difuzoarele pentru care a fost formulată reclamația că ar avea defecte de fabricație.
După aceea, ne ducem într-o întreprindere unde avem acces la un laborator de incercari nedistructive ale materialelor, în una din zilele când vor veni în vizită reprezentanții Paudio. Aceștia vin în Europa și vor vizita mai mulți distribuitori și fabricanți de incinte acustice. În funcție de cum aceștia își rezolvă treburile, voi afla și data exactă a vizitei lor. Acolo vom vedea despre ce este vorba. Abia după aceea vom lua o decizie.

Am primit promisiunea fermă a firmei PAudio că dacă se vor găsi defecte de fabricație aceștia vor înlocui difuzoarele cu unele noi, în termen de maxim 30-40 zile.

În orice caz, ceea ce ne interesează este să ne asigurăm că nimeni nu suferă o pagubă.

În ceea ce privește relațiile interumane, îți pot spune că după tot acest circ pe care l-ai organizat cu Adi pe forumul lui, împreună cu o parte din prietenii lui, chiar nu îmi doresc să ne cunoaștem vreodată. Este valabil pentru toți cei care au contribuit la datul cu rahat în firma Paudio, pe drept sau pe nedrept. Rămâne să vedem la modul concret. Poate ai dreptate, poate că chiar o fi un defect de material.

Chiar dacă este așa, din punctul meu de vedere, atitudinea dumneata a fost nepotrivită și nepoliticoasă, mai ales că difuzoarele au fost cumpărate second hand. Este la fel ca și când cineva ar cumpăra o mașină SH și apoi ar înjura fabricantul și pe reprezantantul acestei mărci. În plus, citind o parte din ceea ce ați postat pe forumul anti-Paudio, am ajuns la concluzia că ați fost interesat mai mult să ne faceți rău, să ne afectați afacerile, decât să rezolvați o potențială problemă. Dacă mă înșel, îmi cer scuze, dar eu așa am rămas cu impresia.
Datorită acestor motive, îmi declar indisponibilitatea pentru vizitele celor care au declanșat toată povestea aceasta.

Oferta mea este foarte clară și fair play, zic eu.
Îmi trimiteți difuzoarele. Noi plătim totul ( tur/retur ). În cel mai scurt timp posibil vă comunicăm rezultatul și soluția.
Nu aveți de plătit nimic, nu suportați nicio cheltuială, indiferent de rezultat. Nu pierdeți timp și nici nu riscați nimic. Dacă nu aveți încredere, puteți trimite difuzoarele cu confirmare de primire. Din partea mea, vă asigur că sunt bine intenționat. Sper și mi-aș dori să fie la fel și din partea voastră.

Nu trebuie să vă faceți probleme nici dacă difuzorul a fost reconat.
Dacă în afara fisurilor din magnet sunt și alte probleme, care nu țin de discuția în cauză și nu sunt imputabile fabricantului, nu este nicio problemă, putem găsi DE COMUN ACORD o variantă rezonabilă dpdv financiar, în cazul că doriți înlocuirea completă a difuzorului cu unul nou.
Acest aspect se referă explicit doar la cazul difuzoarele care nu au fost cumpărate de la noi.

Later Edit:
Din cauza faptului că eu am lipsit din țară în ultimele 10 zile, iar în perioada următoare voi mai lipsi (fortuit) încă trei-patru zile, am schimbat data întâlnirii cu PAudio, spre sfârșitul vizitei lor în Europa.
Avem la dispoziție încă 10-12 zile pentru a se face expediția difuzoarelor.

Vă rog respectuos să luați în considerare că dacă nu se trimit aceste difuzoare pentru ca oamenii să le analizeze, nu pot face nimic.

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 1:22 am 
Neconectat
User

Din cate am vazut eu pe forum,am considerat ca sunteti un om corect.daca cititi mai bine pe forum o sa va dati seama ca acest "circ" a inceput pe forum.poweraudio si nu cred ca as avea vreun motiv sa dau cu rahat in firma p-audio din moment ce detin 3 tipuri de difuzoare si nu vand eu sau sustin in vreun fel alta firma.in legatura cu Adi,il cunosc de pe forum,atat si mi se pare un baiat ok,dar nu il cunosc si nu am vorbit vreodata personal cu el.
Atitudinea mea a fost nepotrivita si nepoliticoasa?in ce sens?ca i-am spus lui Mircea ce problea am cu diful dupa nici 24 de ore de functionare si el a inceput sa isi bage p..a in mine si in altii?va rog recititi postarea mea de pe celalalt forum si o sa vedeti ca dupa ce el m-a injurat ca un taran eu nu am facut altceva decat sa ii atrag atentia ca poate chiar e ceva in neregula cu produsele lui.nu cred ca e ceva rau in asta.REPET,niciodata nu am cerut sa mi se schimbe difuzorul dar nu mi s-a parut normal sa dau atatia bani si sa imi crape dupa nici 24 de ore de functionare.aici e vorba de magnet,ca bobina ...am fost informat rau tot de
mircea ca duce fara probleme 1500 in horn.oricum nici aici nu am avut nimic de reprosat,am considerat ca a fost greseala mea.
primul difuzor a fost cumparat de pe poweraudio.ro ,doar al2lea e second.
eu am postat pentru ca chiar era o problema,nu pentru sa va stric voua afacerile,in nici un caz.cum ar fi sa luati o masina nou nouta si sa nu ajungeti cu ea acasa?ceva de genul am patit eu.poate ma intelegeti.
tin sa mentionez ca am PreNEO-750N si SN II-12MB de care sunt f multumit.la driver am dat +8db de la 13khz in sus sa sune pe placul meu dar e ok,dar de sd-18el...nu stiu...eu unu nu as mai cumpara.poate modelul vechi care nu e cu probleme.ca de sunat suna bine.
sper sa nu se inteleaga iar ceva gresit din tot ce am scris aici.numa bine.

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 9:07 am 
Neconectat
User

vezi cu acel boost de 8 db... ai umpic mai multe medii din driver si iti eclipseaza zona de peste 10 Khz. Iti sugerez un drum pana la Severin sa iti reglee Dan filtrul asa cum se cuvine, cu masuratori,etc. Nu iti va parea rau !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 12:17 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

A zis boost de 8dB la zona de peste 13khz.

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 1:26 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu este normal

pe ce horn este montat driverul?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 3:54 pm 
Neconectat
User

Pe PH642 reglajul asta a fost facut la ureche...si nu la volum f mare.500 pe bass,cam 200 medie si 40 50 pe inalta...ceva de genul.vroiam sa sune inaltele superioare mai clar...sa iasa in fata,daca lasam fara eq,trebuia sa dau mai tare inalta si iesea f mult in fata media aia si deranja.
am facut in casa proba,dar si cand am fost in aer liber am sesizat media aia,dar nu am avut timp sa ne jucam la eq.
Imagine

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:07 pm 
Neconectat

fara o masuratoare la ce ai facut acolo nu ma pot pronunta

nevoia de un asemenea EQ poate sa fie generata si de afectarea auzului in timp

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:17 pm 
Neconectat
User

merge orice microfon condenser? oricum vroiam sa ma invat in arta sau orice program pt asa ceva,sa le setez bine,ca la ureche le faci cat de cat dar nu perfect.

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:20 pm 
Neconectat

foloseste ECM8000 de la Behringer ca si o solutie ieftina

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:22 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Trebuie un microfon omnidirectional pentru masuratori.
Cu un condenser cardioid nu faci treaba buna.

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:25 pm 
Neconectat

foloseste un microfon special pentru masuratori altfel rezultatele vor fi irelevante.

am mai intalnit cativa destepti care masurau boxe cu microfon vocal si apoi aruncau cu rahat in toate directiile.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Mai 02, 2011 4:42 pm 
Neconectat
User

de ECM8000 am auzit,o sa il cumpar si revin cu o masuratoare.
setarile sunt asa:
Media taiata de la 102hz-1.11khz (but24) Eq: HP12db ,freq 706hz , gain +7.1db
Inalta 1.11khz - 20.0khz (but24) Eq: HP12db ,freq 10,5khz , gain +9.1db

la volum mai mare poate e alta treaba.

Sus

MesajScris: Mar Mai 03, 2011 8:47 am 
Neconectat
Admin
Admin

Alex Denes djsanyi scrie:

eu am postat pentru ca chiar era o problema,nu pentru sa va stric voua afacerile,in nici un caz.cum ar fi sa luati o masina nou nouta si sa nu ajungeti cu ea acasa?ceva de genul am patit eu.poate ma intelegeti.
.

Te înțeleg și sunt de acord cu tine, fără nicio reținere.
Totuși, metoda pe care ai adoptat-o în trecut, nu este deloc ok. În sfârșit, poate că ai fost supărat și ai reacționat cu ostilitate.
Ceea ce m-a suparat pe mine a fost atitudinea ta de pe alte forumuri, unde sunt tipi care au interese directe să denigreze firma PAudio (în special), mințind, ascunzând adevărul, exagerând sau inventând probleme inexistente.
Dumneata le-ai furnizat ”material” dușmanilor noștri și ne-ai produs prejudicii de imagine.

Dacă erai interesat de rezolvarea unei probleme, trebuia să ne acorzi prezumpția de bună credință, nu să ne tratezi ca și când ne-am fofila. În loc să te aliezi cu acei indivizi, ar fi fost normal și logic să fii alături de singurii care te puteau ajuta.
Este absolut normal să mă mir dacă apare o fisură într-un magnet, atât timp cât nu exista niciun alt caz. Nici acum, eu nu am ținut în mână vreun difuzor PAudio cu magnetul fisurat. Niciunul în 12 ani de distribuție.

De unde să știu eu că dumneata nu ai crăpat intenționat magneții ? De unde pot ști că nu este o acțiune a concurenței ?
Că doar trăim în România, nu ?

Dacă cineva se va apuca să spargă magenții difuzoarelor brandului XYZ, apoi va umple netul, înjurând și vorbind nepoliticos despre distribuitorii acelui brand, nu consideri că este logic ca distribuitorii acelui brand să aibă anumite rezerve ?

Difuzoare băgate în priză, arse, apoi aduse înapoi, ca și când ar fi fost o problemă de fabricație, am avut.
Șasie sparte, sau strâmbe din cauza transportului, am avut. Au fost cazuri și de probleme reale de fabricație, dar, din nefericire, acestea sunt în raport de 1 la 10 față de tentativele de a fi înșelați.

Cunosc personal o mulțime de oameni, în aprență rezonabili și cinstiți, care returnează produse ori le defectează intenționat, doar pentru că au găsit altceva, ori pentru că sunt influențabili de anturaj. Dacă returnatul este cât de cât ok, cu condiția să fie pe baze fair-play, defectarea intenționată a unui produs este deja în alt registru.

Dumneata afirmi că nu ai solicitat înlocuirea produsului. Eu nu te cunosc și nu am lucrat niciodată cu dumneata.
Pot să îmi pun întrebări, precum ar fi acestea:
Dacă nu ai solicitat nimic, ce anume ai urmărit ? Să ne faci probleme ?
Chiar nu înțeleg din ce motiv ai declanșat acest jihad.
Dacă ești doar un soldat în slujba lui Adi, iar scopul dumneata este să dai cu rahat în Mircea, pot înțelege, eventual, cu toate că eu nu pot înțelege de ce un om normal la cap ar fi obsedat să înjure pe net, timp de ani de zile pe un tip.
Pe forumul lui Adi, s-a ajuns la a se abera despre existența a 15 difuzoare cu probleme. Unde sunt acestea ?
La mine nu a ajuns niciunul până în prezent. Am cunoștiință doar despre 3 bucăți cu fisuri. Acelea vor fi schimbate fără nicio problemă, pentru că am garanția onestității acelor oameni.
Am specificat că achităm TOATE costurile de transport. Motivul pecuniar se exclude din ecuație.

Ce să înțeleg, atât timp cât unii fac tărăboi, iar atunci când se pune problema unei verificări urmate de o rezolvare, nimeni nu îmi trimite difuzoarele ? Oare se tem că o analiză serioasă va arăta că defectul a fost provocat intenționat ? Care este problema ?
Și atunci, când eu mă dau peste cap să fac ceva concret, chiar dacă în mod legal nu am nicio obligație, ce pot înțelege din afirmații de genul ”să vedem dacă vor fi făcute filmulețe cu ”vizita” celor de la Paudio” ? Pot să mai cred în buna credință a celor de acolo ? Evident că nu și pot să îi bănuiesc că sunt rău intenționați.

Atât timp cât nu știu cu cine am de a face, vreau și eu să văd cu ochii mei ”minunea”.
Să analizăm în mod științific și să ne dumirim dacă chiar este o problemă de material, caz în care vom schimba difuzorul respectiv.
Contrar aberațiilor propagate de dușmanii noștri, nici eu și nici Mircea nu ne ocupăm cu păcălirea oamenilor, așa cum aceștia încearcă să sugereze. Nu noi fabricăm difuzoarele. Dacă sunt probleme, de orice fel, suntem primii interesați a le rezolva, cu condiția ca probleme să fie reale, nu inventate.

În concluzie, aștept în continuare să îmi fie trimise difuzoarele.

Sus

MesajScris: Mar Mai 03, 2011 3:27 pm 
Neconectat
User

Am postat pe celalalt forum doar pentru a afla o eventuala cauza de ce a crapat.Ca pe forumul vostru ,Mircea zicea ca e de la soc termic sau ca l-am trantit.Chiar am incercat sa vorbesc cu el frumos sa ii explic,iar el a inceput sa ma injure.eu niciodata nu l-am injurat nicaieri,pe nici un forum.singura chestie ce am zis-o a fost faza cu "baletul precar" care se referea la transport...si stiu ca nu le-am trantit,chiar am avut mare grija ca totusi au costat ceva,plus ca am dat si cu varnex pe ele.poate de aici s-a aprins el si mi-a vorbit urat.in fine,eu nu tin pica pe nimeni.
Chiar din cauza asta am incercat sa rezolv problema in alta parte,nu m-am aliat cu nimeni,dar cand ti se vorbeste asa...iti dai seama ca nu ai cu cine vorbi...Oricum m-a surprins initiativa dumneavoastra si m-am bucurat ca va dati interesul.Nu pt mine sau altii in cauza,ci pt produsele care le coercializati.
Nu ma cunoasteti si nu ati lucrat cu mine,aveti tot dreptul sa va puneti intrebari.
Nu am solicitat nimic ca mi-am luat gandul,dupa ce am vazut atatea explicatii de ce s-ar fi putut crepa magnetul,cat ca nu erau prea realiste in cazul meu si nu numai.Motivul pt care am intrbat in toate partile e ca nu puteam sa inteleg de ce un dif nou la atatia bani cedeaza asa repede,de magnet e vorba...nu mi s-a parut normal si cautam o explicatie,atat,nimic altceva.
Eu nu stiu sa fie 15 difuzoare...stiu ca sunt 2 ale lui Flo si 5 aici la sibiu(3 ale lui Many si 2 ale mele)Many a avut 4 ,unul mi l-a vandut mie pt ca perechea lui era cel feliat...
Ar mai fi si cel din filmulet...
Eu am intrebat la inceput daca putem sa venim personal pt ca Many le are la un club bagate.nu se poate lipsi de ele pt mai multe zile.Eu in schimb da,o sa le trimit.

Sus

MesajScris: Mie Mai 04, 2011 8:55 pm 
Neconectat
User

Nu sunt nici pro nici contra dar a incercat careva sa zgarie un magnet???.Eu da si sugerez sa incerce si alti.
O zi buna in continuare

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2