The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 08, 2025 1:36 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 12:20 pm 
Neconectat
User

Salut.
Are ceva daca satelitii nu sunt legati prin crossover,doar wooferul este legat?
PS: Satelitii au filtre.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 12:57 pm 
Neconectat
User

Teoretic nu. Dar o sa patesti sa nu ai bass datorita pozitionarii lor si datorita camerei (apar defazaje). Cu alte cuvinte daca bagi bass in sateliti, poti creste spl-ul acolo pe principiul unde's multi puterea creste, dar poti si pierde ca se bat cap in cap.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 4:32 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu cred ca e mai bine cu spliter, nu mai ai nevoie de cablu scurt si in plus ai aceeasi lungime la fiecare boxa, plus lungime mai mare care te ajuta la aranjarea lor in sala.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 01, 2010 2:46 pm 
Neconectat
User

cablurile folosite sunt numai cu mufe XLR nebalansate

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 01, 2010 2:57 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

deejaymarco scrie:
Am vazut si eu la o formatie de lautari aceasta schema de legare a aparatelor si chiar dadea bine in incapere.
Am o intrebare:
CD-playerul il vei lega pe un canal stereo sau ambele iesiri ale lui le transformi intr-un singur canal mono?

Fac un Forward la intrebarea mea anterioara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 1:51 am 
Neconectat
User

Ca sa numai deschid alt topic intreb si eu aici.
La mixerul ala tapco fx220 de unde trag semnal din laptop?...merge cu un jack mare stereo in line si un jack mic in laptop?
Sau as putea trage semnal de la aux IN cu 2 rca + jack mic in laptop?...lamuriti`ma si pe mine :P

http://it.tinypic.com/r/2a0necx/6

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 11:48 am 
Neconectat
User

Loryn scrie:
La mixerul ala tapco fx220 de unde trag semnal din laptop?...merge cu un jack mare stereo in line si un jack mic in laptop?
Sau as putea trage semnal de la aux IN cu 2 rca + jack mic in laptop?...lamuriti`ma si pe mine :P

ce stupid!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 12:54 pm 
Neconectat
User

Dickinson scrie:
Loryn scrie:

ce stupid!

Merci.
Pe dracu oi fi scris niste aberatii acolo da puteai sa ma lamuresti macar.Deocamdata nu am decat un vmx200 care se leaga prin rca`uri iar tapco asta urmeaza sa`mi ajunga acasa si barem sa stiu ce cabluri cumpar.Ce sa fac daca nu m`am nascut si eu invatat ca tine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 3:21 pm 
Neconectat
User

Iti trebuie doar adaptor de la rca la jack mare, tot cu acelas cabluu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 3:32 pm 
Neconectat
User

Dj Ucu scrie:
Iti trebuie doar adaptor de la rca la jack mare, tot cu acelas cabluu

Si din amplificator ar merge tot cu un adaptor ?...eu am acum xlr + rca din amplificator in vmx200.Si daca ar merge spune`mi si mie unde le conectez.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 3:39 pm 
Neconectat
User

DA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 4:23 pm 
Neconectat
User

pana si Mpro se exprima mai bine in romaneste .
a ''trage'' semnal inseamna a ''scoate'' ? sau e o sfoara acolo si trebuie sa tragi de ea?

invata sa te exprimi corect si sa vezi ca vei fi ajutat ,asa sincer eu doar banuiesc ce vrei .

sa nu te superi pe mine ca-ti spun toate astea,nu esti singurul si nici ultimul care pune astfel de intrebari. si inca ceva ,mai pune mana si cauta solutii la intrebarile ce te macina si singur ,ca netul e mareeee (asta daca e singura sursa de cunoastere) .Altfel risti sa devii o sursa de stres continua prin interminabilele intrebari puse.

poate esti un bun sau foarte bun d.j. dar m-am saturat sa vad aceleasi intrebari stupide : ''mi-am luat o statie si un mixer si doua fl. cum le leg? ''
raspuns: cu sfoara.......cauta si invata inainte sa scoti ''perle '',si daca dai de necaz te ajutam.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 4:40 pm 
Neconectat
User

Dickinson scrie:
pana si Mpro se exprima mai bine in romaneste .
a ''trage'' semnal inseamna a ''scoate'' ? sau e o sfoara acolo si trebuie sa tragi de ea?

invata sa te exprimi corect si sa vezi ca vei fi ajutat ,asa sincer eu doar banuiesc ce vrei .

sa nu te superi pe mine ca-ti spun toate astea,nu esti singurul si nici ultimul care pune astfel de intrebari. si inca ceva ,mai pune mana si cauta solutii la intrebarile ce te macina si singur ,ca netul e mareeee (asta daca e singura sursa de cunoastere) .Altfel risti sa devii o sursa de stres continua prin interminabilele intrebari puse.

poate esti un bun sau foarte bun d.j. dar m-am saturat sa vad aceleasi intrebari stupide : ''mi-am luat o statie si un mixer si doua fl. cum le leg? ''
raspuns: cu sfoara.......cauta si invata inainte sa scoti ''perle '',si daca dai de necaz te ajutam.

Bai baiatule ma lasi si pe mine sa imi vad de treaba sau chiar nu ai ce face.Du-te frate si lasa-ma in pace ca doar e forum daca nu vrei sa imi raspunzi nu raspunde da nu ma mai plictisi cu ideile tale de comunist.Acum daca am scris trage in loc de scoate gata nu stiu sa vorbesc romaneste.Esti penibil

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 5:29 pm 
Neconectat
User

dupa douazeci (a se citi 20 ,pentru tine) de ani (un an ,adica 1 ,egal 365 zile)in domeniu audio pro cu trupe si instalatii diverse ma intreb daca sa le mai dai o mana de ajutor acestor baieti obraznici.
Daca ai fi citit cu atentie ce ti-am scris nu reactionai asa ca un pusti frustrat.
am incercat sa te fac sa intelegi dar mi-ai dovedit ca e inutil sa-mi pierd timpul cu tine.
Sunt penibil? poate .Dar tu esti un exemplar care ai aratat intrun singur post cam ce grad de inteligenta ai.Ai fost sincer si te cred.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 6:22 pm 
Neconectat
User

Dickinson scrie:
dupa douazeci (a se citi 20 ,pentru tine) de ani (un an ,adica 1 ,egal 365 zile)in domeniu audio pro cu trupe si instalatii diverse ma intreb daca sa le mai dai o mana de ajutor acestor baieti obraznici.
Daca ai fi citit cu atentie ce ti-am scris nu reactionai asa ca un pusti frustrat.
am incercat sa te fac sa intelegi dar mi-ai dovedit ca e inutil sa-mi pierd timpul cu tine.
Sunt penibil? poate .Dar tu esti un exemplar care ai aratat intrun singur post cam ce grad de inteligenta ai.Ai fost sincer si te cred.

In primul rand aici suntem pe un forum, unde normal pun intrebari si incepatorii.Tu m-ai facut stupid,mi-ai zis ca nu stiu sa vorbesc romaneste desi eu cred ca in mare parte am scris destul de corect.Pacat ca pe asemenea forumuri sunt destepti care in loc sa explice scurt si la obiect, cauta fel de fel de chitibusuri pentru a iesi in evidenta.Cum am scris si mai sus poate am zis o tampenie asta pentru ca NU ma pricep si NU stiu deoarece mai am multe de invatat DAR pana la STUPID e cale lunga.Eu aici ma retrag si imi cer scuze Domnului Dick pentru exprimarea mea de balta. :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2