1,ce parere aveti despre jbl`uri (eu am o obsesie pt firma asta , eram mic copil cand un var ce facea discoteca si avea tot jbl`uri,eram uimit de cat de tare se auzea ...ani 98' 99' ce stiam eu...dar am ramas cuplat asa), eu am 2 jbl 2226h made in usa (de la el), si spune 600W AES , iar in specificati sunt si 2 grafice , undeva mai jos ...ca o legenda scrie AES standard (50-500 Hz). Mie imi place foarte mult cum se aud... sunt in bass reflex, are un bass profund, o calitate fff buna. Se mai vorbea de xmax, acestea au 7,6 mm , si da...face deplasari destul de mari chiar si la 300-400 W. specificatiile lui
http://www.jblpro.com/pages/pub/components/2226.pdf Am facut acest post, pt ca aveam multe nelamuriri , eu le-am luat ieftin 250 euro ambele bucati (mai mult primite cadou) , in magazin sunt 500$ buc. dar problema e ca toata lumea evita jbl`urile, si totusi nu inteleg de ce ....sunt ele proaste ? nu au specificatiile din pdf`uri adevarate ? Chiar ieri am obs la aceasta sectiune( Discutii tehnice generale) la un post "Sfat cu privire la achizitia a 2 subwooferi activi" care avea de ales intre machie,jbl,rcf, si a primit raspunsuri in care jbl exclus,uita ...etc. si multe alte topicuri/posturi in care nu erau deloc privite bine.
2. O alta problema este un amplificator JBSystem CTWO 800 , 2x800W in 4 ohm , asa si era folosit si inca este(4 boxe pe 3 cai), suna fff bine si tot, se comporta excelent, insa din nou am povestit cu fel si fel de useri si cei care "au habar" in domeniul audio si tot asa, ca mai bine iei un t-amp,bheringer nu dai atatia bani pe el si etc pentru ca cele mentionate au puteri mai mari la banii aceeia.
Adevarul e ca nu stiu prea multe in domeniul PRO AUDIO , insa acum am inceput sa mai invat si sa bag la cap, aproape am nascocit tot forumul deja

Care este in masura sa ma lamureasca si pe mine, am investit banii prost in achizitionare unor echipamente, sau alti nu stiu ce vorbesc, sau nu au ascultat in viata lor asa ceva si vorbesc din auzite.
La multi ani de SF. ION.
Multumesc